Lütfen banada bir yorum yapin

rrruyabrsl

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
511
68
13
29
Kızlar artık burda takilmaktan çoğunuzun durumlaei biliyorum gebe kalan sonuç atanları görünce tanıdığım birini duymuş kadar seviniyorum. Benim sorum şu. Adetten 2-3 gün önce tamamen testte negatif görüp idrar testinde yani sonradan pozitife dönen oldu mu? Yani 2 gün önce negatif çıkınca umudu kesmeniz mi gerekiyor.. çünkü burda herkes 4-5 gün önceden silik de olsa çizgi görüyor . Varsa illa ki en azından adet gününde silik çizgi çıkar değil mi adetlerim düzenlidir bu arada 27 günde bir olurum.

İdrara hiç bir zaman güvenmeyin bence her zaman kan testi daha güvenilirdir . İdrar testleri markadan markaya bile değişiklik gösteriyor adet geciktiyse mutlaka bi durum vardır doktora gidin bence

İdrara hiç bir zaman güvenmeyin bence her zaman kan testi daha güvenilirdir . İdrar testleri markadan markaya bile değişiklik gösteriyor adet geciktiyse mutlaka bi durum vardır doktora gidin bence
Hiç ni adet belirtim yok kan versem daha çok üzülürüm diye korkuyorum bu gün bitki çayları yapıp içicekyim sökülsğn diye olsaydı çıkardı

İkiz gebeligimde 11. Gün negatif gördüm 🫠 14. Gün pozitif gördüm.
2. Gebeligimde 11. Gün silik pozitif gördüm. Boş gebelik ile sonuçlandı.
En güzeli adet günü geçince test yapmak. Ya da direkt kan vermek

Canım benim de 1 nisan da adet olmam lazımdı 1 2 kez kahverengi lekelenme oldu çok az kırmızıya dönmedi idrar filan yapmıştım 9. Gün filan negatif dün doktora gittim rahmin kalınlaşmış adet olursun yakında dedi gönderdi niye gecikti bilmiyorum 15. Gündeyim şuan test filan da yapmıyorum adet olmayı bekliyorum sadece.
Son ilişkinin üzerinden say 14 15 gün geçtiyse çıkardı mesela benim son ilişki 27 martta olmuş üzerinden 20 gün geçmiş nerdeyse çıksa çıkardı diyorum 15 gün gecikmeey kadar bekle daha da çıkmazsa yoktur zaten.
Bu ay bi çok insan burda konu açtı böyle ben oruçlardan olduğunu düşünüyorum şahsen

Canım benim de 1 nisan da adet olmam lazımdı 1 2 kez kahverengi lekelenme oldu çok az kırmızıya dönmedi idrar filan yapmıştım 9. Gün filan negatif dün doktora gittim rahmin kalınlaşmış adet olursun yakında dedi gönderdi niye gecikti bilmiyorum 15. Gündeyim şuan test filan da yapmıyorum adet olmayı bekliyorum sadece.
Son ilişkinin üzerinden say 14 15 gün geçtiyse çıkardı mesela benim son ilişki 27 martta olmuş üzerinden 20 gün geçmiş nerdeyse çıksa çıkardı diyorum 15 gün gecikmeey kadar bekle daha da çıkmazsa yoktur zaten.
Bu ay bi çok insan burda konu açtı böyle ben oruçlardan olduğunu düşünüyorum şahsen
Adet belirtisi de yok anlayamadım sizde de öylemiydi sürekli çamaşırıma peçete koyuyrum oldum olucam diye

Bilmiyorum artık teste yapmıyorum bekliyorum benimde öyle arada sancı geliyor böyle sıcak sıcak ama gelen giden yok eşim kan verelim diyor ben gitmek istemiyorum sen hiç kan verdin mi bu gecikme sürecinde
Canım lekelenme yaşayıp adet gelmeyince doktora gitmiştim o zaman bişey görememişti kan vermiştim ama o zaman 1 2 günlük gecikme vardı negatif çıktı zaten sonrasında bi daha kan vermedim.
Dünde gittim doktora kese filan görmedi rahim baya kalınlaşmış adet olursun yakında dediler ilaç bile vermediler kan ver dediler dün nolur nolmaz diye.
Benim de kafam attı olsaydı bu zamana kadar çıkardı diye 15 gün olmuş diğer adet dönemim yaklaştı nerdeyse diye vermedim kan vermekten bıktım yani

Canım lekelenme yaşayıp adet gelmeyince doktora gitmiştim o zaman bişey görememişti kan vermiştim ama o zaman 1 2 günlük gecikme vardı negatif çıktı zaten sonrasında bi daha kan vermedim.
Dünde gittim doktora kese filan görmedi rahim baya kalınlaşmış adet olursun yakında dediler ilaç bile vermediler kan ver dediler dün nolur nolmaz diye.
Benim de kafam attı olsaydı bu zamana kadar çıkardı diye 15 gün olmuş diğer adet dönemim yaklaştı nerdeyse diye vermedim kan vermekten bıktım yani
Başka şeylerden korkar oldum artık çok stresli bi dönem ilk bebekmi

Ya son ilişkim dün bile ilişki oldu 2 gün önce ilişki oldu ben oğluma adete 5 gün kala öğrendim
Adet tarihinden önce oldu mu ilişki onu soruyorum mesela adete 3 gün kala olmuştur tuttuysa ondan gecikmiştir diye.
Yoksa benim de devam ediyor ilişkiler.
Ama ben Ramazan’dan dolayı olduğunu düşünüyorum bir çok insan bu tip konu açtı çüvkü bu aralar.
Bilmiyorum ben daha hiç hamile kalmadım nasıl oluyor me zöaan çokıypr tam bilgim yok burdan okuduğum öğrendiğim kadarıyla işte

Adet tarihinden önce oldu mu ilişki onu soruyorum mesela adete 3 gün kala olmuştur tuttuysa ondan gecikmiştir diye.
Yoksa benim de devam ediyor ilişkiler.
Ama ben Ramazan’dan dolayı olduğunu düşünüyorum bir çok insan bu tip konu açtı çüvkü bu aralar.
Bilmiyorum ben daha hiç hamile kalmadım nasıl oluyor me zöaan çokıypr tam bilgim yok burdan okuduğum öğrendiğim kadarıyla işte
Benim ilk değil ama her çocuk gibi her gebelik de gebelik belirtisi de aynı olmuyor hatırlamaıyorum açıkçası olmuşda olabilir ramazan olabilir bi de hava değişimi bi yaz bi kış belki ondandır sende de ayaklarda üşüme oluyormu asla ısınmıyor

Back
X