Lütfen bana yardımcı olun lütfen

Kisir bi döngüye kapılmış ya fake ya erkek yada saplantılı bi arkadaş Allah şifa versin
Eger boyle hamile kalabilirseniz burda acilan binlerce asilama catlatma igneleri tup bebek basliklari derhal kapanir heralde ya. Ben de zaten boyle kolay hamile kaliniyorsa eger bu işi birakiyorum artik igneler falan filan boş .
inan cinsel deneyimim olmadığı için böyle bi tedirginlik içindeyim

Ya sana ne oluyor sen cevap verdiğim Kadının vekalet almış avukatı mısın? Hukuk okuyorum o kadar adliyede dava kovalayan avukat gördüm senin gibi havada kapanı hiç görmemiştim doğrusu sanane?
Dikkat et çok asabisin hamile kalmış olabilirsin
Yok bi de onca emek boşa gider o kadar sürtün sürtün sözde bekaretini koru falan yarim yamalak seviş bisey anlamadan bide hamile kal sen iyi mi zor valla

Dikkat et çok asabisin hamile kalmış olabilirsin
Yok bi de onca emek boşa gider o kadar sürtün sürtün sözde bekaretini koru falan yarim yamalak seviş bisey anlamadan bide hamile kal sen iyi mi zor valla
Ya hu hamile kadınsın kalbini kırdırma bana hadi işine bak

Ya hu hamile kadınsın kalbini kırdırma bana hadi işine bak
Hem insanlara soruyorsun hem cevap verdikleri için haddini aşıyorsun. Millete ne senin sürtünmenden zırt pırt aynı şeyleri yazıyorsun. Yazıyorsan da zoruna gitmeyecek beyefendi pardon bayan.

Arkadaşlar merhaba,
23 yaşındayım erkek arkadaşımla sürtünmeli ilişkimiz oldu Temmuz başında ben pcos hastası olduğum için düzensiz doğum kontrol hapı kullanıyorum.Kutu hap bittikten sonra 1 hafta içinde adet olmam gerekirken sadece kahverengi lekelenmeler geldi 13 gün sürdü.Daha sonra adet olmadım 1 ay 1 ayın sonunda geçen Pazartesi adet oldum gene kahverengi leke şeklinde oldu 3. Gün koyu kırmızı bordo gibi geldi fakat öyle ped ıslatacak şekilde değildi kanama.normalde 6 gün oluyorum gene 6-7 gün oldum.Bu süreçte defalarca idrarda hamilelik testi yaptım hepsinde negatif çıktı.Adet biteli 3 gün oldu gene yaptım bıgün negatif çıktı.Meme ucum çok acıyor sebebi ne olabilir? En son sürtünmeli ilişkimiz 29 Ağustos’ta oldu fakat boşalma falan yok
Erkek misin 🙄

X