Lütfen bir süreliğine konum tasınmasın

ozdisiplin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2019
70
45
32
Iyi günler,
Süpürgem ıyi çekmiyordu. Ben de temizledim emici başlığı filan. Sonuç değişmeyince motoru açtım. Sonra topladım parçaları ama malesef şu an süpürge hiç çekmiyor, bozdum.
Başlıkta da belirttiğim gibi maksimum 1500 olacak şekilde emiş gücü ıyi olan süpürge tavsiyelerinizi merak ediyorum. Arçelik, bosch, samsung vs. Toz torbasız mı iyidir torbalı mı? O konularda da fikrinizi almak isterim.

Elektrikli aletler başlığına da yazdim ama gören yok. Burada daha çok yorum geliyor. Lütfen bir süre burda kalabilir mi?

Arnica tesla dan inanilmaz memnunum zaten cekim gucu halida B sert zeminde A bende almadan once cok arastirdim cok daha pahalilarinda bile cekim gucu bu kadar yuksek degil

Ben bosch kullanıyorum ortalama bi makine gayet memnunum çekiş gücü 2000 watt toz torbalı olması da iyi daha uzun süre kullanabiliyorum yormuyor sürekki temizlemeyle uğraşmıyorum
Ekstra tox filtresi olması da iyi en azından emdiği tozu geri vermiyor

Bosch ürün kodunu tam olarak yazabilir mısınız?

Maraton ve tesla aynı özelliklerdeler. Ama aralarında epey fiyat farkı var. Ben arnica tesla kullanıyorum memnunum.

Aman bende dyson almıştım ilk bir hafta yerdeki halıyı bile kaldırıyordu şimdi minicik tozu bile çekmiyor.Ve alalı sadece 2 ay anca oldu.ne alırsanız alın ama asla ismine kanipta dyson almayın,geri vermeyi düşünüyorum ben

Kendi annem de dahil 3 arkadaşıma da aldırdığım fakir veyron turbo yu öneririm 4 yıllık evliyim çok memnunum toz torbası yok daha kullanışlı filtresi ni de yıka yıka kullan

Toz torbasız hem daha maliyetsiz hem daha çevre dostu. Buarada eski süpürgenizi bir tamire götürün bence yinede. Belki basit bir işlem gerektiriyordur. Yaptırıp satar ya da ihtiyacı olan birine verirsiniz.

Marka konusunda da Alman ekolü derim ben, Fakir ya da Miele'de hem bütçenize uyan hem istediğiniz özelliklere sahip modeller bulabilirsiniz.

Evet onu çok övüyorlar. Pahalı ama değiyor diyorlar internette. Tasarımları da çok cezbedici. Üzüldüm sizin adınıza. Inşallah paranızı alabilirsiniz

İnternetten onu araştırdım. Hortumu tutma yeri sağlam degil diyorlar. Kararsız kaldım ben de.

ilk üretimlerde evet var o sorun bizimkiside kırık zaten pek bir sorun yaratmıyor ... emiş gücünü hep en yüksekte kullanıyorum ben, indirmek gerekmediği için bana lazım değil o yüzden tamir ettirme gereğide duymadım .. ama yeni serilerinin ki baya sağlam müşteri şikayetlerini dikkate almışlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…