- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
Ama bide bilindik biri olmalıGanyanmi oynuyoki acaba sabahtan aksama ne iş olaki o
salak mısın ?ama öyle bir şey olursa belki eşim değişir
Ok cnm allh kolaylik versintamam öyle yapacagım :)
uygun gorenleri de Allah bildigi gibi yapsin. Firsatci isguzarlar. Forumda o kadar kisi okuyup yorum yapti konuya. Hic sizi denk goren yok. Uygunluk soyle:bosanmis, aylak, cocuklu, gamsiz bir adama onu cekecek, toy, evlenmemis, gozu acilmamis, saf, inancli bir kiz. Cok tatli bir kizmissin. Fena kafalamislar seni. Buradan o aracilara...hikayemi anlatayım sadece vesile üzerine evlenmek isteyen bir adam vardı ve bende evlenmek istediğim için bizi birbirimize uygun görenler haber etmişler ve gelip beni gördüğü ilk gün bende onu gördüm ve sevdim ilk görüşte sevdim ki oda beni sevdi biliyrm sonra hemen 1 hafta sonra nikah kıydık :)
Konu kapanmadan yazayım. anneni anladm :)kocam işsiz demedim ki çalışmıyor ve bizim guzel bir gelirimz var ve en önemlisi benim eşim tanındık birisi ve oturdugu yerden para kazanabiliyor .
+1Konu kapanmadan yazayım. anneni anladm :)
benim suan ki erkek arkadasim da daha önce evlilik yapmis bir oglu var.Ben kabul ettm cunku istemeden aile zoruyla kucuk yasta evlendirmislerSeni asla anlayamam.
Çünkü hayat ne kadar dandik idiyse benim için ben o kadar karşı çıktım küçük yaşta evliliklere ve daha bisürü şeye.
35 yaşıma girdim ,evliliğimde de 4.yılım.
Eşimin çocuğu olsaydı evlenmezdim.
Şimdi çocuğu olduğunu öğrenirsem de Allah korusun,boşanırım.Bakmam.
Aslında demem o ki ileride baş edemeyeceğimi düşündüğüm hiçbir olaya sadece sevdiğimi düşündüğüm için katlanmadım.
Senin yapacağın şey, suçu başkasına atma.
Seçimini kendin yapmışsın,küçücük yaşında çocuklu bir adamla evlenmekle.
Eğer ki gücün yoksa olaylarla baş etmeye ayrıl gitsin.
Genceciksin hala.
Keske diger sayfalari okusaydibiz. Konu sahibi mutlu oldugunu bosanmak istemedigini ve kocasinin taninmis biri oldgunu gelirinin iyi oldugunu bir de residansda oturdugunu yazdi. Özetle tabi. Konu sahibi ne istedigini bilmiyor.Niye herkes bu genç kadının üzerine gitmiş bu kadar? İlk 4 sayfayı okudum sadece ve şunları diyeceğim:
Ben de 21 yaşındayım hayatta gidip 35 yaşında çocuklu bi adamla evlenmem. Sen annen yüzünden vs bi şekilde evlenmek durumunda kalmışsın olan olmuş. Ama çocuğa bakmayı kabul etmemişsin evlenirken. Çocuğa bakmak zorunda değilsin. Ki çocuk senden 7 yaş küçük sadece. Sen de çocuk sayılırsın bi yerde ya. 14 yaşında bi ergene yabancı bi genç kadının bakması ne kadar doğru?
Sıkıntı zaten adamda en başta. İş bul ve boşan. Geleceği olmayan bi evlilik için gençliğini harcama sakın. Tek çaren bu.
Nasıl yani.Severek evlenseydi kabul etmeyecek miydin.Çok yanlış anlamışsın.Benim şuan ki erkek arkada
benim suan ki erkek arkadasim da daha önce evlilik yapmis bir oglu var.Ben kabul ettm cunku istemeden aile zoruyla kucuk yasta evlendirmisler
Anladim simdiNasıl yani.Severek evlenseydi kabul etmeyecek miydin.Çok yanlış anlamışsın.
Ben sevdiğinde sevmediğinde değilim,çocuk bakımındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?