Lütfen bana yorum yapin

Yagmuryt

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
169
20
18
28
Ben bi ara işte calisiyodum paketleme işinde orda da hep ayakta duruyosun neyse adetim de gecikmiş bayağı1 ay nerdeyse adet olmadım ben , beni bi sanci tuttu o ara elifte yanimdaydi geçen mart ayında neyse sandalyeye oturdum kalkamıyorum adım atamıyorum ben sanıyorum ki adet oluyorum normalde adet olsam da bu kadar sanci çekmedim diyeyim sırtım kasiklarim bi ağrıyo ara ara sanci geliyo durmuyo lavaboya gittim midem bulanır gibi oldu çığlık attım resmen adet hala olmamışım baktım sonra gittim ağrı kesici içtim saf gibi 2 tane kessin diye biraz kesti bende zor adımlarla taksiye binip eve gittim ben adet sancısı diye düşünüyorum tabi sonra eve geldim hala devam ediyo 5dk daha devam etti sonra lavaboya gittim bir kan akıyo benden depo tövbe yarabbi sonra neyse iş kıyafetlerimi çıkarttım bir de benden birşey düştü çok korktum

Bu ne allah aşkına bunu neden buraya atıyorsunuz

Evlimisiniz?

O pithilasma ama bir cok sebebi olur.Sizde durum devam ederse kadin doğuma gidin.Bende de oldu gittim ve spiralden kaynaklı sorunlarımdan biriymiş çıkarttim kurtuldum bir cok sorundan.Sizde baktirin bakalim sebebi neymis

O pithilasma ama bir cok sebebi olur.Sizde durum devam ederse kadin doğuma gidin.Bende de oldu gittim ve spiralden kaynaklı sorunlarımdan biriymiş çıkarttim kurtuldum bir cok sorundan.Sizde baktirin bakalim sebebi neymis
Ama adet günüm de bayağı gecikmişti emin misinizpıhtı olduğuna bana düşük gibi geliyo

Düşük olmuş galiba. Kadın Doğumcuya gidin ve bu parçayı yanınızda götürün.

Parçanın resmi var ben de adet sancısıdir diye düşündüm ilaç içtim ama ağrılarım kesilmedi adım atamayacak kadar agrım vardı sonra bu geldi canım benim siz tecrubelisiniz bilgilisinizdir muhakkak allah razı olsun hepinizden bana yardımcı olduğunuz için

Pıhtılaşma olsa kara rengi olur çoğunlukla. Bana düşük gibi geldi en iyisini doktor bilir

Pıhtılaşma olsa kara rengi olur çoğunlukla. Bana düşük gibi geldi en iyisini doktor bilir
Bana da öyle geldi canım benim çünkü ben hep düzenli adet görüyorum sancısız gördüm bunca zaman , fakat bu hiç normal değildi sonrasında adet gördüm o adetim de de küçücük parca geldi büyük ihtimalle düşüktü ki parçayı da attı

Hemen doktora git bence. Korkmaa umarım düşük değildir neden doktora gitmedin ki madem 1 ay adet olmadıysan ?

Hiç mi gebelik belirtisi yaşamadın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…