- 1 Ocak 2019
- 739
- 2.609
-
- Konu Sahibi Fantastikivi
Allah tez zamanda şifa versin bebeğineMerhaba anneler 3,5 aylık kızımla hastanede 2 haftadır yatıyoruz. Cmv enfeksiyonu olmuş yani doğduğundan beri varmış ama ancak bulabildiler. Anne karnında bulaşıp bulaşmadığı muamma fakat biz doğumdan sonra bulaşmıştır diye umut ediyoruz. Çünkü doğum öncesi enfekte olan bebekler görme, duyma sorunu, beyinde küçülme, kan toplama, zeka geriliği, karaciğer ve dalakta büyüme gibi unsurlarla doğuyor. O şekilde doğmayıp sağlıklı olsa bile eğer anne karnında kaptıysa belirtiler sessizce bekleyip 1-2 yaşında ortaya çıkarmış.. Bizde şu an uzamış sarılık ve karaciğer büyümesi, enzim yüksekliği var. Antibiyotik tedavisi görüyor damardan. Bu 3. damar yolu yeri. İlkinde eli şişti, ikincisinde ayağı yara oldu sulu iltihap topladı inşallah bu üçüncü yerinde bir sıkıntı çıkmaz. İştahı hiç yok hiç emmek istemiyor, serumla besliyorlar. Kilo kaybediyor. Elleri ayakları mosmor. 2 günde bir kan alıyorlar 3 tüp kolları nokta nokta kabuk bağladı artık. Çocuğum ağlamaktan susamıyor sakinleşemiyor, iç çeke çeke uyuyakalıyor. Canım çok yanıyor hanımlar, o ağlıyor ben ağlıyorum. Bugünlerimize hamdolsun diyorum…
Hastanede salgın da başlamış. Önce gözü enfeksiyon kaptı deli gibi irin akıttı, çok korktuk cmv mi yaptı acaba dedik. Şükür geçti, görmesi iyi. Şimdiyse fışkırtarak kusma ve ishal var. Kakası asker yeşili gibi ve mukus kıvamında..
Ne siz beni tanırsınız ne de ben sizi tanırım fakat sizlerin dualarına muhtacım. Kızımın adı Erva Maysa. Allah rızası için ismiyle dua eder misiniz bebeğime? Tek dileğim sağlığına kavuşup daha fazla acı çekmeden evimize gitmek. Dualarınızda kızımı, Erva Maysa’mı da unutmayın Allah için.. Lütfen okuyup geçmeyin kızımın acıları dinsin artık evimize gidelim doktor yüzü görmeyelim. Doğduğundan beri hastanelerdeyiz sürekli kan veriyoruz. 3,5 aylık kızım sanki biliyormuş gibi kolu tutulunca ağlamaya başlıyor, alttan alttan bana bakıyor gözlerimin içine içine. Ben artık gözlerime mutlu mutlu baksın istiyorum ağlayarak iç çekerek ıslak gözlerle değil…
Şimdiden hepinizden Allah razı olsun. Rabbim evlatlarınızın, sevdiklerinizin ayağına taş değdirmesin inşallah
1000 aldımRabbim tez vakitte kalıcı şifa versin yavrunuza
3.000 aldım
Kalan 52.000
1000 aldım1000 aldım
KALAN 51.000
1000 aldım 48000 kalan. Allah şifa versinHakkınızı helal edin izinsiz etiket ediyorum hepinizden ALLAH razı olsun
ASSOSyal
Aktif Lora
@Ada-anne
_ASTRAL_
agustos72
A anabel lee
A R Y A
aypare ackerman
Asiltutku
Bonus
Bal0ncuk
burcusami
bir mucizee
begonvil1985
Butimar-
B Buluts34
Black Light
C Calcifer
Cemoos
cevizli tarcinli kek
Ceren0134
C Cemreww
Cookiie
C Cemreww
N Neselikalpler
Cuel
C Cittaslow
deynepnaz
duayamuhtaciz
Efser
@eunja
ezgiisel
Fatmazell
flamel
Feminas
goah
Gelincik78
G gulectosba
HALLEYS
HejaR12
hersey_dua_ile
hayalleriolankiz
humanbeings
JES
Jou
@Kimyonsu
kavs-i kuzah
Kukrim
K karamelli001
Krew
K Kipa2008
kevsersoylu
LaRisaCca
E c e
