Lütfen bana yardımcı olun lütfen

Ya sen iyi misin hakaret edicem şimdi olmayacak temmuzda da oldu en son da 29 Ağustos’ta oldu Milletin vajina bekçisi misin sen? Bilgin yoksa fikrin olmasın sanane
Bu cevabından sonra yorum yapmadan önce geçmiş konularına baktım evet burda karışmak kimsenin haddi değil her koyun kendi bacağından asılır eski konularında da cinsellikle ilgili pek bilgin olmadığını yazmissin iyice araştır ve pişman olmayacağın biriyle yasamanı tavsiye ederim kontrol hapı ilk kullanımda ise yaramaz bir ay önceden kullanmaya baslamalisin pcos hastası bi sürü üye var ve birçoğu bebek sahibi olmakta zorlanıyor senin boşalmadan hamile kalırsan çok büyük bi mucize olur ama zaten test yapmışsın olsaydı çıkardı sanırım stresten gecikmen var ayrıca niye bu stresi çekiyorsun partnerin kondom kullansın o zevk alsin diye kendini hormona maruz bırakıyosun bence bırakma daha evli bile değilsin

Gebe değilsin. Pco var sende yumurtan düzensiz çatladığı için gebe kalman bu sekilde imkansız..

Bu cevabından sonra yorum yapmadan önce geçmiş konularına baktım evet burda karışmak kimsenin haddi değil her koyun kendi bacağından asılır eski konularında da cinsellikle ilgili pek bilgin olmadığını yazmissin iyice araştır ve pişman olmayacağın biriyle yasamanı tavsiye ederim kontrol hapı ilk kullanımda ise yaramaz bir ay önceden kullanmaya baslamalisin pcos hastası bi sürü üye var ve birçoğu bebek sahibi olmakta zorlanıyor senin boşalmadan hamile kalırsan çok büyük bi mucize olur ama zaten test yapmışsın olsaydı çıkardı sanırım stresten gecikmen var ayrıca niye bu stresi çekiyorsun partnerin kondom kullansın o zevk alsin diye kendini hormona maruz bırakıyosun bence bırakma daha evli bile değilsin
Teşekkür ederim yorumun için.Dikkate alacağım ve zaten bu tür ilişki bana göre olmadığı için yanaşmayacağım

Teşekkür ederim yorumun için.Dikkate alacağım ve zaten bu tür ilişki bana göre olmadığı için yanaşmayacağım
Risk alma zaten niye kendine bunu yaşatıyorsun ki iki dk zevk için gerçekten değmez ya hamile kalırsan ne olacak evlenecek mı o kişi seninle yada merdiven aldı yerlerde aldırmayı mı düşüneceksin veya ilaç içip içinden atmayı düşüneceksin hem kendi canından hem onun canından olacaksın canlı bombayla oynanmaz

Arkadaşlar merhaba,
23 yaşındayım erkek arkadaşımla sürtünmeli ilişkimiz oldu Temmuz başında ben pcos hastası olduğum için düzensiz doğum kontrol hapı kullanıyorum.Kutu hap bittikten sonra 1 hafta içinde adet olmam gerekirken sadece kahverengi lekelenmeler geldi 13 gün sürdü.Daha sonra adet olmadım 1 ay 1 ayın sonunda geçen Pazartesi adet oldum gene kahverengi leke şeklinde oldu 3. Gün koyu kırmızı bordo gibi geldi fakat öyle ped ıslatacak şekilde değildi kanama.normalde 6 gün oluyorum gene 6-7 gün oldum.Bu süreçte defalarca idrarda hamilelik testi yaptım hepsinde negatif çıktı.Adet biteli 3 gün oldu gene yaptım bıgün negatif çıktı.Meme ucum çok acıyor sebebi ne olabilir? En son sürtünmeli ilişkimiz 29 Ağustos’ta oldu fakat boşalma falan yok
gec oldugun adette oyle kahve ydı bordoydu normalden daha az ve kuru gıbı olabılır. hep 4 5 gun surerken bu sefer 2 gun surebılır. vajına dışında bı kac sanıyede ölen sperm surtunmeyle hamıle bırakma olasılıgı yok kadar az. ımkansız dıyememe sebebım allah ısterse olur a ters dusmemek ıcın :)normal adet de gormussun. kac gundur cıkardı zaten bısey olsa. bosuna yasadıgın strese degmez ılıskıye grsen amenna dıycem surtunme :işsiz:

Cinsellik konusunda yeterli bilginiz yoksa sürtünmeyin rica ediyorum boşalma falan olmadı diyorsunuz pessss yahuuu

Merhaba 11 ekim'de ilişki yaşadım ve ertesi gün kullandım 23ekimdede beklediğim tarihte adet oldum 29ekimde son lekelenme varken yaşadığım ilişkide korunmamiza rağmen prezarvatif patlayınca tekrar kullanmak durumunda kaldım bundan 5gun sonra adet gibi ağrılı bir kanama yaşadım 3gun sürdü idrarim bile kıpkırmızı kandı ve pıhtılaşma da mevcuttu koyu renkle başladı yine kahverengi lekelenme olarak bitti ilişkiden 20gun sonra dra gittim kan testi yapmadı adetin gecikirse gel dedi zorlamamla ultrasonda baktı bişey yok dedi ama guvenemedim resmen zorla kontrol etti bulunduğum yerde başka da doktor yok çok erken ultrasonda gözükür mu ve ben hangi kanamami adet olarak baza almalıyım yada gebelik olasılığı var mıdır şuanda buna hazır değilim çok fazla bilgi kirliliği mevcut bu konu hakkında sizden destek almak istiyorum şuan sisim belki stresle belki normal dongume az kaldığı için bilemiyorum ama akıntım mevcut gerçi sürekli akıntı yaşıyorum ama içim içimi yiyor

X