Lütfen bana yardım edin kafayı yıyorum..

Evet yuzum cok guzel ve bakımlıyım ama emın olun yuzle hıc bısey olmuyor banyoda aynada kendıme bakınca kucuk cocuk gıbıyım ne gogus ne bişey esimi de kaybedyrm artk napabılırım bn aldatrsa kesınlikle kabullenemem bn ve boyle gderse sonuç o olcak gıbı duruyor kendı abimin eşi bana dıyor senın kocan zayıf kadın sevmıyor dıye onların yanında da bazen kılo alsa falan dıyor dayanamıyrum şuan oğlum içerde tek ve bn odamdayım hiç nişey yapmak istemyrm sdece aglıyrm
Eee valla esiniz sadece dis guzellik icin gidecekse el sallayin gitsin Allah korusun hastaliktanda olabilirdi

Gece yemeğe alış bence hamurisine ver kendini patates ye pilav ye yok karnına çörekotu yağı.icebilirsin keçi boyuzu pekmezi bide kendine özgüvenin olsun kendinle uğraş biraz sakın.zayıfım diye düşünme silkelen kendine gel bu streste ne sendeki ya önce sen kendini kadın gibi hissedeceksin herşey sende bitiyi
Haklısın canm ama çevremde cıkıpta bana 1 destek olan yok herkes anlaşmş gıbı aynı şeylerı soyluyor sanırım tekrar pıskoloğa gtcm pekı bısey danışablrmıyım erkekler ilişki esnasında fızıgı umursarmı yoksa o an dusunmez mi internette arastrdım ve cogu erkk o an oyle şeyler dusunulmyr demş ama bn kendımı tuhaf hıssedyrm

için huzursuz olduğu sürece kilo alamazsanız istersen dünyayı ye önce psikologa gidip sınır sistemini ve sindirim sistemini düzeltmen lazım bu ikisi birbirine bağlı hafif stres atıcı ilaçlarla rahatça üstesinden gelebileceğim bir durum telaşa gerek yok internetten bol kalorili gıdaları araştır bozada iyi gelir geçmiş olsun

Zayıflamak isteyenlerin yaptıklarının ve diyetisyenlerin söylediklerinin tersini yap :)
Mesela karbonhidratla protein birlikte yenince kilo yapıyor diyorlar. Yani kıymalı ve yoğurtlu makarna veya mantı, kıymalı börek iyidir. Hamur işi her türlü kilo aldırır zaten. Yemeğin üstüne tatlı, gece yatmadan yemek, abur cubur, meşrubat... Hatta sabah geç kalkmak kilo yapıyor. Benim gördüğüm geç kalkan kim varsa hepsi kilolu. Sigara içiyorsan bırak, çayı kahveyi azalt çünkü yemek isteğini köreltiyor. Hardal, ketçap gibi sosların ve sirkenin iştah açtığını okumuştum.
İştah durumun nasıl ? Canın yemek istiyor mu ? İştahın yoksa günlük karışık vitamin içebilirsin. Bende pek fark etmiyor ama herkes iştahını açtığını söylüyor.

Zayıflamak isteyenlerin yaptıklarının ve diyetisyenlerin söylediklerinin tersini yap :)
Mesela karbonhidratla protein birlikte yenince kilo yapıyor diyorlar. Yani kıymalı ve yoğurtlu makarna veya mantı, kıymalı börek iyidir. Hamur işi her türlü kilo aldırır zaten. Yemeğin üstüne tatlı, gece yatmadan yemek, abur cubur, meşrubat... Hatta sabah geç kalkmak kilo yapıyor. Benim gördüğüm geç kalkan kim varsa hepsi kilolu. Sigara içiyorsan bırak, çayı kahveyi azalt çünkü yemek isteğini köreltiyor. Hardal, ketçap gibi sosların ve sirkenin iştah açtığını okumuştum.
İştah durumun nasıl ? Canın yemek istiyor mu ? İştahın yoksa günlük karışık vitamin içebilirsin. Bende pek fark etmiyor ama herkes iştahını açtığını söylüyor.
İştahım var ozellikle ekmek cok tuketıyorum

Gögüslerin tahta gibiyse silikon taktır arkadaşım,yoksa yapı olarak zayıf birisin ne kadar kilo alırsan al göğüsler büyümez.Bir beş kilo olsan ve gögüslerin silikonlu olsa çok güzel olursun.

Bir hafta dikkat etmesem şak 3-5 kilo alıyorum ya heveslendim size gerçekten. Bünyeleri değiştirebilsek keşke bir ayda 20 kilo alır veririm bedeninizi size geri , siz de benden bir 10 kilo düşseniz süper olur ama:KK48:

balık yapı çocuklarda işe yarıyor siz de bir deneyin olmazsa

Gögüslerin tahta gibiyse silikon taktır arkadaşım,yoksa yapı olarak zayıf birisin ne kadar kilo alırsan al göğüsler büyümez.Bir beş kilo olsan ve gögüslerin silikonlu olsa çok güzel olursun.
Düşünmedim desem yalan olur ve araştrdım tabı ama mevla yuksek geldı bana suan su durumda karsılayamıyrm hani çalışöş olsam inan umrumda degıl dusunmeden yaptrrm en azın bı artım olurdu kndı gızumde cocugu bıle zorla emzrdm kı ancak 3 ay oda varmı bılgın bu konularda acaba

Hamurişi ,makarna,kızartma,abur cubur sık sık bunları tüket.En sevdiğin yemekler nelerse hep onları ye.Ne bileyim mesela lahmacun kebap tarzı yiyeceklere hayır diyemeyenlerdensen mümkün olduğu kadar çok ye.Ve sakın kadına benze lafını önemseme kendine güven.Her halinle güzel olduğuna inan.Emin ol öylesin.