Leyl-i-fer
MssPARE
M Musluk Suyu
Minnosprenses
Wilma11
M Msspinkie
Mintimint
Myhomes
MoonfacedMom
melankolimm
M M_atruska
Melan-kolik5
Magnifiaque
MaviSasa234
Meybuz
madamseker
Madammor
Hali
The
M Mavi Menekse
M MaviMabellee
M mavikelebeeek
M Meva59
mavikelebek34
My_Moonlight06
Nego
Nevreste
N NesNa
i p e k
Nayro
nursevdi
Migrenben
Nefes0858
namaste21
Noisy Girl
ohbb
OraEtLabora
penyez83
PiXiEE
P Papatya016
papatyalikizz
R rana20
RedGirl
_rose_
Ronron77
Rprnn
Ssevincli
SoLeiL12
Saliha40
Sohrab
sunpineapple
Sehrazat6
SUHAN
Sadelikherseydir
F Flower__
selef0111
Sevgicik
sepulik
YagmurSendeanlarsn
slnn12345
Tiniminimavihanim
@Tenceresiz kaldım anne
Teach_Mavi
Taze fasulye
T Tubiskooo
Tavuk_suyu_
Jawlensky
5 528mucizemmm
tatlicincap
tr_lelli
ummhnisa
Umut_2019
V Vavin
Yazarhanim
Z zerefsann
3000 aldım Rabbim şifa versin1000 aldım 48000 kalan. Allah şifa versin
Çok üzüldümMerhaba anneler 3,5 aylık kızımla hastanede 2 haftadır yatıyoruz. Cmv enfeksiyonu olmuş yani doğduğundan beri varmış ama ancak bulabildiler. Anne karnında bulaşıp bulaşmadığı muamma fakat biz doğumdan sonra bulaşmıştır diye umut ediyoruz. Çünkü doğum öncesi enfekte olan bebekler görme, duyma sorunu, beyinde küçülme, kan toplama, zeka geriliği, karaciğer ve dalakta büyüme gibi unsurlarla doğuyor. O şekilde doğmayıp sağlıklı olsa bile eğer anne karnında kaptıysa belirtiler sessizce bekleyip 1-2 yaşında ortaya çıkarmış.. Bizde şu an uzamış sarılık ve karaciğer büyümesi, enzim yüksekliği var. Antibiyotik tedavisi görüyor damardan. Bu 3. damar yolu yeri. İlkinde eli şişti, ikincisinde ayağı yara oldu sulu iltihap topladı inşallah bu üçüncü yerinde bir sıkıntı çıkmaz. İştahı hiç yok hiç emmek istemiyor, serumla besliyorlar. Kilo kaybediyor. Elleri ayakları mosmor. 2 günde bir kan alıyorlar 3 tüp kolları nokta nokta kabuk bağladı artık. Çocuğum ağlamaktan susamıyor sakinleşemiyor, iç çeke çeke uyuyakalıyor. Canım çok yanıyor hanımlar, o ağlıyor ben ağlıyorum. Bugünlerimize hamdolsun diyorum…
Hastanede salgın da başlamış. Önce gözü enfeksiyon kaptı deli gibi irin akıttı, çok korktuk cmv mi yaptı acaba dedik. Şükür geçti, görmesi iyi. Şimdiyse fışkırtarak kusma ve ishal var. Kakası asker yeşili gibi ve mukus kıvamında..
Ne siz beni tanırsınız ne de ben sizi tanırım fakat sizlerin dualarına muhtacım. Kızımın adı Erva Maysa. Allah rızası için ismiyle dua eder misiniz bebeğime? Tek dileğim sağlığına kavuşup daha fazla acı çekmeden evimize gitmek. Dualarınızda kızımı, Erva Maysa’mı da unutmayın Allah için.. Lütfen okuyup geçmeyin kızımın acıları dinsin artık evimize gidelim doktor yüzü görmeyelim. Doğduğundan beri hastanelerdeyiz sürekli kan veriyoruz. 3,5 aylık kızım sanki biliyormuş gibi kolu tutulunca ağlamaya başlıyor, alttan alttan bana bakıyor gözlerimin içine içine. Ben artık gözlerime mutlu mutlu baksın istiyorum ağlayarak iç çekerek ıslak gözlerle değil…
Şimdiden hepinizden Allah razı olsun. Rabbim evlatlarınızın, sevdiklerinizin ayağına taş değdirmesin inşallah