• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bilgisi olan bilgilendirsin

cananncanann

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
7
0
6
Bursa
merhabalar. 22 haftalık hamileyim son kontrolüme gitttiğimde bebeğimin bacak boyu 8 gün geri dedi doktorum böyle bir şey yaşamış olanınız varsa lütfen bana bilgi verin. Ne demek olduğuna dair doktorum hiçbir şey söylemedi. üzülüyorum çok bebeğim için bilgileriniizi paylaşırsanız çok sevinirim..

cnm üzme kendini bebeğide uzersin. korkma baska bi dr a da git. belki kalça cıkıgı vardır belkide göz yanılması. benimkine yok karın cevresi küçük yok 1 hafta geriden geliyor... şimdi maasallah kızım on aylık ve sağlıklı.
hamileliğimde böbreğim sisti ateşim yükseldi ilaç kullanmak zorunda kaldım cok zor... yasayan bilir. allah kolaylık versin. ibadet et dualar içini rahatlatır.
benimki dogdugunda kordonu düğümdü. saskına ugradılar. kan gitmez ama allahın işi... ben dualara verdim.

elimden gelen tek şey dua etmek zaten teşekkür ederim cevabın için. çok farklı şeyler okudum ama genelde de hep söylenen şeyler aynı yok bacak boyu kısa yok kafası büyük gövdesi büyük gibi ama çok şükür bebekler sağlıkla dünyaya geliyor inşallah benim bebeğimde öyle olucak. doktorlar herşeyi söylemek zorunda tabi. Senin bebeğinide Allah bağışşlasın..

Salam.insallah saq salamat qucaqina alasan. Men de yeni ana olmusam. Menim de qizim 20 heftelik olanda bas cevresi 17 heftelik hamileliye uygun idi. Narahat olmA. Doktor hecne demedise problem yok demek.

Bu ay kontrolumda hiç bir sorun kalmamış Alllah in izniyle bacak boyu da haftasıyla uyumlu..Alllah cümlemizi evlatlarımıza sağlıklı sıhhatli kavuştursun insalah..

Back