Doğuma Hazırlık Bebek arabası lütfen yardım artık!! :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bu konu hakkında 2 defa buraya başlık açtım.. bloglar kullanıcı yorumları okudum..mağazalarda deneme sürüşü yaptım..

casual cadilllac ve concord neo denedım..çok pratik gelmedi.. hafifliğini bılemem..sürüş hoşuma gıtmeyınce kapatıp açmadım.. ebebekte denedım..

pamidorda bayb2go Volvo lx denedik.. açma kapama zahmetlı..sepet çk küçüktü.. ama pusti çıkarmadan sadece sapı şak dıye 360 derece dönüyordu..evde yorum okumadan almayayım dedım..özelliğe bayılmıştım ama ne yalan söyleyeyım :) yorumlar iç açıcı değildi..eledım..

arkadaşımızı wollex newyork kullanıyor..şu büyük tekerlekli olanı..memnunlardı.. çocukları yaşına yaklaşıyor şuan ..oto koltuğu aldılar..

bende ya ALLAH dedim nette pek kullanıcı yorumu olmayın Wollex San fanciscoyu aldım :)

eve geldı yemeği yemeden kurulum yaptık çocuk gibi :p kırmızı renk tercih ettim..sürüşü kolay.. açması çok kolaydı o en çk hoşuma gıden oldu :)kendım yapıyorum şak dıye..martta deneme sürüşü yapacağız nasipse..

899 tlye hepsi buradadan aldık..çabuck geldı..tavsiye ederim çk para vermek ıstemezsen travellere..

wollex ürün tablosu yükleybılırım istersen

ya da kendı ürün fotomu..
Wollexin satışı şuan nerede var??

Back