Lutfen basina felen bi yardim etsin

Turuncubitki

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
20
3
6
30
  • 22 yasindayim 2 yillik evliyim gebelik dusunuyorum ve sag overde 4x3 cm boyutunda kist izlendi hemorajik over kisti hic basina gelen varmi gebe kalmama engel mi cok korkuyorum simdiden hakkinizi helal edin.

Can'ım kistler ilaç yöntemiyle yok oluyo fazla sıkıntı stres yapma hamile kalman için sıkıntı olmaz. Allah gönlüne göre wersin

Kanallarını tikamadiysa sorun olmaz normal doğumla da düşer küçük kistler yumurtlaman önemli adetlerin düzenli mi

Aslinda cok duzenli degil ama onceden daha duzensizdi simdi daha cok duzene girdi yavas yavas tarihler uyusuyor ama doktor bunu sorun yapmadi. Ultrasonu goren doktor acikcasi cok ilgilenmedi buyuyebilir yada kuculebilir yada kendiliginden gecebilir belkide patlar dedi 1 ay sonra gel boyutuna tekrar bakicam dedi

1 ay sonra kontrole cagirdi patlayabilir yada kendilinginden kaybolabilir dedi ama icim icime sigmiyor :KK43:
Patlayabilir farklı bir benzetme olmuş.
Büyük ihtimal adetle birlikte atarsınız.Eğer atamazsanızda bir sonraki ay için doğum kontrol hapı verir doktorunuz o şekilde atarsanız...

Ay insallah oyle olur ya Allah isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin
Bence sen doktorunu değiştir ilgilenmemiş.
Bendede wardı sol yumurtalığımda çik kisti düzensiz adetten olmuş 1 ay doğum kontrol kullandım ilaç bitti kontrole gittim kaybolmuştu.
Sıkıntı yapma, sıkıntıdanda adet düzensiz olabilir.
Kesinlikle doktorunu değiştir

Bendede wardı sol yumurtalığımda çik kisti düzensiz adetten olmuş 1 ay doğum kontrol kullandım ilaç bitti kontrole gittim kaybolmuştu.
Suanda regl oldum bitince farkli bir doktora gorunmeyi dusunuyorum arastirdim ve iyi bir doktor buldum insallah sizin gibi bende atlatabilirim hakkinizi helal edin cok rahatlattiniz

Zaten suanda regl oldum bitsin farkli bir doktora gidecegim ins sizin gibi atlatirim bende hakkinizi helal edin cok saolun

İstanbul umraniyedeyim
Karşıda kalıyosun Can'ım oraları hiç bilmiyorum.
Ama korkma dediğim gibi adet düzensizliği olan çoğu kadında çıkıyo. Bende adetim düzensiz diye gitmiştim. Ama dediğim gibi gittim kist çıktı ilaca başladım adetimin 3 günü çağırdı baktı küçülmüş dedi adet bitiminden sonrada çağırdı kaybolmuş dedi.
Hamilelik içinde sıkıntı olmaz, sen ihmal etme doktor kontrolünü.
Helal olsun nedemek bi faydam dokunduysa ne Mutlu bana
İçini ferah tut:KK68:
İnş güzel haberlerinide alırız:KK46:

Karşıda kalıyosun Can'ım oraları hiç bilmiyorum.
Ama korkma dediğim gibi adet düzensizliği olan çoğu kadında çıkıyo. Bende adetim düzensiz diye gitmiştim. Ama dediğim gibi gittim kist çıktı ilaca başladım adetimin 3 günü çağırdı baktı küçülmüş dedi adet bitiminden sonrada çağırdı kaybolmuş dedi.
Hamilelik içinde sıkıntı olmaz, sen ihmal etme doktor kontrolünü.
Helal olsun nedemek bi faydam dokunduysa ne Mutlu bana
İçini ferah tut:KK68:
İnş güzel haberlerinide alırız:KK46:
İns amin guzel haberlere ihtiyacim var :)

Back