Lütfen bana yardım edin kafayı yıyorum..

Hanrytom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2017
23
9
1
31
Merhaba arkadaslar lutfen yardımcı olun 5 senelik evliyim 23 yasındayım 1 oglum var 3 yasında ve ben ilk evlendıgımde 55 kıloydum sonra zayıfladım 50 kıloya dustum aratçya gebelik grınce mıllet kılo alır ben ılk 3 ay tam 7 kılo verdım 43 kıloya dustum boy 1.73 cok itici oldum dogumdan sonrada kılo alamadım ilk donemler eşim bana bıraz ye kılo al bı kadına benzersın dedı ve sureklı cok zayıfsın dedı bn bu aıtresten hiç yıyemedım ve piskoloğa gıttım çok agladım bana ilaçlar yazdı onlarla bıle almadım hastaneye gıt demeyın her gıttıgım doktr genetık dedı ve esım yakışıklıdır hep yanımda kılosu fızıgı ıyı bırını gorse bakıyor ve bn bişey dymyrm sadece evde sessızce aglıyorum ilişkiye bıle grnce bana dpkundugunda cekınyrm kemıklerım eline gelir diye suan bı macun kuru aldım kullanmak için ama piskolojim iyi degıl herkes bana bıraz kadına benze bu ne tahta gıbı dıyor kafayı yıcem artık dayanamıyorum

Merhaba arkadaslar lutfen yardımcı olun 5 senelik evliyim 23 yasındayım 1 oglum var 3 yasında ve ben ilk evlendıgımde 55 kıloydum sonra zayıfladım 50 kıloya dustum aratçya gebelik grınce mıllet kılo alır ben ılk 3 ay tam 7 kılo verdım 43 kıloya dustum boy 1.73 cok itici oldum dogumdan sonrada kılo alamadım ilk donemler eşim bana bıraz ye kılo al bı kadına benzersın dedı ve sureklı cok zayıfsın dedı bn bu aıtresten hiç yıyemedım ve piskoloğa gıttım çok agladım bana ilaçlar yazdı onlarla bıle almadım hastaneye gıt demeyın her gıttıgım doktr genetık dedı ve esım yakışıklıdır hep yanımda kılosu fızıgı ıyı bırını gorse bakıyor ve bn bişey dymyrm sadece evde sessızce aglıyorum ilişkiye bıle grnce bana dpkundugunda cekınyrm kemıklerım eline gelir diye suan bı macun kuru aldım kullanmak için ama piskolojim iyi degıl herkes bana bıraz kadına benze bu ne tahta gıbı dıyor kafayı yıcem artık dayanamıyorum
Hamur işi çikolata falan ye. Akşam yatarken ye.

Evet yuzum cok guzel ve bakımlıyım ama emın olun yuzle hıc bısey olmuyor banyoda aynada kendıme bakınca kucuk cocuk gıbıyım ne gogus ne bişey esimi de kaybedyrm artk napabılırım bn aldatrsa kesınlikle kabullenemem bn ve boyle gderse sonuç o olcak gıbı duruyor kendı abimin eşi bana dıyor senın kocan zayıf kadın sevmıyor dıye onların yanında da bazen kılo alsa falan dıyor dayanamıyrum şuan oğlum içerde tek ve bn odamdayım hiç nişey yapmak istemyrm sdece aglıyrm

kadinlik kiloyla olmaz de onlara. Oncelille kendine ozguven gelsin. Kilolu olmayabilirsin. Birkac kadin senin gibi olmak icin olumu goze alip ameliyat oluyor. Sukur sagliklisin. Bol hamur isi tuket cnm aksam yatmadan yarim saat once yemek ye yat. Disari her ciktiginda yemek ye. ama asla kendini kucumseme. Kocana da de kadinlik siskolukla olmaz. Zamanla alirsin oncelikle bi stresten kurtul

