Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Lütfen bebek arabaları çok kafamı karıştırıyor.

erkflz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
883
0
96
Diğer
Bebek arabası konusu en çok düşündüğüm konu oldu. Ne park yatak ne kıyafetler hiçbirine karar vermek bu kadar zor olmadı.
Şöyle çok ağır olmayan, malum bir bayanın taşıyabileceği, tentesi tam kapanabilen (Kış memleketinde yaşıyorum, bebişimin üstü tam kapansın), çok aşırı yer kaplamayan bir araba arıyorum. Bunları bulmak ne zormuş.mafoldumben

Pierre Cardin eginma ve PS 2010 travel sistem ikisi çok hoşuma gitti. Enigmalarda ayağımız çarpıyor diye şikayetler var sitede. PS 2010'da bebek sığmıyor diyenler var. Birde pierre cardinlere çok ses çıkarıyor yazmışlar. Kafam karıştı.

Kraft anlantanın tentesi tam kapanmıyor. Birde biraz ağır gibi.

Kraft energy hafif ama yine tente sorunu. Tam kapanmıyor.

Bayanlar ne olur yardım edin bu arabaları kullanıp memnun olanlar ve olmayanlar ne olur sebeplerinizi yazın. Bide başka hangi arabaları önenirsiniz.
İ

MERHABALAR
bende bebek arababası alacağım benimde kafam çok karışık beğendim modeller 1200-1500 tl civarında ama ne yazıkki onları alacak durumum yok.. ama onlara benzer bir düşük kalitede kraft ın horn modelini beğendim almayı düşünüyorum çok gezdim dolaştım internetten araştırdım ama dediğim gibi,900 tl ile ile 1500 tl arasında onlarda benim bütçeme uymuyor malesef. istersen bahsettiğim modele sende bir bak. resmini koydum bunun ana kucağı da var doğumdan itibaren kullanılabiliyor bu arabanın sırtı tam yatıyor,baston puset gibi tek elle kapanabiliyor hafif sayılır maximum fiyatı 600.Buarada umarım birileri olkurda bizimle fikir paylaşırlar..

Bende baya kararsız kalmıştım bebek arabası konusunda..
Sonunda kararımı Buggster S ten yana kullandım hiç pişman olmadım.
Şuan oğlum 26 aylık hala kullanıyoruz.en önemli özelliği çok kolay katlanıyor taksi bagajına kolay sığıyor.

benim kızım bebek arabasını hiç sevmediği için biz fazla kullanmadık maalesef.gittiğimiz yerlerde eşimle birimiz kızımızı taşıyor diğerimiz arabayı itiyordu.çok hareketli olduğu için arabayı hiç mi hiç sevmedi.bu durumu da göz önünde bulundurun bebek arabası alırken derim nacizane.bahsettiğiniz fiyatlar bebek arabası için çok çok fazla.biz pierre cardin 2020 almıştık 3 yıl önce..yılın arabası seçilmiş o sene.biz memnun kalmıştık.tavsiye ederim...

ben Chicco Simplicıty Puset Spor bebek arabası aldımmm çokk menmunum taşıması kolay ben tek başıma taşıyorum oğlumla birlikte ikisini fiyatıda
uygun 339 tl ama değişiyo fiyatları aldıgın yere de bağlı fiyatı en uygunu mavi ile kırmızı renkler güzell
tafsiye ederim canım bi bak istersen sizin oralar için de uygun kışın için uygun koruyucusu var çoçuk içine girio yağmurluğu var

Ürünün Adı : Chicco Simplicity Puset
Markası : CHICCO
Üretim Yeri : İtalyasiye
Markanın Ait Olduğu ülke : İtalya
Kalite Belgeleri : CE
Hitap Ettiği Yaş Aralığı : 0+ 36 ay yani ( Doğumdan İtibaren Kullanıma Uygun)
Özellikleri :
Simplicity küçük bir puset olmasına rağmen geniş ve rahat bir oturma bölümü vardır.
Küçük bagajlara kolayca sığdırılır ve bundan dolayı sadece şehir içinde alışverişlerde değil, tatillerde de kullanımı idealdir.
Son derece hafif alüminyum ve süper kompakt gövde anneye daha fazla manevra kolaylığı ve hareket serbestliği sağlar.
Ayrıca kapalı iken de taşınmasını kolaylaştıran pratik bir tutma kolu vardır.

Fonksiyonları :
Sert isleleti sayesinde sırt dayama bölümü maksimum desteği sağlarken tamamen yatay olarak dahil çocuğu rahatsız etmeden 4 farklı pozisyonda ayarlanabilir.
Hareket ettirilebilir yapısı sayesinde heryerde , en dar alanlarda bile rahatlıkla kullanılır.
Tek elle bile kolaylıkla sürmeye olanak sağlayan birleşik tutma kolu ile donatılmıştır.
Tek elle açıp kapatılır.Kullanılması kolaydır.
Yağmurluklu yazlık-kışlık tente bebeği sırt dayama bölümü eğik pozisyonda iken de gerek güneşten ve yağmurdan korur.

Taşıma Kapasitesi : 18 kg. kadar taşıma kapasitesi

Ürün Madde İçeriği: %100 Poliyester Kumaş.Demir

Temizleme Şartları : Silinerek Temizlenir.

