- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.206
- 198
- 34
Bir çok sebeb olabilir.Hayır 1 sene istemedim bebek 2. Senemde istedim böyle bisey oldu acaba stresten radyasyon dan kaynaklı mı o
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir çok sebeb olabilir.Hayır 1 sene istemedim bebek 2. Senemde istedim böyle bisey oldu acaba stresten radyasyon dan kaynaklı mı o
korunmuyorsanız düşük gibiBen bi ara işte calisiyodum paketleme işinde orda da hep ayakta duruyosun neyse adetim de gecikmiş bayağı1 ay nerdeyse adet olmadım ben , beni bi sanci tuttu neyse sandalyeye oturdum kalkamıyorum adım atamıyorum ben sanıyorum ki adet oluyorum normalde adet olsam da bu kadar sanci çekmedim diyeyim sırtım kasiklarim bi ağrıyo ara ara sanci geliyo durmuyo lavaboya gittim midem bulanır gibi oldu çığlık attım resmen adet hala olmamışım baktım sonra gittim ağrı kesici içtim saf gibi 2 tane kessin diye biraz kesti bende zor adımlarla taksiye binip eve gittim ben adet sancısı diye düşünüyorum tabi sonra eve geldim hala devam ediyo 5dk daha devam etti sonra lavaboya gittim bir kan akıyo benden depo tövbe yarabbisonra neyse iş kıyafetlerimi çıkarttım bir de benden birşey düştü çok korktum
Hayır korunmuyorumkorunmuyorsanız düşük gibi
Rahim fazla kalınlasinca böyle parça geliyor. Bebek olduğunu sanmıyorum.Doktora sormuştumBen bi ara işte calisiyodum paketleme işinde orda da hep ayakta duruyosun neyse adetim de gecikmiş bayağı1 ay nerdeyse adet olmadım ben , beni bi sanci tuttu neyse sandalyeye oturdum kalkamıyorum adım atamıyorum ben sanıyorum ki adet oluyorum normalde adet olsam da bu kadar sanci çekmedim diyeyim sırtım kasiklarim bi ağrıyo ara ara sanci geliyo durmuyo lavaboya gittim midem bulanır gibi oldu çığlık attım resmen adet hala olmamışım baktım sonra gittim ağrı kesici içtim saf gibi 2 tane kessin diye biraz kesti bende zor adımlarla taksiye binip eve gittim ben adet sancısı diye düşünüyorum tabi sonra eve geldim hala devam ediyo 5dk daha devam etti sonra lavaboya gittim bir kan akıyo benden depo tövbe yarabbisonra neyse iş kıyafetlerimi çıkarttım bir de benden birşey düştü çok korktum
Yani buda bi sorun mu oluyor demekRahim fazla kalınlasinca böyle parça geliyor. Bebek olduğunu sanmıyorum.Doktora sormuştum
Iyi incelemeni tavsiye ederim parca ya benzemiyoRahim fazla kalınlasinca böyle parça geliyor. Bebek olduğunu sanmıyorum.Doktora sormuştum
Yok sanmam. Rahim hamilelige hazırlanmış demek bence. Doktora gitseniz daha iyi olur.Yani buda bi sorun mu oluyor demek
Böyle yuvarlak sekildemiydi. Ben dayanamaz açar bakardımIyi incelemeni tavsiye ederim parca ya benzemiyo
Anladım yarın gidiyorum hayırlısıylaYok sanmam. Rahim hamilelige hazırlanmış demek bence. Doktora gitseniz daha iyi olur.
Inan hiç komik değil canım açılacak bisey değildiBöyle yuvarlak sekildemiydi. Ben dayanamaz açar bakardım![]()
Yok gerçekten bakardım ne diye. Bendekine bakmıştım ama benimki yuvarlak değildi. Ben kendime gülüyorum yoksa dalga geçilecek bişey yokInan hiç komik değil canım açılacak bisey değildi
Yok jonecim içini açmadım alt kısmında kuyruk gibiydi karın kısmında da siyah nokta gibi bisey vardı organ gibi on kısmı beyazdı orta karın bölgesi gibi olan yer kırmızıydı ilaç içtim ilaca da bağlı öyle kırmızı olmuş olabilirYok gerçekten bakardım ne diye. Bendekine bakmıştım ama benimki yuvarlak değildi.
Aa farklı sizin. Bu anlattığıniza göre embriyo belliki. Gecmis olsunYok jonecim içini açmadım alt kısmında kuyruk gibiydi karın kısmında da siyah nokta gibi bisey vardı organ gibi on kısmı beyazdı orta karın bölgesi gibi olan yer kırmızıydı ilaç içtim ilaca da bağlı öyle kırmızı olmuş olabilir
Allah razı olsun canımYok gerçekten bakardım ne diye. Bendekine bakmıştım ama benimki yuvarlak değildi. Ben kendime gülüyorum yoksa dalga geçilecek bişey yok
Teşekkür ederim tatlımAa farklı sizin. Bu anlattığıniza göre embriyo belliki. Gecmis olsun
gecen mart ayında yazmıssın hangı mart? ne zaman oldu bu olay? ustune adet olmussun da sanırım . parca parca yazılınca oraya buraya anlamlandıramadım kusura bakma.?dusukse bıle doktora gıtmen lazım kı ıcınde bısey var yok bakılsın? daha once kendılıgınden dusuk yapan ve ılacla dusuk yaptırılan bırı olarak soyluyorum boyle bısey degıldı embrıyo.... yada fotondan anlasılmıyor. için temızlenmedıgı taktırde gunlerce kanama olur .. daha cok pıhtı atılır. ben ne oldugunu anlamadıgımdan acıle gıtmenı onerıyorum. madem attın çöpe fotoyu gosterırsın.Yok jonecim içini açmadım alt kısmında kuyruk gibiydi karın kısmında da siyah nokta gibi bisey vardı organ gibi on kısmı beyazdı orta karın bölgesi gibi olan yer kırmızıydı ilaç içtim ilaca da bağlı öyle kırmızı olmuş olabilir
Attığın fotoyu buna brnzettim , 4 haftalık cenin sanırımBen bi ara işte calisiyodum paketleme işinde orda da hep ayakta duruyosun neyse adetim de gecikmiş bayağı1 ay nerdeyse adet olmadım ben , beni bi sanci tuttu neyse sandalyeye oturdum kalkamıyorum adım atamıyorum ben sanıyorum ki adet oluyorum normalde adet olsam da bu kadar sanci çekmedim diyeyim sırtım kasiklarim bi ağrıyo ara ara sanci geliyo durmuyo lavaboya gittim midem bulanır gibi oldu çığlık attım resmen adet hala olmamışım baktım sonra gittim ağrı kesici içtim saf gibi 2 tane kessin diye biraz kesti bende zor adımlarla taksiye binip eve gittim ben adet sancısı diye düşünüyorum tabi sonra eve geldim hala devam ediyo 5dk daha devam etti sonra lavaboya gittim bir kan akıyo benden depo tövbe yarabbisonra neyse iş kıyafetlerimi çıkarttım bir de benden birşey düştü çok korktum
4. haftada boyu 2 mm bısey embrıyo gozukmez kuzum .Attığın fotoyu buna brnzettim , 4 haftalık cenin sanırım
Hadi ya ama ne bişim bu şekşe benzettim ,benziyp da sanki4. haftada boyu 2 mm bısey embrıyo gozukmez kuzum .