Lütfen bebeğim için sizden dua istiyorum 😔

Sizi emmesi çok onemli aslında zorla filan bı şekilde . Hiç bı şekilde olmuyor mu

kızlar okumamız bitti Allah hepiniz den razı olsun minik yavrumuza bu cuma günü hürmetine inşallah şifa olsun rabbimin 99 ismi hürmetine
nerde hasta kulları varsa el açıp dua edip şifa bekleyen kim varsa hasta bebeler büyükler rabbim herkese şifa versin
okuyan dua eden bütün arkadaşların ne gibi isteği ne gibi duası varsa rabbim sizlerinde yüzünü tez zaman da güldürsün dualarımıza amin desin Rsbbim inşallah

Bugun o kadar çok bebeğe enfeksiyondan erken doğumdan v.s. okudum ki
Allah bütün bebeklere ve çocuklara şifa versin inşallah.
Benimkiler de ateşli yatıyor.
Çok geçmiş olsun ❣canım ya inşallah çabuk atlatırlar salgın var diyorlar aman dikkat edin
Büyük küçük herkes hasta
Rabbim daha berberlerinden korusun
Küçücük canlar rabbime emanet ❤❤❤

Allah sizden razı olsun beni tanımamanıza rağmen benim için uğraştınız.. hepinizden teker teker Allah razı olsun dualarınızda kızımı yalnız bırakmadınız

Allah sizden razı olsun beni tanımamanıza rağmen benim için uğraştınız.. hepinizden teker teker Allah razı olsun dualarınızda kızımı yalnız bırakmadınız
Hiç önemli değil inşallah iyi olsun yavru da gerisi mühim değil sağolsun arkadaşlar birlik olup okuduk rabbim evladinizi korusun kollasın
Kuzum ya rabbim sifalar versin cok gecmis olsun
Magnim canım nasılsın senin yavru nasıl ❣❣❣

Hiç önemli değil inşallah iyi olsun yavru da gerisi mühim değil sağolsun arkadaşlar birlik olup okuduk rabbim evladinizi korusun kollasın

Magnim canım nasılsın senin yavru nasıl ❣❣❣
Hamdolsun parem benim meyrosum iyi onlar iyi oldukca Bende iyim sen nasilsin

Geçmiş olsun rabbim acil.sifa versin yavruna kıyamam. Dualarım hep yavrunla. Rabbimin izniyle çabuk toparlanır.

Allah'tan acil şifalar diliyorum yavrunuzla İnshaAllah sağ salim evinize dönersiniz kuzum benim kıyamam ben ona güçlüdür o İnshaAllah duzelicek sabır diliyorum Rabbim devasınıda verecektir

Rabbim sizin bebeğinize ve tüm hasta bebeklere çocuklara Şafi ismi hürmetine şifa versin.
Tüm yavrulara uzun ömürlu sağlıklı bir hayat versin.

Hala hastanede yatıyoruz fakat sizin Şafi okumanızdan sonra bebeğim beni emmeye mamasını içmeye başladı o kadar mutluyum ki kilo bile almış o günden bugüne
Ay masallah rabbim korusun insallah hep iyi olur evinize cikarsiniz
bu arada
bunuda okuyun insallah sifasini bulur guzel haberlerinizi bekliyorum

Eklentiler

• 120810CF-3078-4328-82A7-486566566AE7.jpeg
    110,4 KB · Görüntüleme: 53
Fantastikivi Allah şifa versin bebeğinize. 1000 Ya Şafi de ben alıyorum. Size bişey söylemek istiyorum kızınızın iki isminden birini değiştirip beren gibi bir isim koymayı düşünür müsünüz? Yada anlamı güçlü olan başka bir isim. Berenin güçlü anlamını bildiğimden öyle söyledim. İsimler insanı çok etkiler. Belki bebeğinize de güç verir. Tabi bi değişim yaparsanız burdan güncelleyin dualarımız yerine ulaşsın. Değişse de değişmesr de Allah yardımcınız olsun inşallah ama bi düşünün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…