Bu ne allah aşkına bunu neden buraya atıyorsunuzBen bi ara işte calisiyodum paketleme işinde orda da hep ayakta duruyosun neyse adetim de gecikmiş bayağı1 ay nerdeyse adet olmadım ben , beni bi sanci tuttu o ara elifte yanimdaydi geçen mart ayında neyse sandalyeye oturdum kalkamıyorum adım atamıyorum ben sanıyorum ki adet oluyorum normalde adet olsam da bu kadar sanci çekmedim diyeyim sırtım kasiklarim bi ağrıyo ara ara sanci geliyo durmuyo lavaboya gittim midem bulanır gibi oldu çığlık attım resmen adet hala olmamışım baktım sonra gittim ağrı kesici içtim saf gibi 2 tane kessin diye biraz kesti bende zor adımlarla taksiye binip eve gittim ben adet sancısı diye düşünüyorum tabi sonra eve geldim hala devam ediyo 5dk daha devam etti sonra lavaboya gittim bir kan akıyo benden depo tövbe yarabbisonra neyse iş kıyafetlerimi çıkarttım bir de benden birşey düştü çok korktum
Ne diyosun sen kadın! Kadınsal bi olay yaşanmış aptal misin soramaz miyimBu ne allah aşkına bunu neden buraya atıyorsunuz
Evlimisiniz?Ben bi ara işte calisiyodum paketleme işinde orda da hep ayakta duruyosun neyse adetim de gecikmiş bayağı1 ay nerdeyse adet olmadım ben , beni bi sanci tuttu o ara elifte yanimdaydi geçen mart ayında neyse sandalyeye oturdum kalkamıyorum adım atamıyorum ben sanıyorum ki adet oluyorum normalde adet olsam da bu kadar sanci çekmedim diyeyim sırtım kasiklarim bi ağrıyo ara ara sanci geliyo durmuyo lavaboya gittim midem bulanır gibi oldu çığlık attım resmen adet hala olmamışım baktım sonra gittim ağrı kesici içtim saf gibi 2 tane kessin diye biraz kesti bende zor adımlarla taksiye binip eve gittim ben adet sancısı diye düşünüyorum tabi sonra eve geldim hala devam ediyo 5dk daha devam etti sonra lavaboya gittim bir kan akıyo benden depo tövbe yarabbisonra neyse iş kıyafetlerimi çıkarttım bir de benden birşey düştü çok korktum
EvetEvlimisiniz?
24 yaşındayım ve sordum yani ne varki hanımefendi bunu sormamda
Ama adet günüm de bayağı gecikmişti emin misinizpıhtı olduğuna bana düşük gibi geliyoO pithilasma ama bir cok sebebi olur.Sizde durum devam ederse kadin doğuma gidin.Bende de oldu gittim ve spiralden kaynaklı sorunlarımdan biriymiş çıkarttim kurtuldum bir cok sorundan.Sizde baktirin bakalim sebebi neymis
Parcayi attim ama ben bisey bilmedigim icin daha cok gencim bunları hiç anlamam ki ben başıma geldi de anladım beynimi yiyorum yaniDüşük olmuş galiba. Kadın Doğumcuya gidin ve bu parçayı yanınızda götürün.
Bana da öyle geldi canım benim çünkü ben hep düzenli adet görüyorum sancısız gördüm bunca zaman , fakat bu hiç normal değildi sonrasında adet gördüm o adetim de de küçücük parca geldi büyük ihtimalle düşüktü ki parçayı da attıPıhtılaşma olsa kara rengi olur çoğunlukla. Bana düşük gibi geldi en iyisini doktor bilir
Hemen doktora git bence. Korkmaa umarım düşük değildir neden doktora gitmedin ki madem 1 ay adet olmadıysan ?Ben bi ara işte calisiyodum paketleme işinde orda da hep ayakta duruyosun neyse adetim de gecikmiş bayağı1 ay nerdeyse adet olmadım ben , beni bi sanci tuttu neyse sandalyeye oturdum kalkamıyorum adım atamıyorum ben sanıyorum ki adet oluyorum normalde adet olsam da bu kadar sanci çekmedim diyeyim sırtım kasiklarim bi ağrıyo ara ara sanci geliyo durmuyo lavaboya gittim midem bulanır gibi oldu çığlık attım resmen adet hala olmamışım baktım sonra gittim ağrı kesici içtim saf gibi 2 tane kessin diye biraz kesti bende zor adımlarla taksiye binip eve gittim ben adet sancısı diye düşünüyorum tabi sonra eve geldim hala devam ediyo 5dk daha devam etti sonra lavaboya gittim bir kan akıyo benden depo tövbe yarabbisonra neyse iş kıyafetlerimi çıkarttım bir de benden birşey düştü çok korktum
Bende öyle sanmıştımAma adet günüm de bayağı gecikmişti emin misinizpıhtı olduğuna bana düşük gibi geliyo
Ama benim.adetim gecikmemisti cok ağrılı bir adet döneminde düşük sandığım pithilasma düştüBende öyle sanmıştımEmin olmak için doktora gidip görünün
Diyorum ya düşük yaptım mı yapmadım mı tahmin etmedigim için parca gelmiştir dedim ilgisiz bıraktım kendimiHemen doktora git bence. Korkmaa umarım düşük değildir neden doktora gitmedin ki madem 1 ay adet olmadıysan ?
Hiç mi gebelik belirtisi yaşamadın?Bana da öyle geldi canım benim çünkü ben hep düzenli adet görüyorum sancısız gördüm bunca zaman , fakat bu hiç normal değildi sonrasında adet gördüm o adetim de de küçücük parca geldi büyük ihtimalle düşüktü ki parçayı da attı
Çalıştığım için de düşünmedim fazlaDiyorum ya düşük yaptım mı yapmadım mı tahmin etmedigim için parca gelmiştir dedim ilgisiz bıraktım kendimi
Hayır 1 sene istemedim bebek 2. Senemde istedim böyle bisey oldu acaba stresten radyasyon dan kaynaklı mı olduHiç mi gebelik belirtisi yaşamadın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?