Hayır evli değilim ailem görüyor annemin haberi var ama babamın yok ondan dolayıne olacaktıkı evlı degılsınız galıba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır evli değilim ailem görüyor annemin haberi var ama babamın yok ondan dolayıne olacaktıkı evlı degılsınız galıba
2 ay geçmiş eğer olsa idrarda çıkardı gibi
Ayrıldım zaten bu yüzden birdaha da bu işlere girişmemE tamam işte farkındasınız her şeyin. Bir de gerçekten bu kadar korkup kafanıza takacaksanız ya kendinize hakim olun ya da korunun
Ee iliskiyi yasarken bu ihtimal hep var. Daha dikkatli olun. Yoksa hamile kalirsaniz kayitlari sklamak imkansiz.Kan testi yaptıramıyorum kayıtlara geçiyor
anladım. canım ama hamıle olma ıhtımalon %0 cumku 2ay ıcınde duzenlı regl oluyorsanız bu durumda gebelık soz konusu degıl..Hayır evli değilim ailem görüyor annemin haberi var ama babamın yok ondan dolayı
en dogru kararAyrıldım zaten bu yüzden birdaha da bu işlere girişmem
anladım. canım ama hamıle olma ıhtımalon %0 cumku 2ay ıcınde duzenlı regl oluyorsanız bu durumda gebelık soz konusu degıl..
Derdin nedir peki? Açtığın konulara bakar mısın? Hamile miyim? Sürekli aynı soru.. Gebe kalmak istemiyor iseniz Condomlar var Doğum kontrol hapları var? Spiraller var? Korunmak ile ilgili bilgi istersen verebiliriz...Ben gebe kalamıyorum diye birşey mi söyledim Acaba burda özür dileyerek düzgünce soru sordum
Evet biliyorumEe iliskiyi yasarken bu ihtimal hep. Daha dikkatli olun. Yoksa hamile kalirsaniz kayitlari sklamak imkansiz.
2ay emın ol gebelık belırtılerı olurdu korkmaGecikmeli şekilde oluyorum ama benim oldum olası hep düzensizdi
Hayır ben birdaha böyle birşeye girişmeyeceğim zaten ama hala şüpheleniyorumDerdin nedir peki? Açtığın konulara bakar mısın? Hamile miyim? Sürekli aynı soru.. Gebe kalmak istemiyor iseniz Condomlar var Doğum kontrol hapları var? Spiraller var? Korunmak ile ilgili bilgi istersen verebiliriz...
En son adet tarihin nedir?Hayır ben birdaha böyle birşeye girişmeyeceğim zaten ama hala şüpheleniyorum
2 ay da o kadar idrar testinde kesin çıkardı dimi çünkü bi önceki adetimde göğüslerim çok acıdı adet olduktan sonra geçti2ay emın ol gebelık belırtılerı olurdu korkma
15 kasımEn son adet tarihin nedir?
idrarda cıkar canım hemen sonuc veren testler var2 ay da o kadar idrar testinde kesin çıkardı dimi çünkü bi önceki adetimde göğüslerim çok acıdı adet olduktan sonra geçti
Gebe olman imkansız. Kesin ve net. Yaşın kaç peki?15 kasım
Hayır çıkmaz 6 kere daha adet olup 50 tane daha test yapman lazım anca kesinleşir. Yanlış mı arkadaşlar yanlışsa yanlış deyin2 ay da o kadar idrar testinde kesin çıkardı dimi çünkü bi önceki adetimde göğüslerim çok acıdı adet olduktan sonra geçti
17 malesefGebe olman imkansız. Kesin ve net. Yaşın kaç peki?
Teşekkür ederim dalga geçtiğin içinHayır çıkmaz 6 kere daha adet olup 50 tane daha test yapman lazım anca kesinleşir. Yanlış mı arkadaşlar yanlışsa yanlış deyin
Tamam teşekkür ederimidrarda cıkar canım hemen sonuc veren testler var