• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bilinçlendirir misiniz?

Teşekkür ederim dalga geçtiğin için
Ama zorla ısrarla benle dalga geçin diyorsun. Şimdi "her kesin hayatına kimse karışamazcılar" gelmeden yazayım üstelik daha çocuk sayılacak yaştasın ne diye ağır gelecek şeylerin altına giriyorsun değer mi

Çok özür dileyerek yazıyorum bu konuyu defalarca açtım ama içim rahat etmiyor 24 eylül de ilişkiye girdim o zamandan bu tarihe kadar 10 tane idrar testi yaptım bugünde yaptım sonuç tek çizgi ve 2 kere adet gördüm ama karnım şişiyor sanki hamile olma şansım var mı acaba?
Degilsin merak etme. 2kere adet olmussun.bugunde sonuc negative diyosun.Mumkun degil

Bır konu daha hamile miyim diye açarsan hamilesin evrene mesaj yolluyorsun 😅

Bırde madem anneniz biliyor kanlı canlı karşınızda anlatsın size nasıl olduğunu ve nasıl olup olamayacağını bundan daha mantıklı bı açıklama olmaz size

Çok özür dileyerek yazıyorum bu konuyu defalarca açtım ama içim rahat etmiyor 24 eylül de ilişkiye girdim o zamandan bu tarihe kadar 10 tane idrar testi yaptım bugünde yaptım sonuç tek çizgi ve 2 kere adet gördüm ama karnım şişiyor sanki hamile olma şansım var mı acaba?

az yee diyet yap spor yap kilo almışsın:dondurma:

Back