Lütfen banada yardım edin.

Sizin durumunuz psikolojik. Kendini yaptığınızdan dolayı kotu hissetmişsiniz, stresten kilo almışsınız. Yine stresten sindirim sisteminiz bozulmuş, hazımsızlığınız var, karnınızda şişkinlik de yapar bu.
Meme ve göbeğe gelince kadınların geneli ilk göbekten kilo alır zaten. En hızlı yağ depolanan bölgeler oralar çünkü. Meme de büyük oranda yağdan oluşuyor o da kilodan ilk etkilenen bölgelerdendir kadınlarda.
Size tasiyem diyet ve yeşil çay. Her öğün yemek yanında da bir kase yoğurt.

ay bu da ilginç. neden sürüyor madem?
Kaldı ki sperm dışarıda yaşamıyor. Kızıyorum böyle kızlara cinselliği bilmeden o haltı yiyorlar.
dur dur oral da olmamış herhalde allahım kafayı yiyecem naptı bunlar:KK70: değil mi korkuyorsan elinin orada ne işi vardı hem 4 aya kadar aklın nerdeydi:KK14:

Kızarsınız diye yazmadım erkek üye sapıklık yapıyor falan dersiniz diye. Elimdeki meni kendi vajima elimi götürünce bulaştı elimden kurumuşmuydu ıslak mıydı bilmiyorum
bu şekilde hamile kalmışsan banada söyle bende deneyim bu yöntemi.10 aydır bebeğimiz olsun diye uğraşıyoruz olmuyor.sen bu şekilde hamile kalırsan kafayı yerim herhalde:KK45:

ay bu da ilginç. neden sürüyor madem?
Kaldı ki sperm dışarıda yaşamıyor. Kızıyorum böyle kızlara cinselliği bilmeden o haltı yiyorlar.
Yediğim bi halt ilk kez oldu o da başıma bela getirdi siz sadece hakaret etmeyi dalga geçmeyi bilirsiniz ben daha 19 yaşındayım çoğu genç kız çok daha fazlasını yaşıyor bunların ayrıca kimsenin ne yaşadığı kimseyi ilgilendirmez gerçekten ben berbat bi psikolojideyim o kadar doluyumki bi umut buraya geldim yaşımdan büyüklerim var belki bildikleriyle bana yardımcı olurlar diye duygu sömürü sanmayın çıldıracağım ben artık hergün planlar yapmaktan bıktım toplumun yükledikleri yüzünden. Her allahın günü hamileysem eğer nasıl intihar etsem diye düşünmekten bıktım her tuvalete banyoya girdiğime karnıma rahmime eğer bebek varsa bi ümit düşsüm diye bastırmaktan bıktım

Söylediklerin diğer arkadaşların da dediği gibi fazlasıyla çelişkili. bir şey yaşamadıysanız hamile kalma durumunuz yok. Hamile kalmak öyle sanıldığı gibi kolay bir şey değil. Benim erkek arkadaşım tıp okuyor az çok anlatıyor ve dediğim gibi öyle bir şey olmadan hamile kalamazsın. Ayrıca adet olmadan önce hepimizin göğüsleri şişiyor acıyor, dikleşiyor hassas oluyor en azından benim öyle. Karnım falan şişiyor. Dediğin kadar bir şeyse bence değilsindir korkudandır ama utandığın çekndiğin bir şeyden anlatamıyor san ne bileyim yaşadıysanız falan anlatmaya utanıyorsan korunmadıysanız olabilir.

Yediğim bi halt ilk kez oldu o da başıma bela getirdi siz sadece hakaret etmeyi dalga geçmeyi bilirsiniz ben daha 19 yaşındayım çoğu genç kız çok daha fazlasını yaşıyor bunların ayrıca kimsenin ne yaşadığı kimseyi ilgilendirmez gerçekten ben berbat bi psikolojideyim o kadar doluyumki bi umut buraya geldim yaşımdan büyüklerim var belki bildikleriyle bana yardımcı olurlar diye duygu sömürü sanmayın çıldıracağım ben artık hergün planlar yapmaktan bıktım toplumun yükledikleri yüzünden. Her allahın günü hamileysem eğer nasıl intihar etsem diye düşünmekten bıktım her tuvalete banyoya girdiğime karnıma rahmime eğer bebek varsa bi ümit düşsüm diye bastırmaktan bıktım

işte aynen bunu diyoruz.. toplum baskısını bir günde ortadan kaldıramayacağımıza göre sonucunu kaldıramayacağın şeyleri yapma diyoruz.. daha 19 yaşındasın, karnına bastırarak düşük yapılacağını sanıyorsun.. hamile değilsin merak ettiğin buysa ama pişman olacağın şeyleri yaşama ya da en azından biraz daha bilinçlenince yaşa ve sorumluluklarını üstlen.. intiharı düşünerek değil..

her tuvalete banyoya girdiğime karnıma rahmime eğer bebek varsa bi ümit düşsüm diye bastırmaktan bıktım

bütün yorumları okudum,bu son yazdığını okuyana kadar burdaki insanların çok fazla üstüne geldiğini düşünüyordum ama yazıklar olsun yani o zevki yaşarken bunları düşünücektin şimdi değil,imkansız ya eğer varsa oda bi can bu nasıl bir zihniyet ya tuvalete düşsün diye bastırmak:KK11:
İnan daha kötü şeyler yazıcamda banlanırım diye korkuyorum:KK62::KK62:

X