- 11 Kasım 2016
- 273
- 190
- 103
- Konu Sahibi Diamondheart
-
Karantina dan da önce böyleydi .artık her adimından korkar hale geldim acaba kızılcak mi bana diye .ve normal bir bağırma da değil tüm apartman duyacak şekilde her seferindeSürekli ev ahalisiyle dip dibeyiz. O yüzden tahammül sınırımız gittikçe düşüyor. Normal böyle çıkışlar, kavgalar şu dönemde. Annenize buradan müdahale edemeyeceğimiz için size kafaya takmayın, idare edin tavsiyesi vermekten başka yapacak bir şey yok.
Katılıyorum ancak normal zamanlarda da annesi normalmiş gibi gelmedi bana. Konu sahibinin anlattıkları doğruysa. Makinada tabağı farklı yere koymasına kızması vs.Sürekli ev ahalisiyle dip dibeyiz. O yüzden tahammül sınırımız gittikçe düşüyor. Normal böyle çıkışlar, kavgalar şu dönemde. Annenize buradan müdahale edemeyeceğimiz için size kafaya takmayın, idare edin tavsiyesi vermekten başka yapacak bir şey yok.
Katılıyorum ancak normal zamanlarda da annesi normalmiş gibi gelmedi bana. Konu sahibinin anlattıkları doğruysa. Makinada tabağı farklı yere koymasına kızması vs.
Annem ile babam ayrı ve tek çocuğum.yani evde bı ikimiz varız .mesela arkadaşlarıyla komşularıyla iken gayet normal ve mutlu gözüküyor .ama is eve ve bana gelince hep aşırı sinirli baskıcı ve mükemmeliyetçi davranıyor.ozellikle son üç senedir böyle ,ondan önce çalışıyordu zaten işini bırakınca böyle olmaya başladı ve gitgide bunun ölçüsü arttiBi tek size mi böyle yoksa evde yaşayan diğer bireylere de mi böyle? Ne zamandır böyle? Hiç iyi modu olduğu yok mu?
Takıntılar hepimizde var. Bağırmak yerine güzelce söylesin. Suçlamak yerine şüphesi varsa ben de geliyorum kızım beraber yürüyelim desin. Bana da biraz süt ısıt rahat uyuruz hadi sohbet ederek içelim anne kız desin. Psikolojisi normal değil gibi.Makina konusuna bişey diyemiyorum. Bende de var o takıntı, başkası yanlış dizince rahatsız oluyorum sinirim bozuluyor. Ama bağırmıyorum tabi ki.
Yok öyle bir şikayeti hiç.bu arada sırf konuşması için bile psikiyatriste gitmesine falan ikna edebilcegimi sanmıyorum çünkü bacağında sorun olmuştu bı ara ona bile ikna edemedimBiara benim annemde boyleydi doktora gitti tedavi oldu duzeldi. Ara ara yine oluyor ama kendini bildigi icin hemen doktora gider. Basinda cok fazla agri falan oluyomu?
Menapoza girmiş olabilir mi?Annem ile babam ayrı ve tek çocuğum.yani evde bı ikimiz varız .mesela arkadaşlarıyla komşularıyla iken gayet normal ve mutlu gözüküyor .ama is eve ve bana gelince hep aşırı sinirli baskıcı ve mükemmeliyetçi davranıyor.ozellikle son üç senedir böyle ,ondan önce çalışıyordu zaten işini bırakınca böyle olmaya başladı ve gitgide bunun ölçüsü artti
Hobiye yönlendirin annenizi. Örgü vs örsün. Seveceği kitaplar bulun. Meşgul olsun. Eli çok boş anlaşılan. Boşanma da yıpratmış olabilir. Genelde en yakınlarından çıkarırlar acısını böyle.Annem ile babam ayrı ve tek çocuğum.yani evde bı ikimiz varız .mesela arkadaşlarıyla komşularıyla iken gayet normal ve mutlu gözüküyor .ama is eve ve bana gelince hep aşırı sinirli baskıcı ve mükemmeliyetçi davranıyor.ozellikle son üç senedir böyle ,ondan önce çalışıyordu zaten işini bırakınca böyle olmaya başladı ve gitgide bunun ölçüsü artti
Aslında girdiğini biliyorum ama nerden baksan beş senesi var.gerci yaşım genc,belki sonradan etki etmeye başlamıştır onu bilemem pek bilgili değilimMenapoza girmiş olabilir mi?
Takıntılar hepimizde var. Bağırmak yerine güzelce söylesin. Suçlamak yerine şüphesi varsa ben de geliyorum kızım beraber yürüyelim desin. Bana da biraz süt ısıt rahat uyuruz hadi sohbet ederek içelim anne kız desin. Psikolojisi normal değil gibi.
Ben 3 yaşındayken boşandılar ben şu an 22 yaşındayım.kursa gidiyordu ve daha iyiydi nispeten ama virüs var diye iptal oldu her şey malesef.ama bu tarz bı şeyler dusunebilirim belki işe yararHobiye yönlendirin annenizi. Örgü vs örsün. Seveceği kitaplar bulun. Meşgul olsun. Eli çok boş anlaşılan. Boşanma da yıpratmış olabilir. Genelde en yakınlarından çıkarırlar acısını böyle.
Ay öyle anneler sadece dizilerde olur bence.
kadının kim bilir ne dertleri var, canı burnunda en yakınındakine yansıtıyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?