• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bilgisi olan başına gelen yazsın 😢

bizimde kan uyuşmazlığı yoktu ama sarılıktan 1 gece kaldık hastanede çok zor biliyorum o bir gece bir ay gibiydi geçmek bilmedi ama geçti gitti bizim arkadaşın kan uyuşmazlığı çıkmış aynı sizin gibi sarılık yüzünden yatmıştı şimdi bebeği yaşına girecek gayet iyi sağlıklı korkmayın siz kendinize dikkat edin ki sütünüzle besleyin bebeğinizi guclensin
Sütümü yavruma ulaştırmak için elimden geleni yapıyorum damla damlda olsa içsin diyorm Rabbim çabamı çabalarımızı boşa çıkarmasın inşAllah 🙏

Pazartesi taburcu olur İnşallah hiç üzmeyin kendinizi. Bizim değerimiz 20’ye çıkmıştı ben de çok korkup ağlamıştım ama birlikte eve dönünce hepsi geçiyor. Eğer fototerapi düşürmezse kanını temizliyorlar evet ama bana sürekli yaptığımız bir işlem korkulacak bi şeyi yok demişlersi (ki bence ona gerek bile kalmaz) sarılık gerçekten çok fazla bebekte oluyor ben de sonradan anladım, kiminle konuşsam bizim de oldu demişti. Süz süt sağın bol bol, bebeğiniz için yapacağınız en güzel şey o şimdi. Evine gelince içer kuzucuk. Bir de emzirme izni isteyebilirsiniz bence. Beni sokmuşlardı emzirmek için hatta hemşire sağolsun çok ağlıyorum diye halime üzülüp 1 saaten fazla yanında kalmama izin vermişti. Bir sorun bence.
Sordum en azından uzaktan göreyim dedim hiç bir şekilde kabul etmediler sadece süt sağıp verebiliyorum

Eşinizle kan uyuşmazlığı varmı ? İlk hamileliğiniz mi kürtajda dahil ?sarılık bütün bebeklerde olur hemen hemen. Endişelenmeyin
İnşallah biran önce kavuşursunuz bebeğinize 🌸
Çok teşekkür ederim inşAllah 🙏 eşimle kan uyuşmazlığımız yok çok şükür bi kızımda var onda böyle bir sorun yaşamadım ama bu kızımda böyle şeyler yaşıyorum

Çok teşekkür ederim inşAllah 🙏 eşimle kan uyuşmazlığımız yok çok şükür bi kızımda var onda böyle bir sorun yaşamadım ama bu kızımda böyle şeyler yaşıyorum
Benim 3 çocuğum var ilk bebegim sarılık olmadı fakat 2. Ve 3 bebeğim oldu. Bol bol emzirme ve mama takviyesiyle hızla düştü . Bol bol sağım yapın elle sağın şırıngayla toplayın. İlk günler damla damla gelir makinaya yapışıp kalır.

Bakın hem yaşamış hemde çocuk yoğun bakımda görev yapan biri olarak size söyleyeceğim pazartesi bebeğiniz gayet iyi şunları şunları yapın dikkat edin emzirşn bolca besleyin sıvı aldırın diyip yavrınuzla eve yollayacak inşaAllah
Bu yeni doğan yoğun bakım 1 2 3 varmış eşime önce 4 te yatıyo demiş sonra 3 buçukta yatıyo demiş yani durumu kötümü oluyo bi bilginiz varmı lütfen 🥺

çok geçmiş olsun diliyorum fototerapidrn bir an evvel çıkar aklınızda bulunsun bir çay kaşığı şekerli su ya da acve hurma suyunuda verebilirsiniz çok hızlı düşürür ve her saat başı emzirin.
Bir de bebeğinizin aşılara karşı hassasiyeti var belli doğar doğmaz yapılan K Vit ve hepatit B birleşimi çocukların %80’inde bu sorunu veriyor ne yazık ki

Mrb allah rızası için banada akıl verin dün doguö yaptım 38 haftalık sezeryan giydiriyorşardı birden morardı yogun bakıma alındı cihazla nefes alıyor burnunda agzında heryerde hortum var serumla besleniyor enfeksiyon varmış kanda tansiyon inipçıkıyor ne olucak yogun bakımda iyi olurmu lütfen dua edin allah rızası için iyi olsun o kadar çaresizimki dr kötüye gidiypr dedi sütte vermiyorlar bir kerw gördüm kalbi hızlı hızlı atıyor
çok geçmiş olsun diliyorum fototerapidrn bir an evvel çıkar aklınızda bulunsun bir çay kaşığı şekerli su ya da acve hurma suyunuda verebilirsiniz çok hızlı düşürür ve her saat başı emzirin.
Bir de bebeğinizin aşılara karşı hassasiyeti var belli doğar doğmaz yapılan K Vit ve hepatit B birleşimi çocukların %80’inde bu sorunu veriyor ne yazık ki

Mrb allah rızası için banada akıl verin dün doguö yaptım 38 haftalık sezeryan giydiriyorşardı birden morardı yogun bakıma alındı cihazla nefes alıyor burnunda agzında heryerde hortum var serumla besleniyor enfeksiyon varmış kanda tansiyon inipçıkıyor ne olucak yogun bakımda iyi olurmu lütfen dua edin allah rızası için iyi olsun o kadar çaresizimki dr kötüye gidiypr dedi sütte vermiyorlar bir kerw gördüm kalbi hızlı hızlı atıyor
Dualarım sizinle
Merak etme annesi ona yoğun bakımda en iyi şekilde bakılıyor. Evet daha yenidoğan için antibiyotik biraz sıkıntılı olsa da enfeksiyonla savaşması için mecburi maalesef.
Sakın üzme kendini lütfen hep bebeğim sağsalim çıkacak diye kodla olumlama yap kendine sütüne zarar gelmesin.
Bebeğin için olabildiğince sütünü sağ hazır et koy buzluğa…
Benim anlamadığım size hiç antibiyotik vermediler mi? Sizden yana bir enfeksiyondu bu ve bebeğe geçti. Kadın doğum doktorunuz nasıl anlamadı?

Bilmiyorum ki allahım dayanma gücü ver anlamamış demekki ne yapıcam bilmiyorum yeterki iyi olsun ben beklerim allahım

Back