Lütfen benimle aynı durumu yaşayan yada fikri olan varsa yazsın

yolcubus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2024
3
0
28
6 günlük anneyim spinal anesteziyle sezeryan doğum yaptım. Doktorum sezeryanın gayet güzel geçtiğini söyledi. Odama götürüldüm kalktım yürüdüm hiçbir problem yoktu sonrasında ertesi gün sağ kaburga altımda tam neresi olduğunu bile ifade edemiyorum ama sağ kaburga altı taraflarında çok şiddetli bir ağrı başladı nefes alırken batma oluyordu bastırınca ağrıyordu kısaca nefes alamıyordum hemen tomografi çekildi kan va birsürü şey yapıldı hepsi temiz çıktı emboli riski için bacaklarıma ultrason çekildi oda temiz çıktı ama yan ağrım geçmiyordu doktor da ne yapacağımı şaşırdı ekg bile çekildi hepsi temizdi ağrı kesici iğne yapılınca ağrı geçiyordu 5 6 saat sonra tekrar başlıyordu. 2. Günün sonunda ağrım geçti doktor beni taburcu etmedi emin olana kadar ama bişey bulamadılar. Her ihtimale karşı bana kan sulandırıcı iğne verdi emboli riski için. O ağrıdan kendi dikiş ağrımı unutur oldum psikolojimi çok etkiledi şimdi sürekli araştırıyorum bakıyorum ve korkuyorum tekrar olursa diye. Doktor emboliden korumak için kan sulandırıcı verdi o bile kafama takıldı çok etkilendim sürekli netten bakıyorum ne olabilir diye. Yaşayan var mı benim gibi çok korkuyorum 🥺

Hosgeldin safra tasi bebek 💛 saka bir yana hemen dogum sonrasinda ayni tarafimda agrilarim basladigi icin bana onu hatirlatti nedense dogum sureci safra taslarini tetikliyor. Sabahlara kadar ne oldugunu anlamadan kendimi ölüyor zannediyordum. Isterseniz bir dahiliye uzmanina gozukup usg cektirin…

Hosgeldin safra tasi bebek 💛 saka bir yana hemen dogum sonrasinda ayni tarafimda agrilarim basladigi icin bana onu hatirlatti nedense dogum sureci safra taslarini tetikliyor. Sabahlara kadar ne oldugunu anlamadan kendimi ölüyor zannediyordum. Isterseniz bir dahiliye uzmanina gozukup usg cektirin…
Doktorum safra olabilir dedi aslında ama o günden sonra birdaha ağrı yaşamadım gaz sancısı olabilir dediler inşallah bir sorun yoktur çok korkuyorum travma kaldı birde lohusa stresi bunaltısı gerçekten çok zor bir dönem 🥺

X