merhaba ben yeni evliyim hep sorunlu olduğu evliliğimiz hiç cicim ayı yaşamadık ki 6 aylık evliyiz
ben eşimi çok seviyorum ama aileme laf söylemesini kaldıramıyorum sinir krizi geçiriyorum evlediğimizden beri yok annen şunu yapmadı bunu yapmadı falan diyo yok senin baban bize yardım etmiyo dedi halbuki ben herşeyimi aldım (çamaşır maki.bulaşık yatak odası ve halıları tabaklarımı tencerelerimi süpürgemi yorgan set üstü perde yatak odası vs dantel vs herşey aldım yani ) inan 7000 ytl tuttu neymiş borcu ben nışanlıyken ödeyip bitirdim ben ödemişim babam ödememiş söleyip duruyo biz kiradayız eşimin 3 abisi 1 ablası var iki abisi evli 3 katlı evleri var kayınbabamların onlar kendi evlerinde oturuyo biz kirada ben çalışıyorum zaten eşimde çalışıyo fatura falan gelince kayınbabam alıp gidiyo ödüyo allah razı olsun ama eşim o faturayı ödedi diye ona hediyler alıyo nekadarlık fatura ödediyse yada parasını vermek istiyo bende anname 20 ytl verdim taratıştık işte görümcem(hayatında hiç çalışmamış görümcem ) de kirada oturuyo kayınbabam onada yardım ediyo edebildiği kadar gözüm yok neyse seviyorumda aslında ailesini eşimin ama eşimin bir büyük abisi var haftanın 4 günü bizde plajtejın aldık nerden bilemedim hergün bizde olacağını yoksa aldırmazdım izin istediler vermezdim canları sıkılınca oynaarlar dedim neys işte haftanın 4 günü bizde bide yiğenleri kuzenleri falan geliyo söylüyorum eşime gelmesinler rahatsız oluryorum diye o da sen söyle diyos sıkıysa nsıl derim gelmeyin diye bidaha asla gelmezler diyo bu arada kayınbabam biz nışanlıyken abilerinden para alır sizin kiranın yarısını veririm diyodu olsun vermesin önemli değil ama eşimin söyledikleri çok ağrıma gidiyo boşanmaya karar verdim msj attım eşim ama onu seviyroum ama ben bir ömür boyu onun dırdırını dinleyemem ben haksızmıyım şimdi yaaa
senin ailen bize yardım etmiyor diyen kocayı sevebilirmiydim bilemiyorum.gurur diye birşeyden haberi yok galiba sizinkinin.annenizemi güvenmiş sizinle evlenirken.bir erkek evlenince sorumluluklarını bilmeli.en hoşlanmadığım erkek tipi.çok zorda kalırsınız yardım olayını anlarım.ama gerçekten hoş değil.umarım sözlerini tutar.
ya biliyomusn ben evlenirken bana sadece iki görümce ve biz olarak bildiğim evde kaynana kayoınbaba elti kayın ve iki tanenede çoçuk ya biz eltilerdeyiz ya elti ler bizde pazar günü çalıştığımız halde beraber doyasınca bile yatamıyoruz .. ama boşanmak bu kadar basit değil dua etki sende kalmıyolar canları sıkıldıkça etlinin evi 100 mt ilerde olduğu halde evimde yatıyo ailene laf söylemesine gelince sakın taviz verme bu konuda boşanmadanda söz etme ters tarafına gelir allahhh korousun boşanırsınız felan sonra pişman olursun bu devirde yuvayı sıcak tutmak çok zor inan ben senin yaşadığının 1000 katını yaşıyorum 19 yaşında nelere katlanıyorum biz balayında kaynımı n odunu kırdı eşimneyse byby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?