kadinlik kiloyla olmaz de onlara. Oncelille kendine ozguven gelsin. Kilolu olmayabilirsin. Birkac kadin senin gibi olmak icin olumu goze alip ameliyat oluyor. Sukur sagliklisin. Bol hamur isi tuket cnm aksam yatmadan yarim saat once yemek ye yat. Disari her ciktiginda yemek ye. ama asla kendini kucumseme. Kocana da de kadinlik siskolukla olmaz. Zamanla alirsin oncelikle bi stresten kurtul
Artık uzak duruyor bnden ilgisi sevgisi yok hissedıyorum denicem mutlaka hepsını not alıyrm şuan

sana şiddetle yemekten sonra iki kapsül olmak üzere çörrekotu yağı hapı öneriyorum

Canım önce psikolojini düzelt . Psikolojin böyleyken iştahın olmaz zaten. Ayrıca hamur işi çikolata pasta vb yemeni öneririm birde diyetisyene git kilo alabilmen için önerilerde bulunur birde liste verir onu uygularsın.

Demir hapları falan versin doktor hemen alırsınız. Vitamin değerleriniz nasıl?

Gece yemeğe alış bence hamurisine ver kendini patates ye pilav ye yok karnına çörekotu yağı.icebilirsin keçi boyuzu pekmezi bide kendine özgüvenin olsun kendinle uğraş biraz sakın.zayıfım diye düşünme silkelen kendine gel bu streste ne sendeki ya önce sen kendini kadın gibi hissedeceksin herşey sende bitiyi

Gece kalk birseyler atistir tatli cikolata falan emzirirken aldigim kilolarin %90ini öyle aldim kilo almaya musait biri icin kotu bir aliskanlik bence sende denemelisin mutlaka faydasi olucaktir

Demir hapları falan versin doktor hemen alırsınız. Vitamin değerleriniz nasıl?
Doktor bana ıyı dedıkçe bn neden kılo almyrm dedım ve doktr kan degerlerın falan bnden daha ıyı ve saglıklısın dedı pıskologa tekrar gtsemmı sızce bılmıyrm faydası olcakmı kı

Benim fazlam biraz sana vereyim.:KK17:
Fazla hareket, iş yapma:spor:
3-4 saatte bir ye, alarma kur.:kk77: (5 saat aralıkla yemek yemek yağ yakımı sağlıyormuş çünkü):KK20:
Yemekleri arkandan atlı koşturuyormuş gibi hızlı hızlı ye,:KK6:
Yemek tabağını en genişinden kullan, tabağına bol bol yemek koy, karbonitlar deposu yemeklerden:KK5:
"Tabağımdakinleri kim bitirdi diye sor "eşine:ıslık:
Sevdiğin diziyi izlerken sürekli abur cubur atıştır:super:
Yatarken süte bebek büsküvisi katıp iç:confused:
...

Canım önce psikolojini düzelt . Psikolojin böyleyken iştahın olmaz zaten. Ayrıca hamur işi çikolata pasta vb yemeni öneririm birde diyetisyene git kilo alabilmen için önerilerde bulunur birde liste verir onu uygularsın.
Uyguladım canm tam 6 ay pikoloğa gttım ve bı degısım olmaynca bıraktım

Benim fazlam biraz sana vereyim.:KK17:
Fazla hareket, iş yapma:spor:
3-4 saatte bir ye, alarma kur.:kk77: (5 saat aralıkla yemek yemek yağ yakımı sağlıyormuş çünkü):KK20:
Yemekleri arkandan atlı koşturuyormuş gibi hızlı hızlı ye,:KK6:
Yemek tabağını en genişinden kullan, tabağına bol bol yemek koy, karbonitlar deposu yemeklerden:KK5:
"Tabağımdakinleri kim bitirdi diye sor "eşine:ıslık:
Sevdiğin diziyi izlerken sürekli abur cubur atıştır:super:
Yatarken süte bebek büsküvisi katıp iç:confused:
...
Tesekur ederım cnm şu an liste yaptm hpsını denıcem inanki 2. Cocugu ıstyr esimde aileside bnde ama yapmıyorum cunku korkuyrm

Back