Lütfen bana yardım edin

buket231665

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2022
13
-26
33
Merhaba
Az önce eşimle çok kötü kavga ettik. Çok kötüyüm. Kavganın nedeni eşim annesigile gitti . Ben işteytim bugün. Telefonun şarjı bitmiş annesinde şarja takıp karşı binadaki arkadaşının yanına oturmaya gitmiş, ben hamileyim bu arada 13 haftalık. Öğlen aradım 1-2 kere ulaşamadım. Aradan 2 saat geçti tekrar aradım panikle yine ulaşamadım, arkada arkaya sürekli arayınca kayınvalidem açtı , böyle böyle dedi arkadaşında. Bende telefonu götürmüsün kendisine dedim , gitmiş ama arkadaşıyla dışarı çıkmışlar nerde olduklarını bulamadık, arkadaşının numarasını aldım kaynımdan aradım defalarca açmadı mesaj attım yok ulaşmıyorum çıldırdım. 40 dk sonra geri döndü açtı. Kafede oturup sohbet ediyorlarmış. Telefonu sessizdeymiş. O sinirli ağzıma ne geliyorsa telefonda söyledim sen kapmaya çalışıyosun ben 4 saattir sana ulaşmaya çalışıyorum ve arkadası tekefonu aldı yenge oturuyorduk yanlış anlama dedi ağzımdan siktr gt cümlesi çıktı nasıl söyledim anlamadım. Eşim iş yerime geldi beni çıkışta almaya arabanın içinde tartıştık arkadasına küfür ettim diye, baya bağırdı bana bende neden yaşatıyorsun bunu bana neden telefonun yanında değil ben hamileyiö bana bişey olsa nasıl ulaşıcam sana sorumsuzsun gibi seyler söyledim, şimdi ne yapmam gerekiyor, yatakları ayırdık beni artık sevmediğini söyledi, ben onu sıkıyormuşum çok rahat bırak beni dedi, bu 2.ci telefonunu yanına almayışı, şüphe duyuyorum hep beni zor durumda bırakıyor

Merhaba
Az önce eşimle çok kötü kavga ettik. Çok kötüyüm. Kavganın nedeni eşim annesigile gitti . Ben işteytim bugün. Telefonun şarjı bitmiş annesinde şarja takıp karşı binadaki arkadaşının yanına oturmaya gitmiş, ben hamileyim bu arada 13 haftalık. Öğlen aradım 1-2 kere ulaşamadım. Aradan 2 saat geçti tekrar aradım panikle yine ulaşamadım, arkada arkaya sürekli arayınca kayınvalidem açtı , böyle böyle dedi arkadaşında. Bende telefonu götürmüsün kendisine dedim , gitmiş ama arkadaşıyla dışarı çıkmışlar nerde olduklarını bulamadık, arkadaşının numarasını aldım kaynımdan aradım defalarca açmadı mesaj attım yok ulaşmıyorum çıldırdım. 40 dk sonra geri döndü açtı. Kafede oturup sohbet ediyorlarmış. Telefonu sessizdeymiş. O sinirli ağzıma ne geliyorsa telefonda söyledim sen kapmaya çalışıyosun ben 4 saattir sana ulaşmaya çalışıyorum ve arkadası tekefonu aldı yenge oturuyorduk yanlış anlama dedi ağzımdan siktr gt cümlesi çıktı nasıl söyledim anlamadım. Eşim iş yerime geldi beni çıkışta almaya arabanın içinde tartıştık arkadasına küfür ettim diye, baya bağırdı bana bende neden yaşatıyorsun bunu bana neden telefonun yanında değil ben hamileyiö bana bişey olsa nasıl ulaşıcam sana sorumsuzsun gibi seyler söyledim, şimdi ne yapmam gerekiyor, yatakları ayırdık beni artık sevmediğini söyledi, ben onu sıkıyormuşum çok rahat bırak beni dedi, bu 2.ci telefonunu yanına almayışı, şüphe duyuyorum hep beni zor durumda bırakıyor
Bir sorunda sizi sevmiyorsa sevmiyordur gercekten

