Lütfen bir süreliğine konum tasınmasın

Philips torbasiz kesinlikle 1450 ydi anneler günü dolayısıyla 1250 ye düşmüştü hatta çok memnunum

Kızlar sizinki bu mü?
SmartSelectImage_2019-05-13-20-55-41.png

Rowenta aldım gittigidordan 1050 tl 750 watt çekiş gayet ideal bi bakın derim bu arada evde 3 tane kedim var ,toz torbadız heba filtreli

Philips marathon ben 3 senedir kullanıyorum aynı modeli annem 5 senedir kullanıyor ne çekim gücü azaldı ne de süpürge zarar gördü hortum ve tutma başlığı çok memnunun bence başka marka düşünmeyin en son çıkan modelin bir önceki serisi kullandığım koldan kumandalı altın rengi olan seri.

Bende alırken çok araştırdım. Toz haznelilerin digerlerine göre emiş gücü daha yüksek ve kalıcı oluyor diye okudum. Birde aldıği tozu geri vermeyen filtlere sahip olması gerekiyormuş. Rowenta silence force serisinden aldım. Çok memnunum 4 5 sene oldu hala daha halıyı yerden kaldırıyor. Ayrıca cok sessiz istedigin saatte acabilirsin. Birde teknolojik bir alet alırken sadece o ve benzer ürünleri üreten markalar tercih etmeliymiş. Kullananların Philips maraton serisinden de cok memnun kaldıklarıni duydum.

Iyi günler,
Süpürgem ıyi çekmiyordu. Ben de temizledim emici başlığı filan. Sonuç değişmeyince motoru açtım. Sonra topladım parçaları ama malesef şu an süpürge hiç çekmiyor, bozdum.
Başlıkta da belirttiğim gibi maksimum 1500 olacak şekilde emiş gücü ıyi olan süpürge tavsiyelerinizi merak ediyorum. Arçelik, bosch, samsung vs. Toz torbasız mı iyidir torbalı mı? O konularda da fikrinizi almak isterim.

Elektrikli aletler başlığına da yazdim ama gören yok. Burada daha çok yorum geliyor. Lütfen bir süre burda kalabilir mi?
Kenwood kullanıyorum torbasız 2000 wt. Gayet memnunum

Iyi günler,
Süpürgem ıyi çekmiyordu. Ben de temizledim emici başlığı filan. Sonuç değişmeyince motoru açtım. Sonra topladım parçaları ama malesef şu an süpürge hiç çekmiyor, bozdum.
Başlıkta da belirttiğim gibi maksimum 1500 olacak şekilde emiş gücü ıyi olan süpürge tavsiyelerinizi merak ediyorum. Arçelik, bosch, samsung vs. Toz torbasız mı iyidir torbalı mı? O konularda da fikrinizi almak isterim.

Elektrikli aletler başlığına da yazdim ama gören yok. Burada daha çok yorum geliyor. Lütfen bir süre burda kalabilir mi?
Rowenta 4A kullanıyorum toz torbasiz. Çekiş gücü de harika kullanışlı.
Ben hem torbalı hem sulu makine kullandım şimdi de toz torbasiz kullanıyorum en çok bundan memnun kaldım. Anneme de arceligin toz torbasiz makinesi var o da çok iyi.

Ben Miele S 8340 PowerLine kullanıyorum Okadar mükemmelki annem kv yedi sülale aynısını aldı

İki yıldır aynı performansla kullanıyorum ben. Başka bir problem olabilir mi acaba? Servisle görüşseniz. Ben geçen yıl bi aparatını kırmıştım çok ilgilendiler, yenisini gönderdiler bir kaç güne.
Evet mecburen götürücem kesin bir problem var daha öncekini de vermiştim geri hani şu kablosuz olanlardan almıştım oda ikide bir şarjı bittiği için problem olmuştu şimdide bu..ne güzel di ilk günler halbuki

Dysonın alt boru kısmına birşey durmuştur küçük parçalı.onu çıkartmakta epey zor oluyor sultan boru kısmı yamuk olduğu için.ona bakın eğer tıkanmışsa çekmeyebilir.
Yok canım baktım bütün parçalara ama belki de göremediğim minik bir parça varsa yamuk kısmında olabilir
Canım başka arkadaşta yazmış, minik bir plastik tıkanmış olabilir. Bulunduğun yerde ki dyson yetkili servisine başvur, 35 liraya çıkardılar bizimkini
Evet en doğrusu bu.belkide ben goremedim parçayı sagol canım

Ben daha yeni aldım elektrolüx daha iyi olamazdı heralde çok çok memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum

Evet mecburen götürücem kesin bir problem var daha öncekini de vermiştim geri hani şu kablosuz olanlardan almıştım oda ikide bir şarjı bittiği için problem olmuştu şimdide bu..ne güzel di ilk günler halbuki
Kötü denk gelmiş şansınıza :KK43: iade alırlar zaten. Gönlünüzdeki süpürgeyi bulursunuz umarım 🙋🏻‍♀️

X