- 8 Ocak 2019
- 694
- 1.625
- 28
- Konu Sahibi ozdisiplin
Philips torbasiz kesinlikle 1450 ydi anneler günü dolayısıyla 1250 ye düşmüştü hatta çok memnunum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kenwood kullanıyorum torbasız 2000 wt. Gayet memnunumIyi günler,
Süpürgem ıyi çekmiyordu. Ben de temizledim emici başlığı filan. Sonuç değişmeyince motoru açtım. Sonra topladım parçaları ama malesef şu an süpürge hiç çekmiyor, bozdum.
Başlıkta da belirttiğim gibi maksimum 1500 olacak şekilde emiş gücü ıyi olan süpürge tavsiyelerinizi merak ediyorum. Arçelik, bosch, samsung vs. Toz torbasız mı iyidir torbalı mı? O konularda da fikrinizi almak isterim.
Elektrikli aletler başlığına da yazdim ama gören yok. Burada daha çok yorum geliyor. Lütfen bir süre burda kalabilir mi?
Marathon benim ki aldigimiz zaman fiyatlari bukadar tavan degildi tabi 1 bucuk sene oldu biz alali fume renkli bende ki..Hangi modeli acaba öğrenebilir miyim? Modelden modele bile fark edebiliyor aynı markada
Rowenta 4A kullanıyorum toz torbasiz. Çekiş gücü de harika kullanışlı.Iyi günler,
Süpürgem ıyi çekmiyordu. Ben de temizledim emici başlığı filan. Sonuç değişmeyince motoru açtım. Sonra topladım parçaları ama malesef şu an süpürge hiç çekmiyor, bozdum.
Başlıkta da belirttiğim gibi maksimum 1500 olacak şekilde emiş gücü ıyi olan süpürge tavsiyelerinizi merak ediyorum. Arçelik, bosch, samsung vs. Toz torbasız mı iyidir torbalı mı? O konularda da fikrinizi almak isterim.
Elektrikli aletler başlığına da yazdim ama gören yok. Burada daha çok yorum geliyor. Lütfen bir süre burda kalabilir mi?
Evet mecburen götürücem kesin bir problem var daha öncekini de vermiştim geri hani şu kablosuz olanlardan almıştım oda ikide bir şarjı bittiği için problem olmuştu şimdide bu..ne güzel di ilk günler halbukiİki yıldır aynı performansla kullanıyorum ben. Başka bir problem olabilir mi acaba? Servisle görüşseniz. Ben geçen yıl bi aparatını kırmıştım çok ilgilendiler, yenisini gönderdiler bir kaç güne.
Yok canım baktım bütün parçalara ama belki de göremediğim minik bir parça varsa yamuk kısmında olabilirDysonın alt boru kısmına birşey durmuştur küçük parçalı.onu çıkartmakta epey zor oluyor sultan boru kısmı yamuk olduğu için.ona bakın eğer tıkanmışsa çekmeyebilir.
Evet en doğrusu bu.belkide ben goremedim parçayı sagol canımCanım başka arkadaşta yazmış, minik bir plastik tıkanmış olabilir. Bulunduğun yerde ki dyson yetkili servisine başvur, 35 liraya çıkardılar bizimkini
Kötü denk gelmiş şansınıza iade alırlar zaten. Gönlünüzdeki süpürgeyi bulursunuz umarımEvet mecburen götürücem kesin bir problem var daha öncekini de vermiştim geri hani şu kablosuz olanlardan almıştım oda ikide bir şarjı bittiği için problem olmuştu şimdide bu..ne güzel di ilk günler halbuki