Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ama zorla ısrarla benle dalga geçin diyorsun. Şimdi "her kesin hayatına kimse karışamazcılar" gelmeden yazayım üstelik daha çocuk sayılacak yaştasın ne diye ağır gelecek şeylerin altına giriyorsun değer mi
Çok özür dileyerek yazıyorum bu konuyu defalarca açtım ama içim rahat etmiyor 24 eylül de ilişkiye girdim o zamandan bu tarihe kadar 10 tane idrar testi yaptım bugünde yaptım sonuç tek çizgi ve 2 kere adet gördüm ama karnım şişiyor sanki hamile olma şansım var mı acaba?
Bırde madem anneniz biliyor kanlı canlı karşınızda anlatsın size nasıl olduğunu ve nasıl olup olamayacağını bundan daha mantıklı bı açıklama olmaz size
Çok özür dileyerek yazıyorum bu konuyu defalarca açtım ama içim rahat etmiyor 24 eylül de ilişkiye girdim o zamandan bu tarihe kadar 10 tane idrar testi yaptım bugünde yaptım sonuç tek çizgi ve 2 kere adet gördüm ama karnım şişiyor sanki hamile olma şansım var mı acaba?