lütfen bir bakın sevineyim mi üzleyim mi?nedir bu böyle?

babyface26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
383
0
merhaba hanımlar onbeşgün önce yazmıştım.iyice aklım karıştı.:uhm:adetimden onbeşgün önce kahverengi lekelenmem olmuştu iki üçgün sürdü daha sonra kesildi şaşırmıştım önce mi adet olacağım diye neyse uzatmayayımtam adet günümde adet oldum sandın yine kahverengi lekelenmem oldu şu an sökmesi gerekirken yine birkaç gün sürüp şimdi kesildi bir türlü sökmedi lütfen bir fikr verin iyice karıştı aklım.!!test yapmalı mıyım sizce nedir bu durum?eşimle aptallaştık:bbo:

canım heyecanlanma1
yarını bekle bu gece sökülmezsen yarın hemen doktora git..

test yap ama herşeye hazırlıklıysan yap
eğer çcuk çok istiyorda,test negatif çıkınca yıkılacaksan yapma biraz daha sabret sonra yap

merhaba hanımlar onbeşgün önce yazmıştım.iyice aklım karıştı.:uhm:adetimden onbeşgün önce kahverengi lekelenmem olmuştu iki üçgün sürdü daha sonra kesildi şaşırmıştım önce mi adet olacağım diye neyse uzatmayayımtam adet günümde adet oldum sandın yine kahverengi lekelenmem oldu şu an sökmesi gerekirken yine birkaç gün sürüp şimdi kesildi bir türlü sökmedi lütfen bir fikr verin iyice karıştı aklım.!!test yapmalı mıyım sizce nedir bu durum?eşimle aptallaştık:bbo:

canım bence test yap veya dr git inş hamilesindir
benimde dün lekelenmem oldu bugün az az geliyo bakalım yarın dr gitçem

mrhaba bende de aynı sorun var bende 2 gün tam adet oldum 3 gün ögleden sonra geldi az ve kesildi bidahada olmadım üzerinden 3 gün geçti sizce bu nedir hamilelik belirtisimi acaba bilen varsa bana yazıp bilgilendirsin eger hamileysem buda
ilk oyüzden biilmiyrm anlayamıyrm neler oldugun :KK43:

canım geçenki adet dönemimde bendede aynısı oldu önce çok sevindim ama sonra kantahlili yaptırdım tabi sonuç negatif ve 3üncü tam adet oldum bu ay yine sadece hafif bir adetim oldu yine test yine negatif,canım biraz bekle bence çok üzülüyor insan boş çıkınca inş bebeğin vardır seninde üzülmezsin...

arkadaşlar ben adet olmadım ki lekelenmem oldu test yamıycam bekliyorum bakalım şimdilik :bbo:sökmeden kesildi

mrhaba bende de aynı sorun var bende 2 gün tam adet oldum 3 gün ögleden sonra geldi az ve kesildi bidahada olmadım üzerinden 3 gün geçti sizce bu nedir hamilelik belirtisimi acaba bilen varsa bana yazıp bilgilendirsin eger hamileysem buda
ilk oyüzden biilmiyrm anlayamıyrm neler oldugun :KK43:

canım herkesin hmileliği faklı olur sen bir dr a görün bence kanda baktırırsın eğer bebek varsa belli olur.

canım hamismisin doktor ne dedı bende daha önce senın gibi olmuştum hamış cıkmıştı acaba sen nerelerdesın dr a gittin mi haber beklıyorum

X