• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Lütfen bi el atın kızlar ya.. :)

busu1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2011
459
2
96
İstanbul
kızlarrrr daha önceki yorumlarıma rastladıysanız biliyosunuzdur ben sarı-turuncu arası bi saç rengi istiyorum syoss altın karamelin kapagındaki renkten istiyorum hatta ;) şu anki saç rengimi sizle paylaşıcam ve istediğim tonu, siz önerilerde bulunursanız sevinirim.. hangi boya hangi ton hangi marka uygulamam gerekiyo? lütfen bi el atında kavuşim şu güzel rengee :) $Kopyası PIC_4152.jpg bu saç rengim
$87_en.gif buda istedigim ton ama bazı arkdslar koyu tuttugunu söledi napim sizce?
 
saç rengin açıkmış canım çok rahhat tutar ama karamel de çok çabuk akıyor canım ya. hatta benim sarıya dönüyordu. millet aa röflemi attırdın? diye soruyordu.
 
saç rengin açıkmış canım çok rahhat tutar ama karamel de çok çabuk akıyor canım ya. hatta benim sarıya dönüyordu. millet aa röflemi attırdın? diye soruyordu.

şimdi biraz dahada açık rengi sipleri boyamıstımda .. ya aksın o problem değil koyu olmasında açık olsun :) bana koyu renk gitmiyo cnm cok beyazım genelde sarı karamel tonları kullanıyorum altın karamelde cok hozuma gitti bi denim bayrama dogru dedim bi kutu yetermi peki bana ?
 
Back