Lütfen Benimde içimi rahatlatın kızlarrr

asevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
202
0
46
Şanlıurfa
mrb kızlar bende 3 aylık nişanlıyım nişanlımla farklı şehirlerde yaşıyoruz beim sorunumda benimle ilglenmediğini düşünüyorum ya o kdr zaman geçti bir çiçek alamadı doğum günümde beraberdik ama ailesiyle geçirdim benm için süpriz yapma çabasında bulunmadı (ama o gün ben dönecektim 2 saatlik zamanım vardı acaba ondan mı onuda bilemedim ) bizde çok fazla telefonla görüşmüyoruz intte haftada 1 veya hiç görüşmüyoruz ne bileyim böyle bir nişanlılık yaşıyorum acaba benmi fazla şeyler bekliyorum diye düşünmeye başladım dün gece bu ilgisizlik için tartıştık ve ben nişanı atmayı düşünmeye başladım biliyorum olursada çok üzülücem .Kızlar uzak olmamızmı bizi bu hallere düşürüyo bilemiyorumm

Benim eşim de nişanlıyken pek ilgilenmezdi, ben bhaneler bulurdum bi arada olmak için, tabi biz aynı şehirdeydik.
Evlendik ve çok mutluyum. Herksin fıtratı farklı, bazıları fazla abartıyor ilgiyi, bazısı da umursamıyor. Severek mi bi araya geldiniz, görücü usulu mü?

bizim ki uzaktan akrabalık var tabi biz tanımıyoduk birnirimizi sonra bir süre konuştuk karar verdik.birkaç kez bu ilgisizliğini dile getirdim oda ben uzaktayken böyleyim yanımda olduğunda hiç böyle sorunlarımız olmayacak diyo evet ben gittim o geldi yanyanayken gayet ii ama yine süprizler yok tabi ama bana karşı halleri güzel acaba dediği gibi uzaklıkmı sorun işleri çok yoğun o mu ? bilemiyorum sinirle kararlar veriyorum ama sonra üzülüyorum düzelir mi evlenince

katılıorum kesınlıkle canm bazıları cok ılgılı olur bazıları ılgıısız fazla ılgıde ıyı degıl fazla ılgısızlıkte

yaa bennnn napıcammm
canım herkes farklıdır...
biz aynı şehirdeydik.her gün dışarı çıkardık belki beraber.ama iş için şehir dışına çıktığında bende kızardım niye daha çok aramıyosun diye..ama şu an evliyim ve Allah bozmasın çok mutluyum..yani nişanlıyken sürekli konuşuyo olsaydık ve evlenince bıraksa boşluğa düşerdim...hep aynı kıvamdayız...ilgilen deme,daha çok yanımda olsan daha mutlu olurum de:)) herşeyi ölç tart..hayırlısı olsun senin için canım

Diğer arkadaşların dediği gibi herkes başkadır.Peki ne zamandır böyle? nişanlanmadan öncede böylemiydi,nişanlanmaya berabermi karar verdiniz yoksa ailelermi? bu gibi şeyler cevaplarsan daha çok yardımcı olmaya çalışırız canım

bende senin gibiyim.
kaç kere ima etmeme rağmen bir çiçek almadı.
nişanlandık ne alacağımı nasıl mutlu edeceğimi şaşırdım nasıl süpriz yapsam diye yedim bitirdim kendimi.
beklentisiz yaptım zaten pişman değilim. aldığım hediyeler bir yıllık özel günleri doldururdu.
nişandan sonra 10 gün kaldı gitti baktım ki aşk sarhoşu olmuşum hiç bir şey gözüm görmemiş. sonra dikkat ettim sadece bekledim bazı süprizler bekledim yerine vaktine göre ama olmadı yapmadı böğle neyse dedim kaldı hep içimde. her özel günde belki bir süpriz diye bekliyorum ama yok. bir kaç ısmarlama süpriz bekliyorum bakalım ne olacak.
ama beni çok seviyor çok değer veriyor.
sevgisinden eminsen takma zamana bırak. zamanla öğrenirler inşallah. tanırlar bizi ona göre davranırlar.

bazen diyorum ki bu süpriz özenti mi arkadaşımızdan duyuyoruz, tv de görüyoruz sanki bize yapılmış gibi mutlu oluyoruz. ve hayallere dalıyoruz.
sonra sevdiklerimize kızıyoruz. hiç bilmesek aklımıza gelmez heralde

bence sürprizler hediyeler çiçekler o kadarda önemli şeyler değil en önemlisi sana olan saygısı sevgisi bundan eminsen eğer acele kararlar verme

canım şuan yazdıkalrını okudumda kendim yazmış gibiydi ben o kdr özel şeyler yapıyrm gönderiyrm çokta seviniyo iltifatlar geliyo ama kendisi yapıymu HAYIRRRRRRRRRRRRR inş değişir

bence sürprizler hediyeler çiçekler o kadarda önemli şeyler değil en önemlisi sana olan saygısı sevgisi bundan eminsen eğer acele kararlar verme

asla saygısızlığı olmadı bana karşı zaten bunlar tutuyo ya ayakta bizi normalde çok kıskanç biriyimdir ama karşımdaki insana öyle bir güveniyorum ki uzakta olmama ragmen asla aklım kalmadı onda

sanırım haklısın çünkü bizimde başka sorunumuz yok şimdi ilgi göstermiyo evlenince belki daha mutlu olucam

en başından böyleydi ancak o zamnlar ben arada akrabalık var resmiyet olmadan yakınlaşmaz dydm ama nişanlandık aynı oda kabul ediyo bu durumu uzaktayken böyle oluyrm diyo özür diliyo ama yine aynı nişanlanmaya tabikide beraber karar verdik 1 ay görüştük daha sonra karar verdik

canım şuan yazdıkalrını okudumda kendim yazmış gibiydi ben o kdr özel şeyler yapıyrm gönderiyrm çokta seviniyo iltifatlar geliyo ama kendisi yapıymu HAYIRRRRRRRRRRRRR inş değişir

canım bekliycez rabbim bundan daha büyük dert vermesin.
öğrencekler bizi inşallah.
bak ben 15 aydır bekliyorum. sabrediyorum.
bana süpriz yapmıyor diye ayrılmak mantıksız geliyor. elle tutulur birşey yoksa sabretmeye devam.
biz kızlar uçlarda yaşıyoruz sanki.
ama süpriz yapan erkekler yokmu? var tabi ama bize denk gelmemiş.
bizde elimizdekinin kıymetini bileceğiz yavaş yavaş bizi anlamalarını bekliycez.
hadi kolay gelsin bize..

sevgiden aşktan oluyor işte başka biri yapsa çok sevdiğimiz yakınlarımız bile olsa silip atıyoruz ama bu erkekler napıyor bize anlamıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…