Lütfen bilginize ihtiyacım var :( YARDIM EDİN ..

ya neyse yazmayın su konu nasıl kapanacak ay bu hesabıda kapatacam vallaha ha bu ne ya sagolşun yorumlarınz için ama daha yazmayın

Bence boşanmayın hazır gelirde varmış rezidansta kalıyormuşsunuz . Hangimiz rezidansta kalıyoruz ki.

Bu durumda eşin düzelir umuduyla çocuk mu yapacaksın bide ? Yazık olmaz mı

uygun gorenleri de Allah bildigi gibi yapsin. Firsatci isguzarlar. Forumda o kadar kisi okuyup yorum yapti konuya. Hic sizi denk goren yok. Uygunluk soyle:bosanmis, aylak, cocuklu, gamsiz bir adama onu cekecek, toy, evlenmemis, gozu acilmamis, saf, inancli bir kiz. Cok tatli bir kizmissin. Fena kafalamislar seni. Buradan o aracilara...

soylemlerınız cok itici yalnız

ne dıyelım hayırlısı...

Niye herkes bu genç kadının üzerine gitmiş bu kadar? İlk 4 sayfayı okudum sadece ve şunları diyeceğim:

Ben de 21 yaşındayım hayatta gidip 35 yaşında çocuklu bi adamla evlenmem. Sen annen yüzünden vs bi şekilde evlenmek durumunda kalmışsın olan olmuş. Ama çocuğa bakmayı kabul etmemişsin evlenirken. Çocuğa bakmak zorunda değilsin. Ki çocuk senden 7 yaş küçük sadece. Sen de çocuk sayılırsın bi yerde ya. 14 yaşında bi ergene yabancı bi genç kadının bakması ne kadar doğru?

Sıkıntı zaten adamda en başta. İş bul ve boşan. Geleceği olmayan bi evlilik için gençliğini harcama sakın. Tek çaren bu.

Benim şuan ki erkek arkada
benim suan ki erkek arkadasim da daha önce evlilik yapmis bir oglu var.Ben kabul ettm cunku istemeden aile zoruyla kucuk yasta evlendirmisler

Keske diger sayfalari okusaydibiz. Konu sahibi mutlu oldugunu bosanmak istemedigini ve kocasinin taninmis biri oldgunu gelirinin iyi oldugunu bir de residansda oturdugunu yazdi. Özetle tabi. Konu sahibi ne istedigini bilmiyor.

Benim şuan ki erkek arkada
benim suan ki erkek arkadasim da daha önce evlilik yapmis bir oglu var.Ben kabul ettm cunku istemeden aile zoruyla kucuk yasta evlendirmisler
Nasıl yani.Severek evlenseydi kabul etmeyecek miydin.Çok yanlış anlamışsın.
Ben sevdiğinde sevmediğinde değilim,çocuk bakımındayım.

Nasıl yani.Severek evlenseydi kabul etmeyecek miydin.Çok yanlış anlamışsın.
Ben sevdiğinde sevmediğinde değilim,çocuk bakımındayım.
Anladim simdi Bana cocuk bizle kalmaz ileride diyo da.Bizim asıl skntimiz evlilikten korkuyo hemde cok.

Zor bir durum. Ama siz o çocuğa iyi davranın sahip çıkın. Ozaman Rabbim yardımcınız olur. Eşinizle aranız bile duzelebilir bence..

Hemen hemen ayni durumlardayiz sadece benim yaşım 28 cocuk 13 yaşında biri de 10 yaşında ve 13 yasinda olan annesiyle görüşüp benim uzerime yürüyor. cok zor tahmin edebiliyorum eşimi cok seviyorum ve eminim o da beni cok seviyor. Fakat cocuk cok aşırı problem çıkarıyor. Cok zor gunler yaşıyorum. Suan bile agliyorum benim tek avantajim eşim Allah sabirlar versin. ergen bir cocukla ugrasmak cok zor hele ki benim oglum gibi yalan söylüyorsa daha da zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…