Arkadaşlar merhaba
Ağustos 21 de kızım tam 6 yaşına girecek.
Ama konuşma olarak biraz geride bazı harfleri çıkarmada falan zaten geç konuştu.
Anaokuluda sınıf öğretmeni ve rehber öğretmeni okul olgunluğu testi yaptı ve becerileri eksik ince motor gelişimi gibi.
Okula başlatmak istemiyorum 1 yıl daha erteleyecegim 1. Sınıfı bunu piskiytriden rapor almadan tek hekim raporu ile helledebilir miyim öğretmeni ileride önüne çıkmaz endişe etmeyin dedi.
Bilgisi olan lütfen bana cvb yazabilir mi coook teşekkür ederim
Zaten geç konuşmaya başladığı için normal dedi özel olarak aliyo dil terapisiKonuşma terapistine götürdünüz mü?gittiği doktorlar ne dedi?
Rama cikmama gerek yok yanicocuk hekimi tek verebiliyor
Çözger raporu almadan erteleme mümkün müEvet benim oğlumda da var artikulasyon bozukluğu için rapor aldık devlet hastanesine gidiyorsunuz once çocuk psikiyatrisi görüp inceliyor bir kaç doktor daha daha sonra okul için bir sene erteleme raporu çıkıyor.
Dil terapsisi için de çöz ger raporu var yine devlet hastanesinden randevu alıyorsunuz 6 farklı branşa giriyor çocuk daha sonrasında rapor çıkıyor devlet ayda 8 saat dil terapi desteği veriyor geçen sene surecimiz bu şekilde işledi değişiklik olduysa bilmiyorum
Ben özel aldıriyorum zaten dil terapisti amacım çözger almadan okulu ertelemek 1 yıl
Öyle bir durum söz konusu değil 72 ay doldurduysa ve ilkokul zorunluysa kaydı gözüküyorsa 1.sinif için devlet Hastanesi'ne gidip rapor çıkartmanız gerekiyor zaten diğer türlü hiç bir anaokulu rapor olmadan kabul etmez.Ben özel aldıriyorum zaten dil terapisti amacım çözger almadan okulu ertelemek 1 yıl
hayır, tek hekim raporu ile halledemezsiniz. çocuk psikiyatri görecek, sonrasında ramdan rapor çıkmak zorunda.Arkadaşlar merhaba
Ağustos 21 de kızım tam 6 yaşına girecek.
Ama konuşma olarak biraz geride bazı harfleri çıkarmada falan zaten geç konuştu.
Anaokuluda sınıf öğretmeni ve rehber öğretmeni okul olgunluğu testi yaptı ve becerileri eksik ince motor gelişimi gibi.
Okula başlatmak istemiyorum 1 yıl daha erteleyecegim 1. Sınıfı bunu piskiytriden rapor almadan tek hekim raporu ile helledebilir miyim öğretmeni ileride önüne çıkmaz endişe etmeyin dedi.
Bilgisi olan lütfen bana cvb yazabilir mi coook teşekkür ederim
Aradığım yorum bu teşekkür ederimhayır, tek hekim raporu ile halledemezsiniz. çocuk psikiyatri görecek, sonrasında ramdan rapor çıkmak zorunda.
illa rapor almayacğım diyorsanız; evdeyseniz çocuğu evde tutacaksınız. arada sırada göndereceksiniz(yasal olarak sıkıntı olmaması için) sene sonu sınıf tekrar dilekçesi vereceksiniz. eğer kayıtsız alabilecek kreş falan bulabilirseniz evde kalmasına gerk yok tabi ama yasal şekilde anasınıfı tekrarının tek çözümü ram raporu.
ağustos ayı olduğu için zorunlu görünecek kızınızÇözger raporu almadan erteleme mümkün mü
Bu rapor ileride önüne cikiyo muağustos ayı olduğu için zorunlu görünecek kızınız
benim kızım da ağustos doğumlu ben ram raporu aldım
bişeyi yok çok şükür ama fazla ufak tefek minyon bir kız olmasından
önce çocuk psikiyatriye gideceksiniz (devlet hastanesi) o tek hekim raporu verecek
sonra onunla ram e gideceksiniz onlar sizi yönlendirecek
biraz zor oluyor ama oluyor
kolay gelsin
Tanısı ne ne yazıyor rapordaağustos ayı olduğu için zorunlu görünecek kızınız
benim kızım da ağustos doğumlu ben ram raporu aldım
bişeyi yok çok şükür ama fazla ufak tefek minyon bir kız olmasından
önce çocuk psikiyatriye gideceksiniz (devlet hastanesi) o tek hekim raporu verecek
sonra onunla ram e gideceksiniz onlar sizi yönlendirecek
biraz zor oluyor ama oluyor
kolay gelsin
ben 1 yıl sonra aynı yöntemle sildirdimBu rapor ileride önüne cikiyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?