• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bir bakar mısınız?

Mikrokosmos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2020
63
91
38
Benim ablamın bir bebeği oldu. İlk doğduğunda ve 7. gününde yapilan işitme testinde sağ kulaktan bir netice alamamış doktor. (Bugün 7. gün)Sonradan gelişebilir demiş gerçi ama içimiz hiç rahat değil. Boyle bir durum yaşayan var mı ? Sizde sonradan gelişme ya da ilk başta alamadığı söylense de sonradan aldığı oldu mu bebeginizin? Şimdiden yorumlar için teşekkürler

Benim ablamın bir bebeği oldu. İlk doğduğunda ve 7. gününde yapilan işitme testinde sağ kulaktan bir netice alamamış doktor. (Bugün 7. gün)Sonradan gelişebilir demiş gerçi ama içimiz hiç rahat değil. Boyle bir durum yaşayan var mı ? Sizde sonradan gelişme ya da ilk başta alamadığı söylense de sonradan aldığı oldu mu bebeginizin? Şimdiden yorumlar için teşekkürler
Olabilir. Ölcüm hatası olabilir kulakta kirlilik olabilir.
Ennn kötü ihtimal Bi kulagı işitmese de dert etmeyin Allah Baska dertvermesin

Merhaba. Bazen bebeklerin kulaklarina sularindan kaciyor. Bu yüzden ilk basta isitme orani düsük olabiliyor. Testi bir süre sonra tekrar yaptirmakta fayda var. Doktorunuz yönlendirir. Gecmis olsun

doğumda kulağına su kaçmış olabilir ihtimaller çok var. emisyon abr ne gerekiyorsa ölçümler yapılır elbette her gün elimize böyle yüzlerce çocuk geliyor sıkıntıya sokmayın kendinizi. ilk başta negatif çıkan sonrasında pozitife dönen bir sürü miniğimiz var. olmadı başka hastaneye de ölçüm yaptırırsınız

Yorumlarınız içimi rahatlattı. Hepinize çok teşekkür ediyorum. En azından bunun sonradan değişme ihtimali olan bir şey olduğunu bilmek bizi daha iyi hissettirdi. İlk olunca biraz daha pimpirikli oluyoruz sanırım. Daha sonra bir daha goturecegiz bunun için

Back
X