U ummuhan_a Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2014 5 1 1 Denizli 8 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ummuhan_a #1 Örgün öğretimde kayıtlıyım. kredi alıyorum ama okula devam etmicem. ösym den bugün tercih yaptım açıköğretime. kaydımı sildirmeden kazandığım bölüme kayıt yaptırabilir miyim? kredimin kesilmesini istemiyorum:44:​
Örgün öğretimde kayıtlıyım. kredi alıyorum ama okula devam etmicem. ösym den bugün tercih yaptım açıköğretime. kaydımı sildirmeden kazandığım bölüme kayıt yaptırabilir miyim? kredimin kesilmesini istemiyorum:44:​
Asabisirin22 80lerin sonu 90ların başı :/ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Haziran 2014 1.334 881 158 10 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ummuhan_a #2 Yaptırabilirsin cik öğretimde kontenjan sinirlsmasi olmadigi icin sorun olmaz hatt 2. Uni olarak kayit yaparlar.
Yaptırabilirsin cik öğretimde kontenjan sinirlsmasi olmadigi icin sorun olmaz hatt 2. Uni olarak kayit yaparlar.
U ummuhan_a Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2014 5 1 1 Denizli 12 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ummuhan_a #3 teşekkür ederim. moralim bozulmuştu sildirmem gerekir diye. rahatladım biraz