Lütfen bana yardım edin kafayı yıyorum..

Birde kilo aldıran bi hap varmış bi tanıdığım kullanıyordu doktor vermiş o bana toparlanmıştı doktora gidip böyle bişeymi talep etsen

Spora gitmelisin. Kalori hesabı yapıp harcadığından fazla kalori alacaksın aynı zamanda sporsa yaptığından düzgün kilo alacaksın. Şekilli vücudun olacak

Hiç kan tahlili yaptırdın mı ?troidlerin çok fazla çalışıyor olabilir o Zaman kilo almazsın

Zayıflık,şişmanlık,hastalık bir aldatma sebebi olamaz. Bunu aklınızdan çıkarın. Kendiniz için,sağlığınız için, normal standartlarda bi kiloya sahip olmak için diyetisyen eşliğinde kilo alabilirsiniz. Ama bundan daha önemlisi kendinize guveniniz. Siz kilonuzu degil, ozguveninizi kaybetmissiniz. Kendinizi sevin daha önemlisi sayın. Siz kendinize saygi duymazsaniz kimse size duymaz. Bu arada severseniz boza da kilo aldırır

bal ve keten tohumu karıştır ye ben öyle kilo almıştım ablam bana bacakların kürdan gibiydi derdi 1ay bu karışımdan sabah akşam 2-3 kaşık yedim ve 4-5 kilo alınca da bıraktım daha da devam etseydim kilo da almam devam edecekti siz kilo alın ve o lafları dedikleri için o insanları da utandırıp yerin dibine sokun
ağlamakla da hiç bi sorun hallolmaz kendinize daha da çıkmaza sokmaktan başka
şimdi bi karar alın güçlü olun ve uygulamaya koyun en kısa zamanda değişimi görüp bizide haberdar edin sevgiler

Fitness yap agirlik calismasi öncelikle spor salonuna yazil ve beslenme programı al korkma erkek gibi kaslanmazsin ama saglikli kilo alirsin

Çok komik öneriler var gerçekten. Lütfen bi diyetisyene gidin. İnsanı ideal vücuda kavuşturan mucize formül, mucize yiyecek diye bir şey yoktur. Sağlıklı bi vücuda sahip olmanın formülü kilolu da olsanız zayıf da olsanız aynıdır. Sağlıklı beslenip spor yaparsanız ideal kilo da Sağlıklı bir insan olursunuz.

Hemen spora başlayın. Spor hem iştahınızı açacak hem de kaslarınızı belirginleştirdikçe motivasyonunuzu özgüveninizi arttıracaktır. Spora ilave Protein ve Sağlıklı yağlardan zengin bi diyet de yaparsanız süper olur. Çok ekmek yiyorum diyorsunuz. Bence azaltın ve yerine daha besleyici bi şeyler koyun. Bi dilim ekmek yerine yiyeceğiniz bi parça et çok daha avantajlı sizin için.

Arkadaşların verdiği öneriler evet belki kilo aldırır ama sağlıksız, biçimsiz bir vücut, bozuk bir cilt, sağlıksız saçlar, dişler ve daha bi çok problemi beraberinde getirecektir. Yani böyle beslenerek 60 kilo olsanız da yine vücudunuzdan memnun olamayacaksınız.

Ağlamakla hiçbir şey düzelmez.Öncelikle sakin ol kilo alamamanın sebebi ağlayıp,strese girmen.Kafanın sakin olması gerekiyor psikolojik açıdan.Dünyanın sonu değil moralini yüksek tut etrafa hiç kulak asma ve karbonhidrat ağırlıklı beslen her gece yatmadan önce bolca makarna ye.Baklava seviyorsan sürekli ye, pekmez ye,bal tüket,kuru yemiş ye olmadı aktara git bitkisel birşeyler kullan cnm.Ama ilk yapman gereken şey sakin olman ve gerçekten bol bol yemek yemen.

Diytisyenle birlikte spora gitmen gerekiyor yediklerinin yağ yerine kas olarak depolanması ve kalıcı olması için. Çünkü belli ki metabolizman hızlı çalışıyor. İstediğin kadar gece yatmadan önce hamurişi ye sana kolestrol ve sağlığından götürmesi dışında bir faydası olmayacaktır.

Düzenli bir beslenme programına ihtiyacın var. Ama bu değişimi anlık değil yaşam biçimi haline getirmelisin. Yoksa kalıcı olmaz. Moralini bozup ağlamak sana hiç birşey kazandırmaz. Kocan terbiyesizine gerçek bir kadın olduğunu göster.

