Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bol Bol Dua Edin Canim Ben De 7 Aylik Ve 1kg 200 Gr Civarinda Doğmuşum Elektrik Su Da Yokmuş Küveze Bile Koyamamişlar Beni Aneyi Hazirlayin Bu Bebek Yaşamaz Demişler..hatta Göbek Isimimi Hemşireler Umut Koymuşlar..ama Ben Hayata Tutunmuşum Ve şimdi Ben Bebek Bekliyorum..inşallah Allahin Izniyle Hiç Bişey Olmaz..anne Pozitif Düşünsün Ki Bebişi De Tutunsun Hayata..
slm kızlar acaba 8 aylık ve bır kılo 400 grm olan bı bebek yasarmı arkadasım dogum yapdı dusuk tehlıkesı vardı ama sonunda erkende olsa geldı yanlız suanda kuvezde yaklasık 1 ay daha kalıcak sanırım drlar durumu krıtık dedıler ama sızce yasarmı :uhm:
benım eltım 4 cocugunuda 8 aylık dogurdu ama kıloları bu kadar az degıldı tabı kuveze falan koymadılar normal dogum yapmıstı aynı gun cıktı hastaneden merak etme sımıdbısey olmuyo Allahın ıznıyle cıkar bebıs kuvezden