• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bi bakın!

MissMini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
668
69
123
bu akşam bişi farkettim sağ kasığımda tam kasık da değil sanırım yani bacak çizgisinin olduğu yer varya o taraflarda bi kitle geldi elime bilye gibi diğerine de baktım acaba normal bişi mi diye ondada var ama bu kadar değil yani sağ tarafımdaki biraz daha kolay ve hissedilir geliyor elime sizce nedir bu?herkes de olan bişi mi ki:bbo:
birde iç dudaklarımın arasında bazen yani temizliğini falan ihmal edersem beyaz beyaz şeyler oluyor acaba mantar mıdır ki?:çok üzgünüm::1no2:

canım o bilye gibi olan şey ben de lisede olmuştu hala da dokununca hissediyorum. doktora gitttim. spordan ve epilasyondan olabilir dediilaç verdi kullandım aama hala da duruyor bi ağrısı sancısı yok . bence meraklanma

canım o bilye gibi olan şey ben de lisede olmuştu hala da dokununca hissediyorum. doktora gitttim. spordan ve epilasyondan olabilir dediilaç verdi kullandım aama hala da duruyor bi ağrısı sancısı yok . bence meraklanma

ne biliim canım yaa birden öle hissedince korktum bakayım bende bi doktora gideyim yaa zaten uzun süredir düşünüyordum da pek cesaret edemiyorum:1no2:

canım inan korkmanı gerektirecek bir şey yok ben de 7 yıl önce oluştu hala da duruyor dediğim gibi bir zararı yok. dikkatli dokunursan diğer tarafta da muhakkak vardır benim sağdaki daha büyüka ama.

canım inan korkmanı gerektirecek bir şey yok ben de 7 yıl önce oluştu hala da duruyor dediğim gibi bir zararı yok. dikkatli dokunursan diğer tarafta da muhakkak vardır benim sağdaki daha büyüka ama.

aynen canım benimde sağdaki daha büyük zaten ilk onu farkettim sonra sola baktım sağdaki kadar olmasa da bundada var..çok saol canım yaa rahatladım yania.s.

Canım onlar büyük ihtimal bezelerdir bir hastalık olduğunda boyutları büyür korkulcak birşey değil yani.Çok kafana takma.Diğer dediğin şey mantar değil merak etme hijyenine biraz daha dikkat et.

Canım onlar büyük ihtimal bezelerdir bir hastalık olduğunda boyutları büyür korkulcak birşey değil yani.Çok kafana takma.Diğer dediğin şey mantar değil merak etme hijyenine biraz daha dikkat et.

saolun kızlar inanın rahatladım yaaopuyorumnanaktan

Back