Merhaba arkadaslar lutfen yardımcı olun 5 senelik evliyim 23 yasındayım 1 oglum var 3 yasında ve ben ilk evlendıgımde 55 kıloydum sonra zayıfladım 50 kıloya dustum aratçya gebelik grınce mıllet kılo alır ben ılk 3 ay tam 7 kılo verdım 43 kıloya dustum boy 1.73 cok itici oldum dogumdan sonrada kılo alamadım ilk donemler eşim bana bıraz ye kılo al bı kadına benzersın dedı ve sureklı cok zayıfsın dedı bn bu aıtresten hiç yıyemedım ve piskoloğa gıttım çok agladım bana ilaçlar yazdı onlarla bıle almadım hastaneye gıt demeyın her gıttıgım doktr genetık dedı ve esım yakışıklıdır hep yanımda kılosu fızıgı ıyı bırını gorse bakıyor ve bn bişey dymyrm sadece evde sessızce aglıyorum ilişkiye bıle grnce bana dpkundugunda cekınyrm kemıklerım eline gelir diye suan bı macun kuru aldım kullanmak için ama piskolojim iyi degıl herkes bana bıraz kadına benze bu ne tahta gıbı dıyor kafayı yıcem artık dayanamıyorum
Bence antidepresan bir süre al çünkü anladığım bu durumun psikolojik.Gerçekten en az 6ay kullan çok güzel olacak, yazık boşu boşuna daha fazla üzülme

Hamur işi çikolata falan ye. Akşam yatarken ye.
sakın öyle bişey yapma spor salonuna yazıl spor yaptıkça daha çok acıkıyorsun ve daha sağlıklı kilo alırsın vücudun şekle girer hamur işi cips ekmek vs ye diyenlerden uzak dur ✋ sporla beraber diyetisyene git sağlıklı yollardan kilo al yağ değil

Diyetisyen yardımı almayı düşündünüz mü? Kendi kendinize yaptığınız diyetlerden daha etkili kilo almanızı sağlayabilir.

Dahiliye git troidlerine vs bir baksinlar hormonal bir sorun olabilir,yoksa kilo almak kolay pekmez tahin, Patates kizartmasi ,bol bol kuruyemis ye ,kiymali bol soslu makatna ,manti ,pogaca ,mayonez vs gibi soslar ye

Merhaba arkadaslar lutfen yardımcı olun 5 senelik evliyim 23 yasındayım 1 oglum var 3 yasında ve ben ilk evlendıgımde 55 kıloydum sonra zayıfladım 50 kıloya dustum aratçya gebelik grınce mıllet kılo alır ben ılk 3 ay tam 7 kılo verdım 43 kıloya dustum boy 1.73 cok itici oldum dogumdan sonrada kılo alamadım ilk donemler eşim bana bıraz ye kılo al bı kadına benzersın dedı ve sureklı cok zayıfsın dedı bn bu aıtresten hiç yıyemedım ve piskoloğa gıttım çok agladım bana ilaçlar yazdı onlarla bıle almadım hastaneye gıt demeyın her gıttıgım doktr genetık dedı ve esım yakışıklıdır hep yanımda kılosu fızıgı ıyı bırını gorse bakıyor ve bn bişey dymyrm sadece evde sessızce aglıyorum ilişkiye bıle grnce bana dpkundugunda cekınyrm kemıklerım eline gelir diye suan bı macun kuru aldım kullanmak için ama piskolojim iyi degıl herkes bana bıraz kadına benze bu ne tahta gıbı dıyor kafayı yıcem artık dayanamıyorum
sonuçta sen böyle olmayı istemiyorsun yalanmı millet kendini bilmez insan çok Allah korusun bi hastalıktan dolayıda zayıflayabilirsin eşinede ben bunu istemiyorum sen bu durumda çok kırıcı oluyorsun bana destek olmalısın diye konuş çok canın yanıyor ama ağlarak bir yere varamazsın kilo almak için ekmekle pilavı bir arada ye diyetisyene git ben kilo alamıyorum de bol bol abur cubur ve keyfini çıkar o zayıflığın pizzalar ye sonuçta zayıfsın diye yemeni istiyorlar sende öyle yap

Senin zayıflığın stresten bence kocan da çevrendekiler de çok kırıcı senin özgüvenini yerle bir etmişler
Çözüm psikolog ve diyetisyen eşliğinde çalışmak sağlıksız çözümlerden uzak dur!!!

doktor ek gıda verebilirler dahiliye yada genel cerrahiye git istersen..
benim de 1.703 45 idi.
doktora durumumu anlattım ani kilo verişimden sonra iyi geldi. baya kilo aldırıyor (sağlıklı bir biçimde)

DİYETİSYENE GİDİN başka çözümü yok, şunu ye bunu ye ile olmaz bu iş haberiniz olsun

Back