- 6 Ağustos 2015
- 20
- 3
- 6
- 30
- Konu Sahibi Turuncubitki
-
1 ay sonra kontrole cagirdi patlayabilir yada kendilinginden kaybolabilir dedi ama icim icime sigmiyorBu kisti gören Dr bir yorum yapmadı mı?
Ay insallah oyle olur ya Allah isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsinCan'ım kistler ilaç yöntemiyle yok oluyo fazla sıkıntı stres yapma hamile kalman için sıkıntı olmaz. Allah gönlüne göre wersin
Patlayabilir farklı bir benzetme olmuş.1 ay sonra kontrole cagirdi patlayabilir yada kendilinginden kaybolabilir dedi ama icim icime sigmiyor
Bence sen doktorunu değiştir ilgilenmemiş.Ay insallah oyle olur ya Allah isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin
Suanda regl oldum bitince farkli bir doktora gorunmeyi dusunuyorum arastirdim ve iyi bir doktor buldum insallah sizin gibi bende atlatabilirim hakkinizi helal edin cok rahatlattinizBence sen doktorunu değiştir ilgilenmemiş.
Bendede wardı sol yumurtalığımda çik kisti düzensiz adetten olmuş 1 ay doğum kontrol kullandım ilaç bitti kontrole gittim kaybolmuştu.
Sıkıntı yapma, sıkıntıdanda adet düzensiz olabilir.
Kesinlikle doktorunu değiştir
Zaten suanda regl oldum bitsin farkli bir doktora gidecegim ins sizin gibi atlatirim bende hakkinizi helal edin cok saolunBence sen doktorunu değiştir ilgilenmemiş.
Bendede wardı sol yumurtalığımda çik kisti düzensiz adetten olmuş 1 ay doğum kontrol kullandım ilaç bitti kontrole gittim kaybolmuştu.
Sıkıntı yapma, sıkıntıdanda adet düzensiz olabilir.
Kesinlikle doktorunu değiştir
İstanbul umraniyedeyimHangi semttesin? Doktor önerebilirim
Karşıda kalıyosun Can'ım oraları hiç bilmiyorum.İstanbul umraniyedeyim
İns amin guzel haberlere ihtiyacim var :)Karşıda kalıyosun Can'ım oraları hiç bilmiyorum.
Ama korkma dediğim gibi adet düzensizliği olan çoğu kadında çıkıyo. Bende adetim düzensiz diye gitmiştim. Ama dediğim gibi gittim kist çıktı ilaca başladım adetimin 3 günü çağırdı baktı küçülmüş dedi adet bitiminden sonrada çağırdı kaybolmuş dedi.
Hamilelik içinde sıkıntı olmaz, sen ihmal etme doktor kontrolünü.
Helal olsun nedemek bi faydam dokunduysa ne Mutlu bana
İçini ferah tut
İnş güzel haberlerinide alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?