Küfretmek olmamış adam küçük düşmüştür arkadaşının yanında. Bir de bu kadsr endişelenecek bir şey yok. Relax ol biraz
Ama oda neden telefonunu yanına almıyor ya başka haltlar yemeye gitmişlerse ben nerden bilicem insanın aklına hersey geliyo devir kötü gittiği yerin ödeme geçmişine bakiyim dedim karttan nakit ödedim diyo bana

Arkadaşlar neden hep erkeği haklı bulmuşuz? Kadın hamile.. eşinin daha da dikkatli olması gerekiyor bence. O anki ruh haline verebilmesi lazım. Hormonlar, merak hali derken insanız yani. Küçük düşecek ne varmış anlayamadım. Umuyorum durumunuz düzelir. Ben hatayı sizde bulmadım açıkçası.

Arkadaşlar neden hep erkeği haklı bulmuşuz? Kadın hamile.. eşinin daha da dikkatli olması gerekiyor bence. O anki ruh haline verebilmesi lazım. Hormonlar, merak hali derken insanız yani. Küçük düşecek ne varmış anlayamadım. Umuyorum durumunuz düzelir. Ben hatayı sizde bulmadım açıkçası.
Beni çok sıkıyosun beni biraz rahat bırak demiş demek ki gebelik öncesinde de olan şeyler bunlar. Bilirsiniz bazı kadınlar bu konuları takıntı haline getirir. Neden açmadı, neden aramadı, neden cevap vermedi, nereye gitti, niye gitti vs .. Hep benimle olsun yanımda otursun ne dersem yapsın sözümden çıkmasın..

Ha tabi ki insan eşini aradığında ulaşmak lüks olmamalı.
Bu tür ilişkiler de eşler birbirleriyle çok yüz göz oluyorlar sonuç hep aynı.
Allah yardım etsin 🌸

En doğrusu bence karşılıklı oturup tartışmak. O senden ne istiyor sen ondan ne istiyorsun? Suçlayıcı olmadan...

Beni çok sıkıyosun beni biraz rahat bırak demiş demek ki gebelik öncesinde de olan şeyler bunlar. Bilirsiniz bazı kadınlar bu konuları takıntı haline getirir. Neden açmadı, neden aramadı, neden cevap vermedi, nereye gitti, niye gitti vs .. Hep benimle olsun yanımda otursun ne dersem yapsın sözümden çıkmasın..

Ha tabi ki insan eşini aradığında ulaşmak lüks olmamalı.
Bu tür ilişkiler de eşler birbirleriyle çok yüz göz oluyorlar sonuç hep aynı.
Allah yardım etsin 🌸
Sağol canım amin beni aldatmışmıdır sence

Sağol canım inşallah, beni aldatmışmıdır acaba ilk aklıma geldi bi insan telefonu evde bırakıp arkadaşıyla kafeye gider miki , evde telefonu olmadan tuvalete gitmiyo

Once Kv'ye cemkir.
Sonra kocaya patla,arindan da arkadasina(telefonun arkadasi verilmesi de sacma ayrica) s...tiri cek.. Hamile olmak milletin agzinin orta yerine etme hakkini vermiyor sana..
Bu tavir fazla bence..Cok sert..
Sorumsuzluk kismi sadece bu olayla sinirle degilse sana hak verebilirim ancak senin de dilinin ayari yok.
Yani bana s.. g.. diyen birine bozulurum bende..
Ayrica buyuttukce buyutmussun.
Kapina gelmis,arabada da eklestirmeye devam etmissin.
Yani yataklar bile ayrilmissa bu adam seni cidden sevmiyor olabilir.
Son sevgi kirintisini da bu ofke ve saldirganliginla yok etmis olabilirsin.

Son düzenleme:
Merhaba
Ne kadar abartmışsınız , telefonu oraya götürtmeler, arkadaşını aramalar falan çok çok fazla . Bir de üstüne küfür etmişsiniz.

Bir de hamile olunca ne oluyor ?
Hasta değilsiniz hamilesiniz.
Kusura bakmayın kim olsa soğur yani..

Hanımefendi hamilelik bir hastalık değil süreçtir . Kadınların hamileyim diye her istediğini yapma lüksü yok.
Önce kv ye çemkir , sonra arkadaşına küfür et olmuş mı sizce ? Normal mi?

X