Gebeliğe Hazırlık Lütfen bana yardımcı olur musunuz :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Merhabalar,
Bebek düşünüyorum, yaklaşık 8 aydır ths sorunu ile mücadele ediyorum dahiliye doktorunun verdiği 25 mg sabah aç karnına aldığım ilacı kullanıyorum 8 den sonunda 2,9 kadar düştüm tekrar dahiliye doktoruna gittiğimde bu ilaca devam et dedi dozunu arttırmadı, peşinden kadın doğum doktoruna gittim oda değerlerimin normal olduğunu söyledi adetinin 3. günü gel sana bebek oluşumu hızlandırma vs gibi bir ilaç vereceğim dedi. Bugün başka bir doktora gitmek zorunda kaldım benden adetliyken tekrar tahlil istedi 2,9 değerin çok yüksek olduğunu 2,5 altına inmem gerektiğini söyledi. Sonuçlarım çıktı ve Ths değerim 3,5 olmuş ağlayacağım ya ilaçlarımı düzenli kullanmama rağmen yükselmiş anlamadım ben ne yapacağımı bilmiyorum. Bir doktor 2,9 değerine normal derken diğeri yüksek diyor ths gittikçe yükseliyor doktor dozu arttırmıyor çocuk denemek istiyorum değerlerimden dolayı düşüş olur diye korkuyorum ben artık delireceği ne yapmalıyım bana bir akıl verin

2,9 yüksek ama 8’i görmüş bi doktor için çok iyi bi değer. 2,5’un altına düşse daha iyi olur gebelik daha kolay ve sağlıklı. Kür önerirdim ama ilaç kullanırken yapılmaz. İlacı bıraksanız da çok hızlı yükselir başa sararsınız. Ne akıl vereceğimi bilemedim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…