Lütfen bilgisi olan bilgilendirsin!!!

cananncanann

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
7
0
6
Bursa
2 Aylık bebeğime öksürük için doktor VICKY VAPODRY şurup verdi günde 3 kez kulanımı vardı 1 gün kullandım bebeğimin hareket leri değişti sersem oldu bıraktık şurubu yine doktor kararı.. Çocuk hala ne gülüyor ne de ağlıyor sürekli uyumak istiyor uyanınca da aglayamiyor biraz bağırıp uykuya dalıyor böyle bişy yasayaniniz var mı?

2aylık bebege nasl oksuruk surubu yazıyor oglum 6aylıkken öksurugu vardı dr kesinlikle yazmadı daha cok kucuk dedi 8bucuk aylık suan hala oksuruk surubu yazmıyor dru

Baska dr gidin hemen.benim bebegim 38 gunlukken bronsiolit oldu.10 gun hastanede yattik.bir kez bile oyle surup vermedi dr.saat basi ilacli hava ve antibiyotikle atlattik.
Hemen hemen iyi bir hastaneye cocuk dr una gidin

2 aylık bebek su bile içmezken öksürük şurubu nasıl verir doktor. Bencede hemen acilen uzman bir çocuk doktoruna gidin.

ölçeklrin tam ölçek miydi canım

Çok şükür kendine geldi bebeğim.. Hava verdik öksürüğude geçti ilaçlar ağır gelmiş dedi doktoru oda vermek istemiyorum çok küçük diyordu ama çok öksürdüğü için kullandık ama çok kötü 2 gün geçirdim.
Ökçelerimizde bir cay kasığıydi..

Oyy kıyamam o küçücük ciğerler nasıl hasta olurr... Eminim çok üzlmüşsündür annesi. Neyse geçmiş ama sevindim ☺️ Umarım bidaha böyle hasta olmaz annesi.

bu surup who dan yasaklnana bir surup ben asla eve almam buz dolabımda liste var bu yüzden. senin cok acil cok iy bir hsateneye gitmen gerekiyor .ve bu doktora dava ac başka cocuklara böyle bir yalnıs yapmasın .umarım her sey yolundadır. dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…