Lütfen bilinçlendirir misiniz?

Pelim006

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2020
33
3
1
21
Çok özür dileyerek yazıyorum bu konuyu defalarca açtım ama içim rahat etmiyor 24 eylül de ilişkiye girdim o zamandan bu tarihe kadar 10 tane idrar testi yaptım bugünde yaptım sonuç tek çizgi ve 2 kere adet gördüm ama karnım şişiyor sanki hamile olma şansım var mı acaba?

Kilo almış olmayasın? İki kere adet görmüşsün iki kere

2 ay geçti üzerinden eğer olsaydı idrar testinde çıkardı dimi
Ya yapma lütfen iki kere adet olmuşsun 10 tane test yapmışsın bi sürüde konu açtım diyosun ne hamileliği daha nasıl ikna olmak istiyosun? Böyle sıkıntılar yaşamak istemiyosan önlemini al lütfen

Psikolojik canım. Biraz kendini rahatlatmaya çalış

Kadın doğumcular birliği başkanı (büyük ihtimal öyle biri yok) gelip "hamile olman imkansız" yazsa yine de ikna olmazsın gibi ama neyse.

Ay 10 tane idrar testi yerine 1 tane kan testi çözerdi tüm soruları

Ya yapma lütfen iki kere adet olmuşsun 10 tane test yapmışsın bi sürüde konu açtım diyosun ne hamileliği daha nasıl ikna olmak istiyosun? Böyle sıkıntılar yaşamak istemiyosan önlemini al lütfen
Tamam teşekkür ederim tabiki önlemimi alacağım

Kadın Doğum uzmanına gidip Gebelik düşündüğünüzü fakat gebe kalamadığınızı söyleyin. Bizim gözlerimizde ışınlar yok kadınlar kulübü formunu aracı ile senin rahminede bakamıyoruz,ultrasonuzmuz da yok...

Ben gebe kalamıyorum diye birşey mi söyledim Acaba burda özür dileyerek düzgünce soru sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…