- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki iptal edenler vb olur dimiHastaneden hastaneye değişiyor.bunun için saat 6da orda olmanız gerek.ama bölümler yani poliklinikler fark gösteriyor gideceğiniz bolum önemli.
Küçük yerdeyimHastaneden hastaneye ve dr a gore degisir, yani cok yogunsa randevular dolduysa alamazsinz ama bosluklar varsa alirsinz, istanbuldaysaniz gitmeyin mumkun degil alamazsiniz ama kucuk bir il veya ilcedeyse alirsiniz belki
Kadın doğum çok kalabalık normalde.ama cokk erken saatlerde gidersen öğlene kadar illaki sıra gelir size.iptal edenler vb.demissiniz sanmıyorum yaniBelki iptal edenler vb olur dimi
Kadın doğum yani tedavi için ?
Şifremi kaydettiğim mail i hatırlamıyorumNetten de randevu alabilirsiniz. Bilginiz vardir belki.
Telefonda dolu dediler deHastahane de daha kolay randevu almak telefondan geç veriyorlar
İzmir Ege tıp nasıl sizce :)Nettende alabilirsiniz ama örneğin ben izmirdeyim en erken 15 gün sonraya veriyolar.
Ege üniversitesindenmi bahsediyorsunuz.İzmir Ege tıp nasıl sizce :)
Evet düşünmüştüm ama uzak kalıoEge üniversitesindenmi bahsediyorsunuz.
Bende de öyle oluyor oraya gidin daha iyiTelefonda dolu dediler de
Gittiğimde bakalım nolucak
Tamam sağolunBende de öyle oluyor oraya gidin daha iyi
Şunu soylıyım orası çok kapsamlı olduğu için kesinlikle randevusuz gitmeyin derim.ve çok büyük insan kayboluyo
Oradan randevu almıştım zaten ama iptal ettiricemŞunu soylıyım orası çok kapsamlı olduğu için kesinlikle randevusuz gitmeyin derim.ve çok büyük insan kayboluyo![]()