Merhabalar daha önce de açtığım konudan bilenler vardır 7 senelik evliyim eşimle sorunlarımız var ailem de destek olmuyor hatta beni suçluyor diye yazmıştım yine sizlerle dertleşmek için yazıyorum fikirlerinizi almak için tatil için ailemizin yanına geldik bende dün annemlere gittim erkek kardeşim biseylere karışır hep bende Allah aşkına evleneyim flan deme karın yandı senin erkek böyle herseye karışır mi dedim annem de iyi bi sen evlendin herkese evlenme diyon sana ne öyle diyon herkese flan dedi kız kardeşim var benden 2 yaş küçük güya o da benim evliligim kötü diye evlenmiyormus ya o da benim gibi olursa diye korkuyormuş ki ben kardeşime evlenme flan demedim benim evliliğim kötü diye sonuçta herkesin kötü olcak diye bisey yok annemin kastettigi de oydu aslında sen kardeşine sorunlarını anlatıyon o da senden etkileniyo diyo anneme bisey anlatsam aile içinde olan mesele ailede kalır diyo dinlemez kapatır telefonu kardeşine de anlatma diyo ben mi alınganlık ediyorum Allah aşkına insan başına bisey gelse kime anlatır ailesine anlatmaz da benim yaşadığım kolay şeyler mi dedim bende anneme kimseye evlenme flan demiyorum dedim birsey söylediğime pişman etti beni. Kendimi o kadar kimsesiz hissediyorum ki eşim küser konuşmaz bir haftadır ailemin yanına gidiyorum sürekli laf sokma şanlı ben gecimsizim gibi sözler kendimi o kadar yalnız ve çaresiz hissediyorum ki.