- 13 Eylül 2017
- 70
- 28
- 88
- 29
- Konu Sahibi hayathayal
-
Benim midem ne yesem rahatsızlanıyor. Bulanıyor gibi. Öğürüyorum. Göğüslerim büyüdü Üzerleri damar damar oldu. Iki üç gündür de bacaklarım belim kopuyor. Adet olmama daha 7-8 gün var. Normalde bunlar adet belirtilerim gibi. Ama bu kadar erken ağrım başlamazdı. Of bilmiyorum ya. Hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorumSende olablrsn mesala annende olmssa bnce sen bekle senn suan belrtn ne bir hafta bkle yp bnce
Belki onceden kaldn belrtlern baslyr cnm hamilelik belrtleri 5-6 hafta arasi baslyrms canm sen bekle biraz daha tekrrdan test yap belki oncdn kaldn o da olablr ole dusun:)morlini bozma pozitf dusun ikimzin durumu ayni hemen hemen ins ikimzde hamis kalrz ins:)Benim midem ne yesem rahatsızlanıyor. Bulanıyor gibi. Öğürüyorum. Göğüslerim büyüdü Üzerleri damar damar oldu. Iki üç gündür de bacaklarım belim kopuyor. Adet olmama daha 7-8 gün var. Normalde bunlar adet belirtilerim gibi. Ama bu kadar erken ağrım başlamazdı. Of bilmiyorum ya. Hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum
İnşallah bende hamile kalmışımdırBelki onceden kaldn belrtlern baslyr cnm hamilelik belrtleri 5-6 hafta arasi baslyrms canm sen bekle biraz daha tekrrdan test yap belki oncdn kaldn o da olablr ole dusun:)morlini bozma pozitf dusun ikimzin durumu ayni hemen hemen ins ikimzde hamis kalrz ins:)
Inşallah canım inşallah:)Belki onceden kaldn belrtlern baslyr cnm hamilelik belrtleri 5-6 hafta arasi baslyrms canm sen bekle biraz daha tekrrdan test yap belki oncdn kaldn o da olablr ole dusun:)morlini bozma pozitf dusun ikimzin durumu ayni hemen hemen ins ikimzde hamis kalrz ins:)
Inşallahİnşallah bende hamile kalmışımdır
İns cnm birbrmizi haberdar edelm beklyrm iyi haberlernizi:)İnşallah bende hamile kalmışımdır
Aynen :)İns cnm birbrmizi haberdar edelm beklyrm iyi haberlernizi:)
Kaç gün geçtiBende günü geçenlerdenim ama yok biliyorum3 yıldır yok
Yasminalp lütfen bana bi cvp yaz.. Adetime bir hafta var ama hamile olduğumu hissediyorum çünkü bu zamana kadar ilk defa kasıklarıö yumurtlama dan sonra ağrımaya devam etti ve geceleri üstüne yatamıyorum. Ya bebek ya kist var diye düşünüyorum. Sen kaç günde bir adet oluyordun ve yumurtlama gününü tespit ettin mi?Benim adetime 5 gün vardı pozitif çıktı adetime 2 gün kala tekrar yaptım pozitif çıktı kan verdim 203.72 çıktı 48 saat sonra kan verdim 949,49 çıktı şükür adetime 10 gün varken silik çıkmıştı testlerimin resminide atayım
Benimde senin gibi. Adetimee daha var dayanamadım test yaptım Sonuç tek çizgi NegatifYasminalp lütfen bana bi cvp yaz.. Adetime bir hafta var ama hamile olduğumu hissediyorum çünkü bu zamana kadar ilk defa kasıklarıö yumurtlama dan sonra ağrımaya devam etti ve geceleri üstüne yatamıyorum. Ya bebek ya kist var diye düşünüyorum. Sen kaç günde bir adet oluyordun ve yumurtlama gününü tespit ettin mi?
Kan testi versek çıkar mı acabaBenimde senin gibi. Adetimee daha var dayanamadım test yaptım Sonuç tek çizgi Negatif(
Ben bir hafta önce verdim çıkmadi. Ama bir haftada değer yükselir belki. Hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum ya 9 aydır bekliyorum öyleKan testi versek çıkar mı acaba
Beklenen adet tarihin ne zamanBen bir hafta önce verdim çıkmadi. Ama bir haftada değer yükselir belki. Hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum ya 9 aydır bekliyorum öyle
4-5 gün sonra. Senin?Beklenen adet tarihin ne zaman
Bir hafta var benim de. Ama artık sabredemiyorum bakalım nası sabredecem o değil bi kasık ağrısına bu kadar umutlanıyorum4-5 gün sonra. Senin?
Sen ne zamandır istiyorsun Benim ki 9 ayBir hafta var benim de. Ama artık sabredemiyorum bakalım nası sabredecem o değil bi kasık ağrısına bu kadar umutlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?