Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kıslar bu ay gebelik belirtilerim vardı ümitlenmiştim. Ama dün akşam kahverengi bi akıntım oldu bu sabahta normal kan şeklkinde regl başladı ama fazla değil normalden az bu arada gögüslerim hiç olmadığı kadar sızlıyor özellikle sol taraf siz cede ümit yok değilmi bu ay ,,??
saol canım inşallah öyledir bu ay çok hazırlanmıştım buna ama hüsran olmasın istiyorum dün akşam sadece kahvcerengi bi leke vardı ama bu sabah normal adete dönüştü yaa ama nedense herzaman çektiğim adet sancılarım yok. sol gögsümde iğne batması tarzında ve sağ bacağımda krapmlar şeklinde ağrırım var ara sıra oluyor tabi birde sanki gaz sancısı gibi bişey var kıslar yorumlarını BEKLİYORUM
esmer06 hayırlısı olur inşallah senin için..bende doktora gittim çarşamba,testim 12.57 çıktı ama doktor tam bilemiyorum cumartesi yine gel test yapalım dedi,ama bugün kahveringi akıntım geliyor,neler oluyor çok üzülüyorummirmirmirmir....artık yarın kesinleşicek hersey:ecrin_bebek: