Lütfen bana yardım edin kafayı yıyorum..

Kilo almak için abur çubuk ve benzeri sağlıksız gıdaları tüketmeyin. Kalp sağlığınızı olumsuz etkilemenin anlamı yok kilo alacağız diye.

Sizin işinizi diyetisyen görür.. Verdiği sağlıklı bir liste ve spor ile kilo almaya başlarsınız. Iyi bir diyetisyene gidin.

Birde tok karniniza Balık hapı tüketin. Sabahları tahin pekmez yiyin.

Çevrenize aldırmayın lütfen. Burnunun üstünde görünmeyen nokta olsa onu bile eleştirecek boş kafayla dolu dünya.
Biri size , " kilo al dediğinde " benim yapım bu , bu şekilde mutluyum , lütfen bir daha söylemeyin " diye kestirip atın.

Ağlamak niye arkadasim ? Sağlıklı iseniz şükredin.

Bu arada gün içinde kendinizi aç bırakmayın. Örneğin günde 2 öğün yiyosanız bunu 3e çıkartın.

*** Saat 8den sonra bir şeyler yemek kilo yaparmış(hormonlardan vs. dolayı)

Yapı olarak zayıfsan yemek yiyerek kilo alman çok zor. Bence spor salonuna git orda hoca sana nasıl besleneceğini anlatır gerekirse protein takviyesi falan verir hem spor yaptığın için iştahın açılır, vücudun şekillenir hem de özgüvenin yerine gelir.
Bu şekilde kilo alan kadın hiç duymadım ama ne yaparsa yapsın kilo alamayan, bu şekilde vücut şekillendiren erkek çok fazla. Bence kadınlarda da işe yaramalı.

Haklısın canm ama çevremde cıkıpta bana 1 destek olan yok herkes anlaşmş gıbı aynı şeylerı soyluyor sanırım tekrar pıskoloğa gtcm pekı bısey danışablrmıyım erkekler ilişki esnasında fızıgı umursarmı yoksa o an dusunmez mi internette arastrdım ve cogu erkk o an oyle şeyler dusunulmyr demş ama bn kendımı tuhaf hıssedyrm
Niye düşünsün ki eşine sorsana bunu en iyi cevap onda

Kendine olan guveninj kaybetmissin
Psikolojik destekle olacak is
Ancak amatorce soyle diyebilrim
Kendine gel silkelen, saglikli beslen
Kendine bak
Kendini begenmis biri ol
Bunlar oldukca sende iyi hissedeceksin
Ayrica bu cok basit birsey

Burda kilo alın diye bir cok oneri gelmis ama lutfen eleyerek saglikli olanlari not alin. Zayiflicaksiniz diyede sagliksiz seyleri yiyerek vucudunuza zarar vermeyin. Hamurisi ve gece kalkip yemelerle kilo almak yerine beslenme uzmanina gidin lutfen ve ic organlarinizi yormadan saglikli bir sekilde kilo alin. Nasil ki abuk subuk diyetlerle kilo vermek zararli ayni sekilde kilo almakta cok zararli..

Merhaba arkadaslar lutfen yardımcı olun 5 senelik evliyim 23 yasındayım 1 oglum var 3 yasında ve ben ilk evlendıgımde 55 kıloydum sonra zayıfladım 50 kıloya dustum aratçya gebelik grınce mıllet kılo alır ben ılk 3 ay tam 7 kılo verdım 43 kıloya dustum boy 1.73 cok itici oldum dogumdan sonrada kılo alamadım ilk donemler eşim bana bıraz ye kılo al bı kadına benzersın dedı ve sureklı cok zayıfsın dedı bn bu aıtresten hiç yıyemedım ve piskoloğa gıttım çok agladım bana ilaçlar yazdı onlarla bıle almadım hastaneye gıt demeyın her gıttıgım doktr genetık dedı ve esım yakışıklıdır hep yanımda kılosu fızıgı ıyı bırını gorse bakıyor ve bn bişey dymyrm sadece evde sessızce aglıyorum ilişkiye bıle grnce bana dpkundugunda cekınyrm kemıklerım eline gelir diye suan bı macun kuru aldım kullanmak için ama piskolojim iyi degıl herkes bana bıraz kadına benze bu ne tahta gıbı dıyor kafayı yıcem artık dayanamıyorum
Sırf zayıfsınız diye boşanacak değilsiniz herhalde? Hem ne güzel kilo alamıyorsunuz suyun yanından geçip kilo alanlar var :) hep aynı şeyler kilo al, kilo al.. sonra; kapıdan sığmıyorsun. Bir sürü insan var çevremde hasta olup kilo vermeye çalışan. Kilolu olup hastalık çekeceğime zayıf olup hastalık çekeyim daha iyi. Bence çokta takılmayın. Sizde eşinizin üstüne çok düşmeyin madem. ağırdan alın kendinizi emin olun öyle daha değerli oluyorsunuz ve bakımlı olun gerisi tırı vırı. Ve en önemlisi stres yapmayın belki stresten zayıflıyorsunuzdur.

Merhaba arkadaslar lutfen yardımcı olun 5 senelik evliyim 23 yasındayım 1 oglum var 3 yasında ve ben ilk evlendıgımde 55 kıloydum sonra zayıfladım 50 kıloya dustum aratçya gebelik grınce mıllet kılo alır ben ılk 3 ay tam 7 kılo verdım 43 kıloya dustum boy 1.73 cok itici oldum dogumdan sonrada kılo alamadım ilk donemler eşim bana bıraz ye kılo al bı kadına benzersın dedı ve sureklı cok zayıfsın dedı bn bu aıtresten hiç yıyemedım ve piskoloğa gıttım çok agladım bana ilaçlar yazdı onlarla bıle almadım hastaneye gıt demeyın her gıttıgım doktr genetık dedı ve esım yakışıklıdır hep yanımda kılosu fızıgı ıyı bırını gorse bakıyor ve bn bişey dymyrm sadece evde sessızce aglıyorum ilişkiye bıle grnce bana dpkundugunda cekınyrm kemıklerım eline gelir diye suan bı macun kuru aldım kullanmak için ama piskolojim iyi degıl herkes bana bıraz kadına benze bu ne tahta gıbı dıyor kafayı yıcem artık dayanamıyorum
Canim kusura bakma da zayifladim diye kilo aldim diye gozu disari kayan adam icin gr kilo almam ben.

Merhaba, bence kilo almak icin abur cubur yemeyin. Sağlığınızdan olmayın. Tıbbi gıdalar vardır hastanelerde yetersiz beslenenlere verirler. Eczanede her çesiti mevcut. Yüksek kalori ve protein iceriyor. Icerisinde hemen hemen tüm vitaminleri barindıriyor. 1 tanesi bir öğün yerine geçer. Ben çok zayıftim bir dönem. Doktorum tavsiye etti. Önce güzelce yemek yiyip üzerine de onu ictim. Çok zor oldu yediklerim geri geliyordu ama midem büyüdü bir süre sonra ve sağlikli kilo aldim 1 ay gibi bir sürede.

Evet arkadaşın dediği gibi bir beslenme uzmanına gidip vitamin takviyeleri protein tozları gibi besin takviyeleri alabilirsin.Sütün içine karıştırılan bi toz var mesela ismini vermeyeyim kilo almayan bebeklere bile veriyor doktor.

Back