- 9 Şubat 2019
- 70
- 45
- 32
-
- Konu Sahibi ozdisiplin
İnternetten onu araştırdım. Hortumu tutma yeri sağlam degil diyorlar. Kararsız kaldım ben de.butçeyi biraz daha arttırıp philips maraton almanızı tavsiye ederim diğer markalar en fazla 1.5 sene dayanıyor sonrası çekmemeye başlıyor
Bosch ürün kodunu tam olarak yazabilir mısınız?Ben bosch kullanıyorum ortalama bi makine gayet memnunum çekiş gücü 2000 watt toz torbalı olması da iyi daha uzun süre kullanabiliyorum yormuyor sürekki temizlemeyle uğraşmıyorum
Ekstra tox filtresi olması da iyi en azından emdiği tozu geri vermiyor
Hangi modeli acaba öğrenebilir miyim? Modelden modele bile fark edebiliyor aynı markadaValla ben philips kullaniyorum torbasiz.. gayetde memnunum..
Tsk ederim. Araştırayım arnica teslayiArnica tesla dan inanilmaz memnunum zaten cekim gucu halida B sert zeminde A bende almadan once cok arastirdim cok daha pahalilarinda bile cekim gucu bu kadar yuksek degil
Evet onu çok övüyorlar. Pahalı ama değiyor diyorlar internette. Tasarımları da çok cezbedici. Üzüldüm sizin adınıza. Inşallah paranızı alabilirsinizAman bende dyson almıştım ilk bir hafta yerdeki halıyı bile kaldırıyordu şimdi minicik tozu bile çekmiyor.Ve alalı sadece 2 ay anca oldu.ne alırsanız alın ama asla ismine kanipta dyson almayın,geri vermeyi düşünüyorum ben
Tsk ederim. ArastiracagimKendi annem de dahil 3 arkadaşıma da aldırdığım fakir veyron turbo yu öneririm 4 yıllık evliyim çok memnunum toz torbası yok daha kullanışlı filtresi ni de yıka yıka kullan
İnternetten onu araştırdım. Hortumu tutma yeri sağlam degil diyorlar. Kararsız kaldım ben de.
Evet tutma yeri saglam degil .benimki kumandali bir sene olmadan kirildi ama yinede iyiki almisim.3 senedir kullaniyorum gayet guzel cekiyorİnternetten onu araştırdım. Hortumu tutma yeri sağlam degil diyorlar. Kararsız kaldım ben de.