Lütfen Bana yardımcı olun sanırım düşuk yapıyorum

TomrisAnka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2019
284
105
53
İki gün önce 131 di değerim bugün 151 çıktı doktorumu aradığımda yine kimyasal gebelik olabilir kanaman var mı dedi yok dedim ağrım var sonra dedi iki gün sonra bir daha test yap şimdi lavaboda kan geldi bunu yaşayan var mı düşük mü bu ay ilkkez çatlama iğnesi vurulmuştum pkosum var evlendikten sonra ortaya çıktı hep düzenli bri adet dongum vardı sonra bozuldu ve kiloluyum kilo alınca oldu sizce şişman olduğum için mi bebekler hic tutunmadi bu beşinci kimyasal olcak düşükse

Evet bu da kimyasal duruyor. Kilo ile ilgisi yok çok zayıf insanlarda da oluyor pko da kimyasal da. Hiçbirinin birbiriyle ilgisi yok. Kilo pkoyu tetikler sadece. Genetik test istenmeliydi 2.den sonra.

Evet bu da kimyasal duruyor. Kilo ile ilgisi yok çok zayıf insanlarda da oluyor pko da kimyasal da. Hiçbirinin birbiriyle ilgisi yok. Kilo pkoyu tetikler sadece. Genetik test istenmeliydi 2.den sonra.
Okadar kötüyüm ki şuan
Allah hasretinizi dindirsin. Yüreğinize ferahlık versin.
Amin Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…