- 20 Ağustos 2015
- 6.456
- 15.545
- Konu Sahibi burcubahar0635
Yurtdisindan tanidiga mi getrtiyosun ne kadara aldin
evet biz beğendik internetten alıp onların evine gönderdik Almanya'da.Onlar da gelirken getirdiler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yurtdisindan tanidiga mi getrtiyosun ne kadara aldin
Baktim cunku 2500 civarievet biz beğendik internetten alıp onların evine gönderdik Almanya'da.Onlar da gelirken getirdiler.
Baktim cunku 2500 civari
Merhaba bebek arabasını kullanmaya başladınız mı? Memnun musunuz ağırlığı açması kapaması vs? En önemlisi bebek mutlu mu?Merhaba ben mothercare'in journey modelini tercih ettim travel sistem simdilik konforlu ve rahat kullanisli gibi ama bakalim bebek gelince anliycaz rahatligini :) insallah bulursun gonlune gore cok zor cidden bu bebek arabasi arastirmalari
Merhaba evet kullaniyoruz su an bebegim 6 bucuk aylik bebegim cok mutlu cok rahat bir araba ama tasimasi biraz guc oluyor 2 parcaya ayriliyor tek elle yapamiyorsunuz acma kapamayi ama yine de seviyorum ben arabamizi:) ust katlarda oturuyorsaniz ve asansorunz yoksa tercih etmeyin derim taksilere binerken de biraz sknti oluyor acikcasiMerhaba bebek arabasını kullanmaya başladınız mı? Memnun musunuz ağırlığı açması kapaması vs? En önemlisi bebek mutlu mu?
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Ben bi mağazada açıp kapamayı deneyip alayım o zaman.Merhaba evet kullaniyoruz su an bebegim 6 bucuk aylik bebegim cok mutlu cok rahat bir araba ama tasimasi biraz guc oluyor 2 parcaya ayriliyor tek elle yapamiyorsunuz acma kapamayi ama yine de seviyorum ben arabamizi:) ust katlarda oturuyorsaniz ve asansorunz yoksa tercih etmeyin derim taksilere binerken de biraz sknti oluyor acikcasi
Rica ederim:) zaten butun aklinizda olan araclari canli inceleyin ben cok arastirmadim bunu begenince sonradan baksaydim dedim yani:) insallah bulursunuz gonlunuze goreCevabınız için çok teşekkür ederim. Ben bi mağazada açıp kapamayı deneyip alayım o zaman.
Tavsiye için teşekkür ederim inceleyeceklerim arasına aldım.Nuna kullaniyorum memnunum tek elle bile cok rahat gidiyor 6 kiloydu galiba
Merhaba, bu bebek arabasını araştırıyorum şu anda, kullanana pek rastlamadım, siz memnun musunuz?https://www.vipbebek.com/uppababy-vista-trio-seyahat-sistemi-5904
bızde bunu aldık amerıka ve ıngılterede cok kullanılan bır model
Evet memnunum hatt aparatlarınıda aldım ikinci cocuk olursa diye:)Merhaba, bu bebek arabasını araştırıyorum şu anda, kullanana pek rastlamadım, siz memnun musunuz?
Arabadan memnun musunuz acaba? :)Eki Görüntüle 2011550
Ben bunu aldım canım kısmetse eylülden sonra kullanacağım
çok beğenerek aldım fakat biraz ağır tek başıma indirip kaldıramıyordum yürüyen merdivene binmeye cesaret edemiyodum daha hafif travel sistem arabalar var keşke öyle alsaydım dediğim oldu. yazlık baston puset aldım onu kullanıyorumArabadan memnun musunuz acaba? :)
Bende chicco nun lite way ı vardı baston pusetin hallicesi yani. Aslında çok hafif ve kullanışlıydı ancak doğumdan itibaren kullanamıyorsunuz. Ve çift taraflı kullanılamıyordu. O nedenle sormuştum.çok beğenerek aldım fakat biraz ağır tek başıma indirip kaldıramıyordum yürüyen merdivene binmeye cesaret edemiyodum daha hafif travel sistem arabalar var keşke öyle alsaydım dediğim oldu. yazlık baston puset aldım onu kullanıyorum