- 13 Eylül 2017
- 70
- 28
- 88
- 29
- Konu Sahibi hayathayal
-
Bir hafta önce kan testi yaptım ama sonuç 0.1 tekrar yapayım mı sizce?Kan testinde kesin olarak öğrenirsin
7 gün felan var. Bu karın ve bel ağrımı adet ağrısı olabilir diye düşündüm. Ama bu kadar erken ağrım olmaz normalde. Çok acemiyim bu konuda. Kafam karıştıDiğer adetine kaç gün var
Ve hamile kalmayı çok istiyorum7 gün felan var. Bu karın ve bel ağrımı adet ağrısı olabilir diye düşündüm. Ama bu kadar erken ağrım olmaz normalde. Çok acemiyim bu konuda. Kafam karıştı
Yine de cevabın için çok teşekkür ederimVarsa idrar testinde çıkmaz
Kan testi için bilmiyorum belli olur mu
Hayırlı olsun. Peki belirtilerin nelerdi?Benim adetime 5 gün vardı pozitif çıktı adetime 2 gün kala tekrar yaptım pozitif çıktı kan verdim 203.72 çıktı 48 saat sonra kan verdim 949,49 çıktı şükür adetime 10 gün varken silik çıkmıştı testlerimin resminide atayım
Şiddetli aşırı baş ağrım vardı baş ağrım artık kulaklarıma vuruyordu birde göğüslerim dokununca acıyordu acıdığını destekli südyen taktım beni çıldırtmıştı südyensiz geziyodum artık evde dokununca acıyordu hala öyle
Şiddetli aşırı baş ağrım vardı baş ağrım artık kulaklarıma vuruyordu birde göğüslerim dokununca acıyordu acıdığını destekli südyen taktım beni çıldırtmıştı südyensiz geziyodum artık evde dokununca acıyordu hala öyle[/
Benimde reglim 6 gün geçti hala adet olmadım test yaptırdım negatifTeşekkürler. Allah bana da nasip etsin inşallah
Sen ne zamandır çocuk istiyorsunTeşekkürler. Allah bana da nasip etsin inşallah
9 aydır. Belki çok uzun bir zaman değil ama insan bekliyor ışteSen ne zamandır çocuk istiyorsun
Hamilelik belirtileri hissediyor musun?Benimde reglim 6 gün geçti hala adet olmadım test yaptırdım negatif
Cnm ayniyiz hemen hemen takiptym ins iyi haberlrni alrzMerhaba bayanlar. Aranıza yeni katıldım. Sizlere bir sorum var. Ben geçen ay her zaman ki günlerimde normal adet oldum. Ama normalde adetin 1. Ve özellikle 2. Günü çok bel ağrısı karın ağrısı çekerim. Özellikle belim kopuyor gibi ağırır. Ama bu defa ağrısız sancısız rahat bir adet geçirdim. Adetim bittikten 4-5 gün sonra bedenimde halsizlik başladı. Baş ağrıları mide bulantısı vs. Bir hafta böyle devam edince doktora gittim. Vücudun dirençsizleşmiş kanın düşük vs dedi ilaç verdi gönderdi. Tabi ben her ihtimale karşı hamilelik testi de yaptım ama negatif. Doktordan geldim ilaç kullanmaya başladım ama aynı şikayetlerim devam ediyor. Ve iki üç gündür ne yesem mideme oturuyor beni rahatsız ediyor. Öğürüyorum. Göğüslerim büyüdü. Üzerleri damar damar oldu. Karın ağrım ve bel ağrım da başladı. Ama adet olmama daha var. Işte benim kafamı karıştıran annemde hamileliklerinde 2-3 ay düzenli adet görürmüş. Acaba ben de öyle mi oldum. Test negatif çıktı. Ama yinede hamile olabilir miyim sizce? Böyle belirtiler yaşayıp hamile kalan var mı?
Inşallah. Canım Çok sağol.Cnm ayniyiz hemen hemen takiptym ins iyi haberlrni alrz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?