- 11 Kasım 2016
- 273
- 190
- 103
- Konu Sahibi Diamondheart
Her şeye sinirlenen ve bağıran bir annem var.Hem de öyle böyle bı bağırmak değil komşular bile duyuyor ve en küçük bir olaya bile.Abartiyorum diye dusunuyorsunuzdur bazı örnekler veriyim size.Dun akşam gece biraz acikmistim kendime süt isitiyim dedim ,mutfakta olduğumu görünce bu saatte niye bı şeyler yiyip içiyorsun diye söylenmeye başladı aciktigimi ve süt isittigimi söyledim .bu saatte ayakta olursan tabiki acikirsin diye bağırmaya falan başladı saat 11 di bu arada.etrafi toplicagimi söyledim fakat yine de bı bağırdı yatana kadar sürat asti.bi şey yiyorum diyelim tabağı bulaşık makinesine yerleştiriyorum iki dakika sonra gidip makineye bakıyor makinede yanlış yere koymuşsun diyor bağırmaya başlıyor.dogru yeri göster bı daha oraya koyiyim diyorum ama yok yine bağırmaya devam ediyor.daha da farklı örnekler veriyim haftada ikiden fazla duşa girersem kızıyor ne gerek varmış zaten evdeymisim.universite son sınıfa geçtim ve malum marttan beri evdeyim.evde çok bunaliyorum çünkü ben bağırış cagiris var hem de malum pek yapicak bı şey yok evde.bu yüzden akşamüstü 4-5 gibi yürüyüşe cikiyorum son bir iki haftadır.buna da kızmaya başladı diyor ki gizli gizli biriyle mi bulusuyorsun.yarim saat bı parkta dolaşıp geliyorum en fazla dışarıda yarım saat duruyorum kiminle gizli bulusabilirim.diyorum ki bana inanmıyorsan sen de gel benimle birlikte bu sefer de beni kandirmaya çalışıyorsun diyor.arkadaslarimla ayda bir buluşmaya gitsem kiziyor,akşam birazcık geç yatiyim (1 gibi mesela) bu duruma kızıyor .evde ev işlerine yardım ediyorum düzgün yapamıyorsun diye kızıyor.yapmasam da yapmıyorum diye kızıyor.duzgununu göster diyorum kaç yaşına geldin bilmiyor musun diye kızıyor.napcagimi şaşırdım.annemi çok seviyorum ama artık katlanamiyorum.param olsa gidicem ev tutucam kendime ama malesef ki daha bu sene mezun olucam.her dediğini yapsam bile kizicak ve bagiricak bı şey buluyor.karsilik versem ayrı dert vermeden ayrı dert.her gün her gün bunaldım artık.oyle derdimi yazıyım istedim,umarım düzelir ya da ben bu evden gidebilirim