Paket İçeriği :
İskelet,
Standart olarak sunulan şeffaf yağmurluk ve katlanabilir siperliği,
Üst güneş tentesi

Son düzenleme:
bizim arabamızın bagajında tüp var. o yüzden ancak baston şeklinde katlananlar sığıyor ikiye katlananlar tüpün üstüne denk geldiği için olmuyor...

dogumdan once ve sonra bebek arabalarini cok arastirmis biri olarak size bazi tavsiyelerim olacak.biz arabamizi yurt disindan aldik ve ne yazik o marka turkiyede yok,olsaydi kesinlikle ve siddetle tavsiye edebilirdim(X lander-XA modeli).bebek arabasini ilk aylardan itibaren ve her gun kullaniyoruz,denize,plaja,ormana,tasli toprakli duz yokus inis demiyor surekli geziyoruz kizimla.Tahmin bile edemeyeceginiz yerlere bebegimi arabasiyla goturuyorum,yurumeyi de sevdigim icin gunde en az 4-5 kilometre geziyoruz.gelelim tavsiyelerime:
-bebek arabasinin lastikleri cok onemli,plastik olmamasina mumkunse gercek lastik olmasina dikkat edin(sisirilebilenlerden).lastiklerin buyuk olmasi da engelli ve bozuk yollada zorlanmadan arabayi kullanmanizi saglar.kucucuk ve plastikten tekerlekli bir bebek arabasini itmek de,manevra yapmak da zor ve ustune ustluk bebeginizin sarsila sarsila gezdigini gormek de hic hosunuza gitmeyecektir.
-arabanizi kucuk secmenizin sebebini anlamis degilim,kucuk ve hafif arabalar surus acisindan hic bir zaman konforlu olmaz,ustelik mantikli dusunurseniz bebeginizi arabasiyla bir yere yalniz gotururken arabayi katlayip bebeginizi kucaginizda tutmak ve yanimizda mutlaka en az 2-3 canta da oluyor onlari da tutmak mumkun degil.ben bebegimi toplu tasim araclarinin her turlusuyle gezdirdidm ve hic bir zaman arabasindan indirmedim,ustelik kucaghinizda yolculuk etmesi tehlikeli.Arabamiz cok buyuk ama en sikisik otobuslerde bile en rahat yolculugunu benim kizim yapiyor :),kimse de niye kucuk araba almadin,rahatmizi bozdun diyemiyor elbette :)
-carsi pazar gezmelerine bebeginizle gitemk zorunda olacaklarsansaniz elbette alttaki bagaj kisminin da yeterli olmasina dikkat edin.
-mutlaka ama mutlaka yagmurlugu olsun(elbette ki ustteki tentesi tam kapaniyor olsun)
-mumkunse ilk 6 ay tamamen yatar pozisyonda bebeginizi gezidrebileceginiz puset tarzi kullanip sonra da puseti kaldirip normal oturmali(yatar hale de gelebiliyor olmasi lazim tabii bazen gezerken uyuyor ve saatlerce oturru vaziyette uyumasini istemeyiz) koltugunu kullanabilirsiniz(yani 2 si bir arada modelleri secmenizde yarar var).
-bizim gibi karda kista bile gezenlera tulum almalarini tavsiye ederim,genelde bebek arabsiyla birlikte satiliyor ve bebeginizin kol hizasina kadar fermuarli bir sekilde kapanip arabaya da sabitlenebiliyor.

aslinda daha bir suru sey var ama zaten kafaniz karisik uzatmayayim,en onemlisi lastikler 4 tekerli ve buyuk olacak-arabanin kendisi de buyuk olacak cok hafif bir model tercih etmeyin.usenmezseniz netten bizim arabanin modeline bir bakin,ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksiniz.(X-lander XA )

merhabalar,
bahsettiğiniz arabaya baktım evet anladığım kadarıyla baya kullanışlı bir model. Malesef bu arabayı ingiltereden ne getirme imkanım vat nede türkiyede 1000 tl ve üzeri bir ücretle bunu alma imkanım var.. Ancak bahsettiğiniz kriterlere dikkat edeceğim teşekkür ederim.

Ben bu bebek arabasını kullandım. doğumdan oğlumun bu yaşına kadar (şu anda 4 yaşında) kullandık. hem oto koltuğu hem de bebek arabası olarak kullanılabiliyor.

Eki Görüntüle 521607 Eki Görüntüle 521607

safety dene derim süper bişey cocuk da sizde rahat edersiniz ben onu kullanıyorum hatta yakında satışa sunacağım baskalarıda yararlansın dağ bayır her yere gittim hic bir şey olmadı bence onda düşün araba koltuklu ilk 10 ay ona biniyor sonra arada bir kışlık yatagını takıyorsunuz spor olan oturağıda var yani harika bir brbrk arabası

bizim arabamızın bagajında tüp var. o yüzden ancak baston şeklinde katlananlar sığıyor ikiye katlananlar tüpün üstüne denk geldiği için olmuyor...

oda nekadar gıcık değilmi bizimde eski arabada vardı alahım delirecekdim ama bebeyim komforu için katlanıyordum çok kücükdü bagajı ve tüp olunca aman allahım neyseki arabayı değiştirdik ve tüpsüz olunca rahat ettim

* Koldan kapatma özelliği
* 3 pozisyonda ayarlanabilir sırtlık
* 360° dönebilen ve sabitlenebilen ön tekerlekler
* Kolay çıkarılıp takılabilen ön tabla
* 3 tekerlekde amortisör
* Geniş hacimli sepet
* Çeşitli renk ve desenlerde
* Yağmurluklu

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…