Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence antidepresan bir süre al çünkü anladığım bu durumun psikolojik.Gerçekten en az 6ay kullan çok güzel olacak, yazık boşu boşuna daha fazla üzülmeMerhaba arkadaslar lutfen yardımcı olun 5 senelik evliyim 23 yasındayım 1 oglum var 3 yasında ve ben ilk evlendıgımde 55 kıloydum sonra zayıfladım 50 kıloya dustum aratçya gebelik grınce mıllet kılo alır ben ılk 3 ay tam 7 kılo verdım 43 kıloya dustum boy 1.73 cok itici oldum dogumdan sonrada kılo alamadım ilk donemler eşim bana bıraz ye kılo al bı kadına benzersın dedı ve sureklı cok zayıfsın dedı bn bu aıtresten hiç yıyemedım ve piskoloğa gıttım çok agladım bana ilaçlar yazdı onlarla bıle almadım hastaneye gıt demeyın her gıttıgım doktr genetık dedı ve esım yakışıklıdır hep yanımda kılosu fızıgı ıyı bırını gorse bakıyor ve bn bişey dymyrm sadece evde sessızce aglıyorum ilişkiye bıle grnce bana dpkundugunda cekınyrm kemıklerım eline gelir diye suan bı macun kuru aldım kullanmak için ama piskolojim iyi degıl herkes bana bıraz kadına benze bu ne tahta gıbı dıyor kafayı yıcem artık dayanamıyorum
sakın öyle bişey yapma spor salonuna yazıl spor yaptıkça daha çok acıkıyorsun ve daha sağlıklı kilo alırsın vücudun şekle girer hamur işi cips ekmek vs ye diyenlerden uzak durHamur işi çikolata falan ye. Akşam yatarken ye.
sonuçta sen böyle olmayı istemiyorsun yalanmı millet kendini bilmez insan çok Allah korusun bi hastalıktan dolayıda zayıflayabilirsin eşinede ben bunu istemiyorum sen bu durumda çok kırıcı oluyorsun bana destek olmalısın diye konuş çok canın yanıyor ama ağlarak bir yere varamazsın kilo almak için ekmekle pilavı bir arada ye diyetisyene git ben kilo alamıyorum de bol bol abur cubur ve keyfini çıkar o zayıflığın pizzalar ye sonuçta zayıfsın diye yemeni istiyorlar sende öyle yapMerhaba arkadaslar lutfen yardımcı olun 5 senelik evliyim 23 yasındayım 1 oglum var 3 yasında ve ben ilk evlendıgımde 55 kıloydum sonra zayıfladım 50 kıloya dustum aratçya gebelik grınce mıllet kılo alır ben ılk 3 ay tam 7 kılo verdım 43 kıloya dustum boy 1.73 cok itici oldum dogumdan sonrada kılo alamadım ilk donemler eşim bana bıraz ye kılo al bı kadına benzersın dedı ve sureklı cok zayıfsın dedı bn bu aıtresten hiç yıyemedım ve piskoloğa gıttım çok agladım bana ilaçlar yazdı onlarla bıle almadım hastaneye gıt demeyın her gıttıgım doktr genetık dedı ve esım yakışıklıdır hep yanımda kılosu fızıgı ıyı bırını gorse bakıyor ve bn bişey dymyrm sadece evde sessızce aglıyorum ilişkiye bıle grnce bana dpkundugunda cekınyrm kemıklerım eline gelir diye suan bı macun kuru aldım kullanmak için ama piskolojim iyi degıl herkes bana bıraz kadına benze bu ne tahta gıbı dıyor kafayı yıcem artık dayanamıyorum
İştahım var ozellikle ekmek cok tuketıyorum