Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkinci çizgi görünüyor. Gebelik var görünüyor bu testte. Ama en sağlıklısı yarın bir kan ver. Yada yarını beklemek istemiyorsan özelde hemen kan ver 1 saate alırsın sonucu.Sizce yanildimmi hamilemiyim degilmiyim fikir lazim acil
Çok yeni bir hamilelik gibi görünüyorSizce yanildimmi hamilemiyim degilmiyim fikir lazim acil
Insallah Allahim delircek gibi oluyorum insallahhHamilesin
Devlet hastanesi var bizim burda acilinde kan verim ozaman asiri heycanlandim insallah ya insallah dogrudur delircek gbiyim zor tutuyorum suan kendimiiÇok yeni bir hamilelik gibi görünüyor
Özelde veya devlet hastanesinin acilinde kan verebilirsin kesin sonuç için
İnş istediniz sonuç çıkar
Kan vericem insallah yanilmiyorumdur bayada heveslendimİkinci çizgi görünüyor. Gebelik var görünüyor bu testte. Ama en sağlıklısı yarın bir kan ver. Yada yarını beklemek istemiyorsan özelde hemen kan ver 1 saate alırsın sonucu.
Adetine daha var diye silik çıkmış muhtemelen şu an beta hcg düşük seviyede ikigün sonra tekrar yap daha belirgin olacaktır ama hamilesinCokta heveslenmek istiyorum ama acaba boyasi mi akti cok tereddutteyim kizlar cok istiyorum suan delircek gibiyim insallah dediginiz gibidir ilk defa testte bole oldu benim ama adetime daha var
Hemen kan testi ver canım. Yakınlar da bir hastane varsa gidip öğren. Ya da yarını bekle. Ama mutlaka kan testinde çıkar sonuçCokta heveslenmek istiyorum ama acaba boyasi mi akti cok tereddutteyim kizlar cok istiyorum suan delircek gibiyim insallah dediginiz gibidir ilk defa testte bole oldu benim ama adetime daha var
Ya ciddimisinjz siz uff cok inanmak istiyorum biyandan da inanamiyorum Allahim insallah hayal kirikligina ugrarim diyede cok korkuyorum cesaret edersem kan vericem yoksa biraz dha beklicem bekleyebilirsem :))Adetine daha var diye silik çıkmış muhtemelen şu an beta hcg düşük seviyede ikigün sonra tekrar yap daha belirgin olacaktır ama hamilesin![]()
Insallah suan cok zor duruyorum iste :) kan kesin diyorsunuz insallah biaksilik cikmazsa cesaret edersem yaptiririm bugun testi:)Hemen kan testi ver canım. Yakınlar da bir hastane varsa gidip öğren. Ya da yarını bekle. Ama mutlaka kan testinde çıkar sonuç
Insallahhh insallah cok sagolun kizlar yaHemen kan testi ver canım. Yakınlar da bir hastane varsa gidip öğren. Ya da yarını bekle. Ama mutlaka kan testinde çıkar sonuç
Canım cesaretten falan değil de mesela ben kan vermeyi hiç sevmiyorum kolum günlerce ağrıyor benim de ilk gebelik deneyimimde aynen böyle çıkmıştı aynı gün kan verdim 240 civarıydı beta hcg ama tabi önemli olan sağlıklı artması o yüzden evde sık sık idrar testi yap gördükçe mutlu olursun ama adetin geçtikten sonra kan testi yap benceYa ciddimisinjz siz uff cok inanmak istiyorum biyandan da inanamiyorum Allahim insallah hayal kirikligina ugrarim diyede cok korkuyorum cesaret edersem kan vericem yoksa biraz dha beklicem bekleyebilirsem :))
Oylemi dersiniz suan karar veremedim heycandan dusunucem ama cidden burdaki fikirlerde beni etkiliyor cok sagolun :)Canım cesaretten falan değil de mesela ben kan vermeyi hiç sevmiyorum kolum günlerce ağrıyor benim de ilk gebelik deneyimimde aynen böyle çıkmıştı aynı gün kan verdim 240 civarıydı beta hcg ama tabi önemli olan sağlıklı artması o yüzden evde sık sık idrar testi yap gördükçe mutlu olursun ama adetin geçtikten sonra kan testi yap bence![]()
Canım hiç sıkıntı yapma ve ister kan ver ister verme birkaç gün bekle ama sonuç olarak mutlu ol yarın sabah bi daha idrar testi yap ve bizimle de paylaş merakla bekliyorumOylemi dersiniz suan karar veremedim heycandan dusunucem ama cidden burdaki fikirlerde beni etkiliyor cok sagolun :)
Cok sagol cnm ya paylasicam kesinlikle :) sknti yapmamaya calisiyorum :)Canım hiç sıkıntı yapma ve ister kan ver ister verme birkaç gün bekle ama sonuç olarak mutlu ol yarın sabah bi daha idrar testi yap ve bizimle de paylaş merakla bekliyorum![]()
Canım iyi sabrediyorsun ben olsam çoktan kan vermeye gitmiştimCok sagol cnm ya paylasicam kesinlikle :) sknti yapmamaya calisiyorum :)
Cokmu bekledin canim? Birtane daha test yap kan veremiyorsan oda boyle cikarsa kesin var ozaman. Allah boşa çıkarmasın umudunuInsallah Allahim delircek gibi oluyorum insallahh
Yaptim baktim tek cizgi biraktim kenara bi bakim dedim 15 20 dk olmadan busekil cikti amin insallahhh canim yaCokmu bekledin canim? Birtane daha test yap kan veremiyorsan oda boyle cikarsa kesin var ozaman. Allah boşa çıkarmasın umudunu