Hamurişi ,makarna,kızartma,abur cubur sık sık bunları tüket.En sevdiğin yemekler nelerse hep onları ye.Ne bileyim mesela lahmacun kebap tarzı yiyeceklere hayır diyemeyenlerdensen mümkün olduğu kadar çok ye.Ve sakın kadına benze lafını önemseme kendine güven.Her halinle güzel olduğuna inan.Emin ol öylesin.

Bir hafta dikkat etmesem şak 3-5 kilo alıyorum ya heveslendim size gerçekten. Bünyeleri değiştirebilsek keşke bir ayda 20 kilo alır veririm bedeninizi size geri , siz de benden bir 10 kilo düşseniz süper olur ama:KK48:

balık yapı çocuklarda işe yarıyor siz de bir deneyin olmazsa
Ahh keşke canm keşke oyle bı sansım olsa ıdeal kılom 61 bn ise 44 lerdeym suan 17 kılo kadar almam lazm

Uyumadan once bi tane buyuk cikolqta ye sabah uyandigindada bi buyuk cikolata ye gun icinde gozunun onunde girebilecegin yerlere atistirmaliklar koy makarnayi bile ekmwkle ye 1 ay sonrada sonucu bizlerle paylas

1

Sagol canm bnm böyle cekongen bırı degıldm ya artık guluşum bıle degıstı sankı herkes bana bakyr bnmle ılgılı konusyr gıbı kıyafetler olmuyr bı oglum beyenyr benı

Merhaba arkadaslar lutfen yardımcı olun 5 senelik evliyim 23 yasındayım 1 oglum var 3 yasında ve ben ilk evlendıgımde 55 kıloydum sonra zayıfladım 50 kıloya dustum aratçya gebelik grınce mıllet kılo alır ben ılk 3 ay tam 7 kılo verdım 43 kıloya dustum boy 1.73 cok itici oldum dogumdan sonrada kılo alamadım ilk donemler eşim bana bıraz ye kılo al bı kadına benzersın dedı ve sureklı cok zayıfsın dedı bn bu aıtresten hiç yıyemedım ve piskoloğa gıttım çok agladım bana ilaçlar yazdı onlarla bıle almadım hastaneye gıt demeyın her gıttıgım doktr genetık dedı ve esım yakışıklıdır hep yanımda kılosu fızıgı ıyı bırını gorse bakıyor ve bn bişey dymyrm sadece evde sessızce aglıyorum ilişkiye bıle grnce bana dpkundugunda cekınyrm kemıklerım eline gelir diye suan bı macun kuru aldım kullanmak için ama piskolojim iyi degıl herkes bana bıraz kadına benze bu ne tahta gıbı dıyor kafayı yıcem artık dayanamıyorum

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ozuldu-38-kiloyum.979854/page-6#post-50185113
Bu konuyu oku canım belki yararı olur

Yesil Cilek Yesil Cilek canım arkadaşa en iyi sen yardimci olursun dedim.

Seni sindirmişler baya üzüldüm sana gerçekten. Ama ilk olarak kendine gel bu vücut senin sen kukla felan değilsin kilo al deyince de alınmaz. Sağlıklı bir şekilde kilo alınır mı bilmiyorum ama mesela akşam geç saatlerde ye uyumadan önce bid eihtaç açan şuruplar varya belki öyle birşey kullansan doktor tabsiyesiyle belki fayda eder. Benim bir arkadaşımda öyle zayıfsır kendisi ama boyu kısa olduğu için çok göze batmıyor guatr ile ilgili sorunu varmış sizde bir baktırın bakdırsadıysanız. Oda yiyip yiyip kilo alamıyordu

Sagol canm bnm böyle cekongen bırı degıldm ya artık guluşum bıle degıstı sankı herkes bana bakyr bnmle ılgılı konusyr gıbı kıyafetler olmuyr bı oglum beyenyr benı
Oy yerim onu Allah bağışlasın:KK36:Haklisin özellikle çevreden bu tarz yorumlar alınca ister istemez etkileniyor insan.Aman ben eskiden hafif tontiştim laf ederlerdi.57 kiloya çıkmişligim vardır.Boyum minnak bu arada:KK48:Sonra 3-4 yil önce 45 kiloya kadar düştüm.Çok zayifta degilim öyle normalim yani.Bu seferde çok zayifladin diyorlar.Yani çevre her zaman sinir bozacak birşey bulur.Kulakları tıkamak gerek.

eşim bana bıraz ye kılo al bı kadına benzersın dedı

Ya bi insan esine nasil boyle bir sey soyleyebilir aklim almiyor gerçekten. Beğenmiyorsan defol deseydin

hep yanımda kılosu fızıgı ıyı bırını gorse bakıyor ve bn bişey dymyrm

Nasil diyemiyorsun yahu. Sebebi de bu iste. Lafini verip susturmazsan tepene cikarlar boyle. Bi daha bunu yaparsa agzinin payini ver

Back