Hic bir sorun yok 7 yıldır gebelik yaşamadımBen yeni üyeyim 5 aylık evliyim sorum şu olacaktı geç hamile kalan var mi aramızda. Ya benim çevremde ailemde hemen bir ay yada iki ayda hamile kaldılar benim öyle olmuyor sanki bir sorun varmış gibi davranıyorlar doktora bile gittim hiç bir şey çıkmıyor. Cevaplarınızı bekliyorum kızlar
Bende 1 senedir deniyorum ama olmuyoBen yeni üyeyim 5 aylık evliyim sorum şu olacaktı geç hamile kalan var mi aramızda. Ya benim çevremde ailemde hemen bir ay yada iki ayda hamile kaldılar benim öyle olmuyor sanki bir sorun varmış gibi davranıyorlar doktora bile gittim hiç bir şey çıkmıyor. Cevaplarınızı bekliyorum kızlar
Ben yeni üyeyim 5 aylık evliyim sorum şu olacaktı geç hamile kalan var mi aramızda. Ya benim çevremde ailemde hemen bir ay yada iki ayda hamile kaldılar benim öyle olmuyor sanki bir sorun varmış gibi davranıyorlar doktora bile gittim hiç bir şey çıkmıyor. Cevaplarınızı bekliyorum kızlar
Aaa,boyle seymi olur? 5aylik ewli insanlarin hayatina burun sokulur mu hemen? Gecen sene subatta hamileyddim kalbi durdu kurtaj oldum. Martta tekrar adet oldum. 10aydirda olmuyo .napalim yani simdi dimi?Ben yeni üyeyim 5 aylık evliyim sorum şu olacaktı geç hamile kalan var mi aramızda. Ya benim çevremde ailemde hemen bir ay yada iki ayda hamile kaldılar benim öyle olmuyor sanki bir sorun varmış gibi davranıyorlar doktora bile gittim hiç bir şey çıkmıyor. Cevaplarınızı bekliyorum kızlar
Çok geçmiş olsun Meraldaha yeni evlisin 5 ay da bu kadar stres yapmayın ben 5 yıl oldu oluyor ama belli bir hatfa da kaybediyorum Allah sagliksini hayırlısını versin evliliğinin tadını çıkar
Ben miiii rastlasmiyoruz ki
Aaa, Etiket de yaptim 2-3 gun onceeeBen miiii rastlasmiyoruz ki
Kız yok hiçte gelmediAaa, Etiket de yaptim 2-3 gun onceee,
Yada hiç hatırlayamıyorumKız yok hiçte gelmedi
Bnde etiketledigim konuyu sewmedin sandimKız yok hiçte gelmedi
AMA, ben Seni hiiccc unutmuyom kiiiYada hiç hatırlayamıyorum
Bende dedim 'calismalarrrrdan' bize sıra gelmiyor herhalde. Var mı güzel haberlerin görüşmeyeliAMA, ben Seni hiiccc unutmuyom kiii
Calismalar bitti.Bende dedim 'calismalarrrrdan' bize sıra gelmiyor herhalde. Var mı güzel haberlerin görüşmeyeli
Bir de sebep olsa iste onu bilmiyoruz neden olmadığınıBende 1 senedir deniyorum ama olmuyo
Ben stres yapmayim ama cevrenin cenesi durmuyor kidaha yeni evlisin 5 ay da bu kadar stres yapmayın ben 5 yıl oldu oluyor ama belli bir hatfa da kaybediyorum Allah sagliksini hayırlısını versin evliliğinin tadını çıkar
Ya öyle diyorlar iste bizim bir iki ayda oldu senin dogurganligin yok bilmem ne neler nelerAaa,boyle seymi olur? 5aylik ewli insanlarin hayatina burun sokulur mu hemen? Gecen sene subatta hamileyddim kalbi durdu kurtaj oldum. Martta tekrar adet oldum. 10aydirda olmuyo .napalim yani simdi dimi?
6 yıl sonra kaldım pcos vardı anca başa çıktım bazen vakti saati vardırBen yeni üyeyim 5 aylık evliyim sorum şu olacaktı geç hamile kalan var mi aramızda. Ya benim çevremde ailemde hemen bir ay yada iki ayda hamile kaldılar benim öyle olmuyor sanki bir sorun varmış gibi davranıyorlar doktora bile gittim hiç bir şey çıkmıyor. Cevaplarınızı bekliyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?