Benim eşim de nişanlıyken pek ilgilenmezdi, ben bhaneler bulurdum bi arada olmak için, tabi biz aynı şehirdeydik.
Evlendik ve çok mutluyum. Herksin fıtratı farklı, bazıları fazla abartıyor ilgiyi, bazısı da umursamıyor. Severek mi bi araya geldiniz, görücü usulu mü?
katılıorum kesınlıkle canm bazıları cok ılgılı olur bazıları ılgıısız fazla ılgıde ıyı degıl fazla ılgısızlıkte
canım herkes farklıdır...yaa bennnn napıcammm
bende senin gibiyim.
kaç kere ima etmeme rağmen bir çiçek almadı.
nişanlandık ne alacağımı nasıl mutlu edeceğimi şaşırdım nasıl süpriz yapsam diye yedim bitirdim kendimi.
beklentisiz yaptım zaten pişman değilim. aldığım hediyeler bir yıllık özel günleri doldururdu.
nişandan sonra 10 gün kaldı gitti baktım ki aşk sarhoşu olmuşum hiç bir şey gözüm görmemiş. sonra dikkat ettim sadece bekledim bazı süprizler bekledim yerine vaktine göre ama olmadı yapmadı böğle neyse dedim kaldı hep içimde. her özel günde belki bir süpriz diye bekliyorum ama yok. bir kaç ısmarlama süpriz bekliyorum bakalım ne olacak.
ama beni çok seviyor çok değer veriyor.
sevgisinden eminsen takma zamana bırak. zamanla öğrenirler inşallah. tanırlar bizi ona göre davranırlar.
bazen diyorum ki bu süpriz özenti mi arkadaşımızdan duyuyoruz, tv de görüyoruz sanki bize yapılmış gibi mutlu oluyoruz. ve hayallere dalıyoruz.
sonra sevdiklerimize kızıyoruz. hiç bilmesek aklımıza gelmez heralde
bence sürprizler hediyeler çiçekler o kadarda önemli şeyler değil en önemlisi sana olan saygısı sevgisi bundan eminsen eğer acele kararlar verme
canım herkes farklıdır...
biz aynı şehirdeydik.her gün dışarı çıkardık belki beraber.ama iş için şehir dışına çıktığında bende kızardım niye daha çok aramıyosun diye..ama şu an evliyim ve Allah bozmasın çok mutluyum..yani nişanlıyken sürekli konuşuyo olsaydık ve evlenince bıraksa boşluğa düşerdim...hep aynı kıvamdayız...ilgilen deme,daha çok yanımda olsan daha mutlu olurum de:)) herşeyi ölç tart..hayırlısı olsun senin için canım
Diğer arkadaşların dediği gibi herkes başkadır.Peki ne zamandır böyle? nişanlanmadan öncede böylemiydi,nişanlanmaya berabermi karar verdiniz yoksa ailelermi? bu gibi şeyler cevaplarsan daha çok yardımcı olmaya çalışırız canım
canım şuan yazdıkalrını okudumda kendim yazmış gibiydi ben o kdr özel şeyler yapıyrm gönderiyrm çokta seviniyo iltifatlar geliyo ama kendisi yapıymu HAYIRRRRRRRRRRRRR inş değişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?