Lütfen bir fikir verin kafam cok karisik

Boşanmak kurtuluş olur. Hayat 1 kere yaşanıyor bunun için değmez.

Adam hem dövüp sövüyor hemde buna sesini çıkarmayanı boşamak istiyor. Karakter sahibi adammış. Çoğu hem döveyim hem seveyim modunda olur. Çok olgun bi insanmış.
Sizin psikolojiniz bozuk. Kabullenemiyorsunuz sizi bırakmasını

kızınız evde olan bitene şahit oluyor.. onu bile önemsemeden size vurabilen bir adam var karşınızda
nereye kadar bu böyle gidecek ki? emin olun devam etseniz kızınızda şiddeti normal gören biri olarak yetişecek
sırf ona bunu yaşatmamak bile sizin en büyük sorumluluğunuz.
yetmiyor bir de ya ben ya ailen diye seçim sunuyor çünkü onu seçeceğinizden emin, şiddet gören siz olduğunuz halde o evdesiniz ama eşiniz eşyalarını toplayıp gidiyor. bekliyor beni seçsin de geri geleyim, hem aileyle bir daha görüşülmesin, hem de zaten ben ne yaparsam yapayım beni affeder.. dövmüşüm sövmüşüm ne önemi var

Biraz takintili kinci öfkeli bir esim oldugu icin yani en ufak seye bile kin besler aylarca küser konusmaz buda huzursuzluk yaratiyor bizde iste her konuya takar evet birazda bahanesi oldu

Koca diye eve sokup koynuna girdiğiniz insan müsveddesi hasta biri. Ahlak, terbiye yoksunu siz anne babanızın ayaklarını öpün. Sevilmiyorsunuz sevgi görmemişsiniz. Aileniz hala sizi destekliyor şans verirseniz kendinizi balkondan aşağıya atmakla aynı değeri vermiş olursunuz. Bir kendinize gelin. Kurtulun

Gercekten dediginiz de cok haklisiniz evet elimde altin gibi bi firsat var cocuguma da yazik evet biliyorum ama nalet olsun ki icimdeki acıma duygusuna oyle bir konusup bastırıyorki beni sanki tek sucli benmisim gibi dusunduruyor bana

Neye acıyorsun pardon? Sen kendi çocuğuna kendine geçen kaybolan zamanına acı. Adam manyak ruh hastası ve birini sevebilecek biri değil. Değişmeyecek de üstelik ailenin seni korumasını istemiyor ve aileni aradan çıkarıp daha iyi kontrol edip, sömürüp dövme planında .

Ailene çocuğuna acı

Cok dogru soyluyorsunuz gercekten tesekkur ederim beni kendime getirdiniz bu hafta aciyorum davayı

Cok dogru soyluyorsunuz gercekten tesekkur ederim beni kendime getirdiniz bu hafta aciyorum davayı
Lütfen gelişmeleri buradan paylaşın ama unutmayın sizin gibi köle bulmuş ve manipüle etmeye alıştırmış ço oyunlar yapabilir. Siz bundan sonra çocuk için bile muhatap olmayın her şeyi avukat halletsin telefonunuzu da değiştirin

Sizlerin destekleri konusmalari sayesinde kendime geldim icimde olanlari dışa vurdunuz resmen cok tesekkur ederim bu hafta aciyorum davayi kurtuluyorum ferah bir nefes alacam

tabiki burdan paylasmaya devam edecegim evet dediginiz gibi beni cok guzel bastirdi her konuda susturdu ezdi onunla hic bir muhabbete girmeye gerek yok

Ne bekliyormus pasa hazretleri, aileniz al daha cok dov kizimi mi diyecekmis? Zoruna gitmis bi de... Tabii sahipsiz olmadiginizi anlamak zoruna gitmistir. Kendinize bunu neden yapiyorsunuz anlamak mumkun degil.
bu hafta açıyorum davayı gercekten kurtuluyorum süreci yine burdan sizlerle paylaşırım butun tavsiyeleriniz icin cok tesekkut ederim

tabii ki cok haklisiniz gercekten bu hafta açıyorum davayı sureci burdan paylaşırım sizinle aklimi başıma getirdiniz cok sagolun hepinizin tavsiyesi icin cok tesekkur ederim

tabii ki cok haklisiniz gercekten bu hafta açıyorum davayı sureci burdan paylaşırım sizinle aklimi başıma getirdiniz cok sagolun hepinizin tavsiyesi icin cok tesekkur ederim

Karşınızda sizden şans isteyen biri yok. Ültimatom veren biri var. Bunu kabil edip iyice zincirli kölesi mi olmak istiyorsunuz? Bu ortamda çocuk ne kadar sağlıklı büyüyebilir ki?

Kafam çok karışık mı? Mı kafam karışık? Karışık kafam mı?

Olmeden once bosanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…