Lütfen bana yardım edin kafayı yıyorum..

Burdaki, benim bebe biskuvusi dahil, sağlıksız onerilerdense spor ve diyetle kilo almak daha mantıklı. Yoksa istemedigin yerden kilo alanilirsin bi de sagliksiz olmasinin yanında

Hormonlara bıle baktrdım bn hanı kadınlık hormonlarım cok dusuktr dedım doktora ne gogos ne bısey yok dıye doktr yok boyle bişey dedı inan eşimle on taraftan bakınca aynıyız 70 beden kullanıyrm onuda goruntu olsun dye takıyrm sadece bı atlet gysem sadece kaburga kemıgı cıkıntım var o kadar baska hiç bı sey yok bı cok sey not ettım inşallah denicem bakalm

Sagol canm resmn benı anlatmış ya ınanmıyrm ve aklıma yatan cok sey oldu sagol cnm ya

Sen de Sağol. İnşallah faydası olur ama önce seni ezmelerine müsade etme sonrası daha kolay gelir.
Bakk orda fıstık ezmesinden bahsetmisler okumussundur ona çabuk ulasirsin hemen başla.
Rabbim yardımcın olsunn her iki mücadelende de..

Dene inşallah mutlu olursun ama kendin için yap bunu ilk olarak. Benimde fazlalıklarım var herkesin dersi başka işte canım

Ya bi insan esine nasil boyle bir sey soyleyebilir aklim almiyor gerçekten. Beğenmiyorsan defol deseydin

Nasil diyemiyorsun yahu. Sebebi de bu iste. Lafini verip susturmazsan tepene cikarlar boyle. Bi daha bunu yaparsa agzinin payini ver
Bı kere tavır yaptım dıye bana demedıgı kalmadı ve bu cok buyuk kavgaya dondu tabı o zaman agzndan cıkan laflar da bı şiddet kadardı o gun ona bıtsın ı zaman bırakk gıdım dedım ama bırakmyrda benı sevdıgını soyluyor ama bı kadın hısseder ya o yok işte inan işin içinde eşimn bni begenmemesı olmasa bn bu kadar sıkıntı yapmazdm heralde yaz kıs uzun kollu gıyıyorum ya hanı anlatılcak gıbı degıl canm

Aldatacak adama kilo bahane, siz bir nedenle esiniz asiri kilo alsa ya da verse onu aldatir misiniz? Hayir degil mi? Bu durumda esinizin de sizden kilonuz nedeniyle uzaklasmasi, baska kadinlara bakmasi normal karsilanamaz.
Bu arada kendi begeniniz icin kilo almak istiyorsaniz iyi bir diyetisyene basvurun. Burdan alacagini cozumlerin hepsi gecici olacaktir.

Evet canm var zaten evde tahın pekmezde var denıcem hmn ınsallah 1 adımda olsa gıderım Allah hepinizden razı olsun ınanın suraya yazmak bıle ustumden bır yuk aldı bnm

Birincisi kilo almak için hamur işi,kek,börek,poğaça,makarna yemeni tavsiye etmem. Sağlıksız bir yöntem. Vücuduna gereksizce yağ dolar. Bence bir diyetisyene git. Bu işin eğitimini almış insanlara danışman daha yararlı.

İkincisi kadınlık kiloyla,memeyle olmuyor. Meme dediğin şeyin kiloyla/yağ ile alakası var. Yani kiloluysan ve yağ oranın fazlaysa meme de o kadar büyük olur. Yani aslında pek de övünülecek bir durum değil. Kimsenin bu yüzden seni eleştirmesine,aşağılamasına izin verme.

Kimse mükemmel değil.

Haklısın tabıkıde asla o nasıl olursa olsun benım için birtanedr bn onu aldatamam
Ama kadınlar bıle bnmle dalga gecer gıbı konuşp bakarken bı erkek nasıl gorr oda var sagolun hepiniz beterın beterı var Rabbımr yınede sukur olsun

Evet canm var zaten evde tahın pekmezde var denıcem hmn ınsallah 1 adımda olsa gıderım Allah hepinizden razı olsun ınanın suraya yazmak bıle ustumden bır yuk aldı bnm

Sabır canım inşallah güzel haberler verirsin en kısa zamanda.

Cok tesekur ederm canm gderm tekrardan zaten piskologada gıtmelıyım dıye dusunuyrm kadınlıgın gostergesymiş derler gogus o yuzdn cok takılıyrm

Kendinize özgüveninizi kaybederseniz eşiniz uzaklaşır. Ki kaybetmişsiniz. Kendinizi iyi hissedecek şeyler yapın, zamanla iştahınız düzelip vücudunuz normale dönecektir..

Bu metabolizma meselesi, seni cok iyi anliyorum. Bir ara kilo almak icin burdaki kilo alma yarismalarina bile katildim ben de.
Sana tavsiyem abur cubura abanip kilo alacağım diye sagligindan olma. Verilen oneriler hep sagliksiz seyler.
Guzelce git doktora, onun tavsiyelerine uy.

Aşırı kilo gibi aşırı zayıflıkta bir hastalık gibi ele alınmalı senin bit diyetisyen ile görüşmen gerekiyor

Diyetisyene gidebilirsiniz bunun icin , kilo almak cidden zordur ama basarabilirsiniz sizin gibi kilo alamayan bircok insan var psikolojiniz bozulmasin bu sebepten yapabilirsiniz kendinizi inandirin bol bol da yemek yiyin benim yerime de yiyin :)

Diyetisyene gidebilirsiniz bunun icin , kilo almak cidden zordur ama basarabilirsiniz sizin gibi kilo alamayan bircok insan var psikolojiniz bozulmasin bu sebepten yapabilirsiniz kendinizi inandirin bol bol da yemek yiyin benim yerime de yiyin :)
:) tesekur ederım suan arasttryrm :)

kusura bakmayın da eşinize densiz mi bu,insan evlenirken söz vermiyor mu hastalıkta sağlıkta diye ,bu da bi nevi hastalık işte kilo alamıyor eşin niye anlayışsızlık yapıyorsun ,başkasına bakmak falan nasıl karaktersizlik bu ya bi beslenme uzmanıyla görüşün ,böyle ne idüğü belirsiz macunlar otlar sağlığınızı mahveder,beslenme uzmanı sağlıklı kilo aldırır bence

ya hanımlar kadın kilo alsın diye öyle sağlıksız yiyecekler öneriyorsunuz ki Allah korusun hasta olacak, olmasa bile bıngıl bıngıl yağ!
arkadaşım sen en iyisi bir diyetisyene git sağlıklı al kilonu
ayrıca kan değerlerin iyiyse, zayıflık bünyeni yormuyorsa ne gerek var kilo almaya?

nedir bu kadınların çilesi? kilolu olsak suç zayıf olsak suç! kendimizi eşe dosta beğendirmeyi ne kadar önemser olduk...
bizi buna iten zihniyete lanet olsun

Pilav makarna ye bol bol tatlı ye.ama önce kafanı rahatlat alamıyorum alamıyorum diye düşünme ben çekim gücüne inanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…